Информация за живота в Канада (Торонто)
Re: Информация за живота в Канада (Торонто)
Не мога да разбера какъв е смисъла от всичко това ????
- water_goddess
Всъщност си прав тук... Въпроса е, че не съм се научила все още да не се влияя прекалено много от обстановката около мен...pumpy написа:Измислих, вместо да работиш в аптека се хвани във фитнес център и вичко ще се оправиprace написа: Виж сега, Пумпи...Аз дебелите канадци ги виждам в моята работа. Работя в аптека в Аботсфорд. .
А относно чистотата на някои и мръсотията на други: няма да ти хареса и в Канада. Ако не се освободите от идеята, че сте мерило и критерии за това как ДРУГИТЕ хора да живеят СОБСТВЕНИЯ си живот, никъде няма няма да ви хареса. Оставете другите на мира. Бъдете щастливи от това, което вие сте и което вие можете и правите. Викали, карали коли, ядяли хамбъргери, пиели - това е техен избор
Това го приемам като обида. Не съм никакъв трол, а искаш ли да ти покажа удостоверението от университета ми, или може би доказателство за адрес. Макар, че няма да го направя, защото не съм длъжна да се оправдавам пред никого тук. Регистрирах се, чисто от нужда от информация, защото е най-лесно да си остана тук в Англия, просто реших, че може да съм по-щастлива в Канада. Просто ме е страх да взема това решение.optics написа:Elementary particles, my ass.
Също колкото си и в Лондон.
Поредния трол който пуска бъзици. Хората били мръсни и младежите се напивали хахахааха![]()
![]()
много плосък опит.
Maths is not everything, but everything is Maths!
- Bistra
- Напуснал форума
Aми борба за "място под слънцето", пумпи! ...Така е и ще продължава да бъде така...като няма с какво друго да блеснат.pumpy написа:Не мога да разбера какъв е смисъла от всичко това ????

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

А постингите ти от "тук в Англия" що излизат с IP от Българияwater_goddess написа:Това го приемам като обида. Не съм никакъв трол, а искаш ли да ти покажа удостоверението от университета ми, или може би доказателство за адрес. Макар, че няма да го направя, защото не съм длъжна да се оправдавам пред никого тук. Регистрирах се, чисто от нужда от информация, защото е най-лесно да си остана тук в Англия, просто реших, че може да съм по-щастлива в Канада. Просто ме е страх да взема това решение.

- water_goddess
Вече обясних на другия модератор за самолетни полети и лятна ваканция. Има ли изобщо някакво значение, че съм се прибрала вкъщи за лятото. Факта, че уча в Англия за постоянни си е факт...... Затова и споменах по-нагоре, че си търсех достъп до компютър, защото моето РС е в Англия.....miteto написа:А постингите ти от "тук в Англия" що излизат с IP от Българияwater_goddess написа:Това го приемам като обида. Не съм никакъв трол, а искаш ли да ти покажа удостоверението от университета ми, или може би доказателство за адрес. Макар, че няма да го направя, защото не съм длъжна да се оправдавам пред никого тук. Регистрирах се, чисто от нужда от информация, защото е най-лесно да си остана тук в Англия, просто реших, че може да съм по-щастлива в Канада. Просто ме е страх да взема това решение.
Ама аз и това не мога да разбераBistra написа:Aми борба за "място под слънцето", пумпи! ...Така е и ще продължава да бъде така...като няма с какво друго да блеснат.pumpy написа:Не мога да разбера какъв е смисъла от всичко това ????

