Интервю Октомври 2012г.
Re: Интервю Октомври 2012г.
Здравейте,
Успех на всички днес! Имам следното питане към тези които са минали: към новите DCS прилагате ли снимки? Вече съм се спекъл тотално. Логиката е, че ня тях им трябва само инфо, ама знам ли.
Благодаря предварително на отзовалите се
Успех на всички днес! Имам следното питане към тези които са минали: към новите DCS прилагате ли снимки? Вече съм се спекъл тотално. Логиката е, че ня тях им трябва само инфо, ама знам ли.
DSC Виена - 11.02.2011
Accusé - 12.09.2011
Писмо за изчакване - 01.06.2012
Интервю - 17.10.2012 - Успешно!
Документи до Сидни - 20.12.2012
Потвърждение от Сидни - 11.02.2013
Покана медицински - 20.05.2013 (направени на 10.06.2013)
Покана визи - 15.08.2013
Accusé - 12.09.2011
Писмо за изчакване - 01.06.2012
Интервю - 17.10.2012 - Успешно!
Документи до Сидни - 20.12.2012
Потвърждение от Сидни - 11.02.2013
Покана медицински - 20.05.2013 (направени на 10.06.2013)
Покана визи - 15.08.2013
Амиии, ние бяхме приложили, ама както вече знаете не ни влезна в употреба самото DSCbrbrbrbr написа:Здравейте,

Така че, ако знаех, че ще е така, щях да ги направя по изискванията за втория пакет докс, и поне щях сега да си ги ползваме за там.
- thunderbolt
Здравейте,
исках да питам като ви питаха кога са придобити дипломите ви, искаха месец и година да кажете или дата, месец и година? Същият въпрос имам и към датите за започване на работа ?
Благодаря ви предварително и успех
исках да питам като ви питаха кога са придобити дипломите ви, искаха месец и година да кажете или дата, месец и година? Същият въпрос имам и към датите за започване на работа ?

За дипломи, на нас ни искаха само година. За работата: дата, месец, година, съответно на започване и приключване, ако са повече от една место работа.thunderbolt написа:Здравейте,
Здравейте отново на всички тук,радвамсе за всички преминали успешно а на другите тарпение,моят вапрос е някой получавал ли е следното писмо:
Bonjour,
Nous vous rappelons que vous devez apporter tous les DOCUMENTS ORIGINAUX énumérés dans la lettre de convocation ainsi qu’un formulaire « Demande de certificat de sélection du Québec » mis à jour par vous et votre époux (se), le cas échéant.
Voici le lien pour télécharger la DCS :
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c" ... index.html
Meilleures salutations,
jds
N.B.: Veuillez S.V.P. ne pas transmettre de documents en pièces jointes.
Ministère de l'Immigration et des Communautés Culturelles
Direction de l'immigration économique - Internationale
Service de sélection des travailleurs qualifiés
Secteur Europe de l'Est, Amériques, Asie, Moyen-Orient
285, rue Notre-Dame Ouest, 4e étage
Montréal (Québec) H2Y 1T8
CANADA
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca"
AVIS DE CONFIDENTIALITÉ
Ce message et ses annexes sont confidentiels; s'ils vous ont été transmis par mégarde, veuillez les détruire et nous en aviser immédiatement. Merci!
Bonjour,
Nous vous rappelons que vous devez apporter tous les DOCUMENTS ORIGINAUX énumérés dans la lettre de convocation ainsi qu’un formulaire « Demande de certificat de sélection du Québec » mis à jour par vous et votre époux (se), le cas échéant.
Meilleures salutations,
jds
CANADA
AVIS DE CONFIDENTIALITÉ
Ce message et ses annexes sont confidentiels; s'ils vous ont été transmis par mégarde, veuillez les détruire et nous en aviser immédiatement. Merci!
-
Колкото повече време минава от интервюто ще се убедите че е така. Интервюращия не може да дойде в БГ преди да се е запознал подробно със всяко едно досие.mmp написа:Аз също съм съгласна с pepiliverpool. Дали ще получиш сертификати или не, се решава още преди да си се явил на интервю. След 2 изкарани интервюта, мога да го твърдя категорично. Втората ни кандидатура беше доста по-силна от първата, но всичко беше доказано документално. На самото интервю, офицера сравняваше февала от май 2010 с настоящите дипломи, сертификати и прочие, защото старото и новото досие бяха на масата пред него и пишеше новите точки, които ни дава. На мен, като водещ със сертификат TCFQ B1/ C1, ми зададе буквално 5-6 въпроса, като единия беше за ордера на инженерите, другия за плановете ми за реализация, където ми наблегна, да не се подценявам, а да се целя по-нависоко, останалите бяха за уточняване сверката на оригиналите с копията - дайте ми това, дайте ми онова, допишете в молбата новата диплома и т.н. Мисля, че ме попита и кога съм родена, още преди да седнаТова беше всичко, към мен, след това се обърна към съпруга ми, като кандидат с привилегирована професия. Като след няколкото проверяващи въпроса за нивото на езика, му писа съответните точни, от там нататък разговора продължи чрез преводачката. Преведената нова диплома на съпруга ми не беше в досието, някой във Виена я е бил загубил или при преместването на офисите, може би са я забравили. Изпрати преводачката да направи копие на оригинала, а копието на превода беше без мокър печат. Каза, че я признава и писа допълнителните точки.Усмихнат, любезен, добронамерен.
При първото интервю, още след първите 15 минути разбрах какъв ще бъде изхода, но тогава бяхме с документално по-малко точки, по-малко стаж и т.н. Човека задаваше заядливи въпроси и заядливо коментираше отговорите ни.
Изхода беше решен доста по-рано, според мен, а и според доста наши приятели от сесията май 2010.
Да! И какво те притеснява?niki 78 написа:Здравейте отново на всички тук,радвамсе за всички преминали успешно а на другите тарпение,моят вапрос е някой получавал ли е следното писмо:
Bonjour,
Meilleures salutations,
jds
CANADA
AVIS DE CONFIDENTIALITÉ
DCS-Montréal-25.07.2013
Accusé de réception-04.10.2013
CSQ по пощата - 09.09.2015
Втори пакет документи-Sidney, NS, Canada - 22.10.2015
Баркодове - 18.01.2016
Медицински - 26.02.2016
Покана за визи - 02.03.2016
Визи - 22.03.2016
Accusé de réception-04.10.2013
CSQ по пощата - 09.09.2015
Втори пакет документи-Sidney, NS, Canada - 22.10.2015
Баркодове - 18.01.2016
Медицински - 26.02.2016
Покана за визи - 02.03.2016
Визи - 22.03.2016
Ами ние нямахме снимки в новото DSC...поиска ни го, разгледа го набързо и ни го върна, така че май няма смисъл да се занимавате със снимки...brbrbrbr написа:Здравейте,
10/10/2011 - Vienne
02/11/2011 - Accusé
09/10/2012 - Интервю
06/08/2013 - документи Сидни
21/10/2013 - получени формуляри за медицински
30/10/2013 - направени медицински
06/11/2013 - покана за визи
07/12/2013 - получени визи
-----------
2 години и 59 дни
02/11/2011 - Accusé
09/10/2012 - Интервю
06/08/2013 - документи Сидни
21/10/2013 - получени формуляри за медицински
30/10/2013 - направени медицински
06/11/2013 - покана за визи
07/12/2013 - получени визи
-----------
2 години и 59 дни
На нас нито ни поиска актуализираната Молба за селекция, нито снимким нито Договора за финансова независимост.
Казвам го само за инфо, вие си ги носете за всеки случай

