Брат ми е в Англия, първите три години му вземаха половината заплата от една агенция, защото българите могат да работят само по този начин там(изключвам студентите). Тая вратичка струва доста скъпо. Слава богу, накрая взе постоянен статут.bp_de написа:IFF написа:Имат. Търсят си повод да ни държат настрана, и не само нас. Много добре знаят че хиляди българи ще се изсипят да работят в Англия, ама няма кой да ги пусне.pumpy написа: Какво общо имат нашите цигани с полските работници![]()
![]()
То които иска и сега се исипва дето си иска в ЕУ....от Август нали Ирландия махна ограниченията ...направо взеха да се изсипват БГ_ри там .... UK догодина щът не щът ще разкарат ограниченията .....то които е искал да се махне се е махнал и сега има 100 вратички да копаш там .
Защо не паднат визите на ЕС за Канада и САЩ?
Re: Защо не паднат визите на ЕС за Канада и САЩ?
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
UK имат програма, подобна на Канада (точкова система). Ако покриеш точките, ти дават разрешително за пребиваване и работа без условия и без дата на изтичане. Аз съм по тази програма. Никакви агенции не съм ползвал - сам си подготвих и подадох документите. По принцип процедурата понастоящем отнема около 6-8 месеца, но на нас ни отне малко над месец, понеже си намерих работа бързо и ми разгледаха документите с приоритет.
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
-
- Обратна връзка:
Ми кат му е толко акъла да плащаIFF написа:Брат ми е в Англия, първите три години му вземаха половината заплата от една агенция, защото българите могат да работят само по този начин там(изключвам студентите). Тая вратичка струва доста скъпо. Слава богу, накрая взе постоянен статут.bp_de написа:IFF написа:Имат. Търсят си повод да ни държат настрана, и не само нас. Много добре знаят че хиляди българи ще се изсипят да работят в Англия, ама няма кой да ги пусне.pumpy написа: Какво общо имат нашите цигани с полските работници![]()
![]()
То които иска и сега се исипва дето си иска в ЕУ....от Август нали Ирландия махна ограниченията ...направо взеха да се изсипват БГ_ри там .... UK догодина щът не щът ще разкарат ограниченията .....то които е искал да се махне се е махнал и сега има 100 вратички да копаш там .