Oshawa, ON
Oshawa, ON
Някой има ли повече инфо за Oshawa?
Вижда ми се близо до Торонто, а цените на имотите са доста приемливи. В сравнение с градове на същото разстояние от Ванкувър цените са в пъти по-ниски.
Знам, че са затворили завод за коли и много хора са останали на улицата.
Това ли е причината за ниските цени на имотите или има и нещо друго?
Някой, който е живял там или познава някой да живее нека да сподели инфо.
Благодарско.
Вижда ми се близо до Торонто, а цените на имотите са доста приемливи. В сравнение с градове на същото разстояние от Ванкувър цените са в пъти по-ниски.
Знам, че са затворили завод за коли и много хора са останали на улицата.
Това ли е причината за ниските цени на имотите или има и нещо друго?
Някой, който е живял там или познава някой да живее нека да сподели инфо.
Благодарско.
Re: Oshawa, ON
Местният бизнес е действително в криза заради GM. Много хора работят или работеха за тях директно или за поддоставчици.
От друга страна, има влак през половин час до даунтаун Торонто - около един час път.
От друга страна, има влак през половин час до даунтаун Торонто - около един час път.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
сигурно ще стане популярно, след промените на закона за купуване на жилища....
народа ще търси нещо по-достъпно за купуване и ще пътува малко повечко до работа...
народа ще търси нещо по-достъпно за купуване и ще пътува малко повечко до работа...
Има райони с много уайт траш. Или плашещо близко по манталитет и външен вид до уайт траш. Това според мен е основната причина цените да са по-ниски, защото те и преди бяха по-ниски, когато завода работеше на пълни обороти. Другото нещо за което се сещам, е че е част от Durham region, който е с най-високите property tax в GTA - двойно и тройно в сравнение с Торонто и другите предградия. Има и приятни нормални райончета, просто трябва да се внимава много като се избира квартала.
Ясно. Мерси Митето.
И аз се съмнявах, че не е само завода причината. Бях чела, че Уитби, дето е на съседната улица е много по-добро място за семейства в сравнение с Ошава.
Ама съм много далече и трябваше да попитам местни.
Благодарско.
И аз се съмнявах, че не е само завода причината. Бях чела, че Уитби, дето е на съседната улица е много по-добро място за семейства в сравнение с Ошава.
Ама съм много далече и трябваше да попитам местни.
Благодарско.
Eх мите, двойно и тройно, нямаше да са останали хора там. На наши приятели в Пикьринг пр.таксите са с 30% по-високи от на др познати в Уилоудейл-Торонто, но и кьщата им е по-голямшка. Много им харесва там, вьпреки таксите
.

Циганите - на Сатурн !
големият недостатък според мен е, че 20 км на изток и 20 км на запад от Oshawa, има по една огромна АЕЦ. Иначе изглежда като всяко друго предградие - скучно и еднообразно с бели и руси хора, но за много хора това е плюс
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
http://www.sellhomestoronto.com/updatenews4.htm"anxeli написа:Eх мите, двойно и тройно, нямаше да са останали хора там. На наши приятели в Пикьринг пр.таксите са с 30% по-високи от на др познати в Уилоудейл-Торонто, но и кьщата им е по-голямшка. Много им харесва там, вьпреки таксите.
Oshawa - 1.6587
Toronto - 0.7929
Баш си е двойно мен ако питаш

Определно има причина цените да са доста по-ниски от тези примерно в Oakville, който е на същото разстояние от Toronto, но както вече казах има и и хубави райончета (ако не се лъжа предимно в кварталите с новото строителство, по-далече от старата част на града).
Да бе, ужас. В Пикьринг е 1.3. Предполагам си плащаш за по- голям двор и по-малко сьседи. Като стане пренаселено и услугите се делят между повече домакинства, данька пада. За мултирезиденшьл е по-дебелко, но не мисля че е повече от 1%.
Циганите - на Сатурн !