Ние се тревожим и добре че скоро му идва края. По единия или другия начин.

Спокойно! Каквото трябва да стане - ще стане! Само напред!Aelia написа:Ние се тревожим и добре че скоро му идва края. По единия или другия начин.
Много силно първо мнение, brigo.brigo написа:![]()
tonich написа:Много силно първо мнение, brigo.brigo написа:![]()
Има нещо вярно.stoikova написа:Само питане по декларирани нива на френски и дали сте търсени професии.
Май натам отиват нещата,че всичко е ясно предварително и ако ще на врата си да стъпим,нищо не можем да направим.
Aelia написа:В момента попълвам новият формуляр DCS и запецнах на въпроса competances linguistiques. Ние изпратихме според старите изисквания и нямаме доказателство с DELF, DALF, IELTS и т.н.
Какво да попълним в такъв случай?
sahida написа:.
Аз съм с Френска филология от БГ, Recruteuse от Франция и С1 ниво от Женева. Но изобщо нищо не съм споменавала относно стажовите ми извън БГ...НИЩО.
На въпросът каква диплома имам- казах само Френска филология и това беше( Няма как да не е знаел за моите пътувания предварително). Освен това каза,че съм била декларирала повече стаж, а той бил само 6 мес. (т.е. той познава досието).
Съпругът ми е само с езикова гимназия, но пък работи в голяма американска компания като Agent de recouvrement,което си е търсена професия за момента.
Така, че това са двата фактора, които натежават най- много според мен- ЕЗИК и ПРОФЕСИЯ( по-скоро стаж) по нея.