Otkrih tozi forum sama predi dva meseca i ottogava redovno cheta i federalnia i kvebekskia. Mnogo mi e polezno, i se radvam che bulgari go praviat.
Az sam ot Sofia i v momenta chakame vizi ot Vienna za men i sapruga mi, kato zivot i zdrave v kraja na avgust shte kaznem v Toronto (po federalnata procedura sme).
Uspiahme sami da se spravim s procedurata - kato pri nas imashe i po-slozen moment sas skljuchvane na brak sled medicinsko i "spouse amendment", kato v sluchaja toj ne e bulgarin. Podkrepiam mneniata, che ne biva da se plashtat greshni pari na firmi, i ako niakoj ima podobna situacja, moga da spodelia opit.
Na men foruma mi e osobeno polezen v momenta s informacia za perioda po podgotovka za pat i "sled pristigane" v Kanada.
Bih iskala da popitam dali ima niakakvi neformalni sabirania v Sofia (prochetoh che ima za Kvebek v petacite vecher v "Bohemi", ako e aktualno) na kandidati po "federalnata procedura", ili sabiraniata sa obshti. Shte se radvam da se zapoznaja s hora, na koito skoro im predstoi patuvane, za obmiana na opit i kuraz

Pozdravi!
Pate Jaki