И накрая, не годините в живота ви се броят, а живота в годините ви.
Здравейте, имам информация за наши познати, които са минали днес - успешно
Те не пишат тук, така че с тяхно позволение през следващите дни, ще дам повече инфо.

Те не пишат тук, така че с тяхно позволение през следващите дни, ще дам повече инфо.
Bau
Супер! Честито на успешно преминалите!Zacks написа:Здравейте, имам информация за наши познати, които са минали днес - успешно![]()

Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
Здравейте,искам да попитам дали трябва да правя актуализация на DCS без да имам никакви промени от това което съм изпратил на 14.02.2011.И задължителни актуализации трябва да направя?Предварително ви благодаря!!!niki 78 написа:Zdraveite,iskam da popitam dali trqbva da pravia aktualizacia na DSC bez da imam nikakvi promeni ot tova koeto sam izpratil na 14.02.2011.I kakvi zadaljitelni aktualizacii trqbva da napravia?Predvaritelno vi blagodaria!!!
Пишете на кирилица! Задължително е! Следващо мнение на латиница ще се трие!
inn4o написа:На нас нито ни поиска актуализираната Молба за селекция, нито снимким нито Договора за финансова независимост.
Може да си носите и клип4ета от лятото

Хората ясно са го написали, че ако сте изпратили DCS преди повече от 6 месеца трябва да направите ново, освен това сегашният вид на DCS е по различен от вече изпратения.niki 78 написа:Здравейте,искам да попитам дали трябва да правя актуализация на DCS без да имам никакви промени от това което съм изпратил на 14.02.2011.И задължителни актуализации трябва да направя?Предварително ви благодаря!!!niki 78 написа:Zdraveite,iskam da popitam dali trqbva da pravia aktualizacia na DSC bez da imam nikakvi promeni ot tova koeto sam izpratil na 14.02.2011.I kakvi zadaljitelni aktualizacii trqbva da napravia?Predvaritelno vi blagodaria!!!
Пишете на кирилица! Задължително е! Следващо мнение на латиница ще се трие!
На мен ми взеха Финансовата независимост, без DCS.inn4o написа:На нас нито ни поиска актуализираната Молба за селекция, нито снимким нито Договора за финансова независимост.
Здравейте,
днескашния ден е много тих
Освен едно семейство за което разбрахме, че са взели сертификати някой друг няма ли да се похвали
Не се стеснявайте

днескашния ден е много тих

Изпратени документи: 11.11.2011
Осребрен чек: 29.02.2012
Успешно интервю: 15.11.2013
Осребрен чек: 29.02.2012
Успешно интервю: 15.11.2013