Аз лично като го прочетох това се сетих за едни страхотен филм и си пуснях една серия да се посмея за добро утро.
- water_goddess
Аз, да искам да блестЯ? Да не би да казах какво уча в първия ми пост и да ви приканих да ми се кланите? Попитаха ме каква специалност уча - отговорих.pumpy написа:Ама аз и това не мога да разбераBistra написа:Aми борба за "място под слънцето", пумпи! ...Така е и ще продължава да бъде така...като няма с какво друго да блеснат.pumpy написа:Не мога да разбера какъв е смисъла от всичко това ????"за какво им е да блестат изобщо пред една анонимна аудитория ? Нито ги храним, нито ги обличаме, за да се впечатляваме от елементарни частици. "
Аз лично като го прочетох това се сетих за едни страхотен филм и си пуснях една серия да се посмея за добро утро.
- optics
- Модератор
Да да, то таман разгара на лятото сега.
Що не дадеш линк към твоя университет и програмата за елементарни частици.
Що не дадеш линк към твоя университет и програмата за елементарни частици.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Bistra
- Напуснал форума
На това и аз не мога да ти отговоря, въпреки че имам някакъв вътрешен "пресантиман" по въпроса.pumpy написа:Ама аз и това не мога да разбера "за какво им е да блестат изобщо пред една анонимна аудитория ?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Мите между Лондон и София има 10на полета на ден и някои започват от 50 евро.. така че няма причина "богинята" да не си ходи в рая на почивка от време на време
Иначе относно дебелите Канадци които правят нещастни елегантинте българи това е нещо което никога няма да го разбера..
Ако трябва да съм откровен аз също не мога да си обясня как някой който е 200Кг нагъва junk food в промишлени количества и не се притесняват за здравето си, но това си е техен проблем..
Моят метаболизъм е ултра бавен и ми е пределно ясно колко дисциплина и усилия се изисква да не затлъстееш ако си генетично необлагодетелствен като мен например..
Последното с което ще завърша и което съм го казвал много пъти. За да се адаптираш където и да е, важното е да можеш да виждаш позитивнота страна на негативното около теб..
Може би ако всички около нас са грозни дебели и тъпи, за нас елегантинте красивите и умните ще е по лесно да се изявим..??? Just sayin'...
По-лесно ли ще се реализираме ако конкуренцията около нас е от ултра интелигентни супермодели??

Иначе относно дебелите Канадци които правят нещастни елегантинте българи това е нещо което никога няма да го разбера..
Ако трябва да съм откровен аз също не мога да си обясня как някой който е 200Кг нагъва junk food в промишлени количества и не се притесняват за здравето си, но това си е техен проблем..
Моят метаболизъм е ултра бавен и ми е пределно ясно колко дисциплина и усилия се изисква да не затлъстееш ако си генетично необлагодетелствен като мен например..
Последното с което ще завърша и което съм го казвал много пъти. За да се адаптираш където и да е, важното е да можеш да виждаш позитивнота страна на негативното около теб..
Може би ако всички около нас са грозни дебели и тъпи, за нас елегантинте красивите и умните ще е по лесно да се изявим..??? Just sayin'...
По-лесно ли ще се реализираме ако конкуренцията около нас е от ултра интелигентни супермодели??
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

- water_goddess
Съгласна съм, и мен това ме изумява. Още повече ме изумява как си тъпчат невръстните деца, които вече са затлъстели, а те малките не са виновни за това. И като пораснат няма да знаят до късни години откъде им е дошло. Но си мисля, че на тях не им пука като на нас, защото в България сме присмехулници малко или много. Един дебел човек (и това го знам от личен опит, защото в гимназията и аз бях пълничка) е постоянно под укор и бива сочен с пръст. Докато тук в Англия на никого не му пука как изглежда другия. Това всъщност е добре от една страна, точно това ми казаха малко по-нагоре - че трябва да си гледаме в собствената паница. Но това им е изиграло лоша шега на англичаните с теглото. Забравили са да се поглеждат един друг.ivandaman написа: Ако трябва да съм откровен аз също не мога да си обясня как някой който е 200Кг нагъва junk food в промишлени количества и не се притесняват за здравето си, но това си е техен проблем..
ivandaman написа: Последното с което ще завърша и което съм го казвал много пъти. За да се адаптираш където и да е, важното е да можеш да виждаш позитивнота страна на негативното около теб..

Това е логическа безсмислица. Няма как негативното да има позитивна страна просто защото вече сме го определили като негативно.ivandaman написа:
Както и не можеш да намериш женската страна на един мъж. Или пък можеш, знам ли

- water_goddess
Може, може в Англияcrusader написа:Това е логическа безсмислица. Няма как негативното да има позитивна страна просто защото вече сме го определили като негативно.ivandaman написа:

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Логическа безмислица "my ass" Не си ли чувал поговорката: "The pessimist sees the glass half empty and the optimist half full"crusader написа:Това е логическа безсмислица. Няма как негативното да има позитивна страна просто защото вече сме го определили като негативно.ivandaman написа:
За това иде реч...
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

- Bistra
- Напуснал форума
То зависи кой определя следващото си действие като добро. Извършителят на злото ли? Ами, ако "доброто", което се е случило е било водено от зла амбиция, за която само извършителят знае? Казват, че най-доброто качество на разума било да изпитва съмнения.water_goddess написа: Шегата настрани, аз вярвам, че всяко лошо нещо може да предизвика и добро след него. Добро, което иначе може да не се случи или да остане незабелязано