Със този натрупан дълг :
http://www.iedm.org/fr/57-compteur-de-l ... quebecoise
Табарначковците могат единствено да си мечтаят за независимост.
В моя край за такива се ползва една дума: "гологузия".
Pauline Marois печели изборите
Re: Pauline Marois печели изборите
"Вук на овцу своје право има кâ тирјанин на слаба човјека. Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к позванију права, то је људска дужност најсветија!" Владика Петар Петровић-Његош
Кукувицата действа по план. Кеф! Точно както го бях предвидил дотук. Още една-две години така и потъват в 9-та глуха 

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Къде ти 2 години, максимум година и ще има нови избори.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Шотландците и те подготвят референдум за отделяне от Великобритания през 2014... Трябва да се прекрояват границите и политическото и икономическо влияние от време на време... Като няма войни яко сепаратизъм... Това е същото когато един работник бачка в една компания с години и накрая се еманципира и си каже 'абе аз що не си направя моя фирма ами трябва да ги храня тия изедници'...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
-
- Обратна връзка:
Е неправилно ли разсъждава работника? А и защо Шотландия трябва да са в Обединеното Кралство?ivanko13 написа:Шотландците и те подготвят референдум за отделяне от Великобритания през 2014... Трябва да се прекрояват границите и политическото и икономическо влияние от време на време... Като няма войни яко сепаратизъм... Това е същото когато един работник бачка в една компания с години и накрая се еманципира и си каже 'абе аз що не си направя моя фирма ами трябва да ги храня тия изедници'...
Много си е правилно ... Даже закъсняха... То аз като гледах BraveHeart навремето и ме избиха сепаратистки чувства пък шотландците не ги знам...mwanza написа: Е неправилно ли разсъждава работника? А и защо Шотландия трябва да са в Обединеното Кралство?
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.