графичния дизайн в Канада

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Bate Ico

графичния дизайн в Канада

Мнение от Bate Ico »

:D Моля нека който работи в областа на графичния дизайн в Канада да ми сподели опита си и практично на какво да наблегна докато съм още в БГ . И какво да очаквам в КА
Последно промяна от Bate Ico на Пет Юли 16, 2004 2:06 pm, променено общо 3 пъти.
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Ами 3 килограма заплата се продава за 60 цента. Понякога ги има и на специал за по 59.

A seга в случай че питаш сериозно - от 8 - 10$ на час се готви да почнеш като всички други :-). Значт те че си на зор и толкоз ще е в началото. Зор е да си намериш работа по тая специалност, въпреки че обяви излизат много. Излизат и ти ще пускаш кандидатурата си, но никой няма да ти обръща внимание и така около 500 - 1000 пъти. На 1001-я път ще ти отговорят, ще отидеш на интервю и сега хубавата част......

В точно този занаят никой няма и да те пита къде си завършил, в най общия случай ти сервират един МАК и ти казват направи това и онова и го аправи по най-добрия начин по който можеш. (забрави за РС ако си в БГ на ПС гледай да се поошлайфаш с МАКа, 'щото ако те видят че се мъчиш да правиш зуум търсейки алт + в илюстратора за мак и не си оправяш shortcut keys няма да вдъхнеш доверие).

И така интевютата в тоя занаят са си като в БГ. Дипломата не ти служи за нищо.

ПОне така беше положението с мой приятел който пристигна тук наскоро. Е вече момчето си направи година и половина стаж местен и залплатката му скочи и се поосифери малко.
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
Bate Ico

Мнение от Bate Ico »

Hemoglobin благодаря ти за прарактичния съвет :idea:
Заключено