Колко е лошо, че в българското село не се преподава френски
Колко е лошо, че в българското село не се преподава френски
Споделям тук с всички франкофони нещо интересно. Аз много се смях...
http://www.webcafe.bg/id_1573011021
Не знам дали мястото беше тук или под шипките, все пак става въпрос на наши хора, франкофони.
http://www.webcafe.bg/id_1573011021
Не знам дали мястото беше тук или под шипките, все пак става въпрос на наши хора, франкофони.
Re: Колко е лошо, че в българското село не се преподава френ

Dead Eyes See No Future
Другия път, нека пак да тъпчат люцерната на хората...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Двама пъдари и един селски полицай се справили с петима бойци от "елитни" части. Да се смееш ли, да плачеш ли??? То пък и те едни части, еле пък на каква армия ... май само италианската такава е с по-смешна история. Както и да е. Тази история ме подсети за моето първо посещение в Париж преди мнооооого години. Ескурзоводът ни тогава разказваше, как историята в сериала "Ало, ало" си била на 95% истинска. Нищо чудно 

не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Ама ако са били екипирани като на снимката не знам как са ги объркали с цигани.
Голяма излагация.
В България е като в дивия запад, кръв се лее за една люцерна. Едно да им е ясно на франсетата, ако им е мил животa, по български полета не се разхождаш свободно, не питат, а бият.
Коментарите под статията не са за изпускане

В България е като в дивия запад, кръв се лее за една люцерна. Едно да им е ясно на франсетата, ако им е мил животa, по български полета не се разхождаш свободно, не питат, а бият.
Е бойната авиация какво прави.. спи и разчита "гражданит" да се спасяват по единично.НАТО ни пуска въздушни "терористи", за да ни проверява. "Правят го най-редовно. И то изненадващо, без предупреждение. Пускат самолет по определен маршрут и сценарий, без ние да знаем. Едновременно с това пристигат и контролни групи на възлови места, за да наблюдават какво правим", обясни началникът на бойната авиация.
Коментарите под статията не са за изпускане

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
гледах френските новини, според които въпросните "екстремни спортисти" според бг власти, според самите французи са шпиони със странна мисия на границата между България и Румъния. Френските журналисти едва ли не подкрепят ако ли не разбират спонтанният акт на самозащита на местното население. В колата на среднощните парашутисти е намерена хай-тек техника за гмуркане, катерене, специализирани парашути и компютърни програми със съмнително предназначение ...
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Френската армия развеселява българския народ ot 1202 г. насам
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
Какво е станало тогава? Пак ли маневри на "екстремни спортисти"? Като се замисля терминът е много точен - преживяването е било екстремно.
Тогава един друг виден европеец и войската му ядоха бой в люцерната...seeker написа:Какво е станало тогава?
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Имате предвид онези, дето наместо водолазни костюми носеха железни гащи? Битката при Адрианопол 1205 г.