Работа в северна Канада?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: Работа в северна Канада?

Мнение от MrGeek »

myhata II написа:Ако някой се интересува за мен с удоволствие ще му пиша на лични :y:
Аз се интересувам, мухЪ. Очаквам да ми пишеш. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

MrGeek написа:
myhata II написа:Ако някой се интересува за мен с удоволствие ще му пиша на лични :y:
Аз се интересувам, мухЪ. Очаквам да ми пишеш. :D
Писах ти.... :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Pupped87 написа:
pumpy написа:
myhata II написа:
miteto написа: Ми сигурно чакат първо ти да кажеш какво бачкаш и къде, като си толкова отворен? Айде, нали не се криеш, що не си кажеш първо ти, преди да подпитваш другите?
А ми Митьо,като са тръгнали да обаждат за работа в северна Канада да обаждат бе ,единия бил на командировка,а другия се почесвал а третия ти праща снимки на телевизори по летищата и бойни мини,ако съм един кандидат имигрант от България какво да си помисля бе ? :D
Ако някой се интересува за мен с удоволствие ще му пиша на лични :y:
Той видимо ще продължи да се крие за никове по форумите. Колко удобно, нали ;)
Попитай го на лични, може да ти каже :tmi:
Пупед ти какво разбра точно за работата в "Северна Канада",единствения който ти даде точни отговори по темата бе Ванко 13 който допреди време живя в Торонто
Ако те интересува как е в Торонто с удоволствие ще ти отговоря,ама тука да се фантазирате и да карате таксита от София без книжки дори това няма да стане,а зъбаря и себеподобните му като са много отворени що мълчат за това което обаждаш че си тръгнал да правиш
Мълчат щото мислят че ще те прецакат и после ще ти се хилят колко си бил прост и че парите не растяли по дърветата и за капак ще се появи ванкувърския камилар да ти пили колко били наивни някой хора и бла бла ,аз Асан ще се казвам ако не стане така ,ти само седи гледай :rofl: :lol:
Стефан Цанев
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

myhata II написа:Писах ти.... :D
Писал си чушки. Ама то не е нужно де. То в Скарбъро е ясно как стоят нещата. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani

__ Powered by мухЪтЪ.
pumpy

Мнение от pumpy »

myhata II написа:а зъбаря и себеподобните му като са много отворени що мълчат за това което обаждаш че си тръгнал да правиш
Мълча майна, зашото не мога като теб да съм на всяка манджа мерудия. Какво ми разбира на мен главата от таксита и лицензи - НИЩО. Няма човек, който да ме е питал нешо за стоматологя и да не е получил отговор. А всичко останало е разтягане на локуми и там ни биеш всичките (само хали-бали ти е излязъл на среща, но не се отказвай и с него ще се правиш)...
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

pumpy написа:само хали-бали ти е излязъл на среща, но не се отказвай и с него ще се правиш.
Хали Бали му е учител, но както всички знаем, даровитите ученици изпреварват винаги учителите си. :D :rofl:
__Powered by jovani

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Pupped87

Мнение от Pupped87 »

myhata II написа: Пупед ти какво разбра точно за работата в "Северна Канада",единствения който ти даде точни отговори по темата бе Ванко 13 който допреди време живя в Торонто
Ако те интересува как е в Торонто с удоволствие ще ти отговоря,ама тука да се фантазирате и да карате таксита от София без книжки дори това няма да стане,а зъбаря и себеподобните му като са много отворени що мълчат за това което обаждаш че си тръгнал да правиш
Мълчат щото мислят че ще те прецакат и после ще ти се хилят колко си бил прост и че парите не растяли по дърветата и за капак ще се появи ванкувърския камилар да ти пили колко били наивни някой хора и бла бла ,аз Асан ще се казвам ако не стане така ,ти само седи гледай :rofl: :lol:
Ама кой е казал, че нямам книжка!?!?!? И аз и мъжът ми сме шофьори, а ако е така както ти казваш, защо тогава някой си на майна си райна ще ни вика на работа. Ако няма как да стане, няма и да ни отговорят на резюмето и писмото, което сме изпратили. Ако греша поправи ме, но нито един работодател няма да си направи труда да пише ей така само за да си позагуби времето в чат. Или май забравяш, че това там е Канада и хората са малко по-коректни от местните. Аз не виждам какво ще изгубя ако някой си работодател ми оформи документите и ми издейства разрешително за без пари. После дори да не може да се извади лиценз работа има бол! Нито сме мързеливи нито сме сакати, ,така че въпроса опира до отиването там, а другото ще си проличи после.
„Обществото често прощава на престъпниците. Но не и на мечтателите.“
Оскар Уайлд

05.10 IELTS 6.5
19.10 документи до Whitehorse, Yukon
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Pupped87 написа::x Явно смислено мнение няма да се напише тук. Ама където и да отидем все сме си същите. Никой не може да избяга от природата си ако ще и в пет различни страни да живее и да се крие зад някъв си измислен юзър нейм.
Най смисленото мнение до тук е !!
ЗА КНИЖКАТА !!!!!
http://www.hpw.gov.yk.ca/mv/mvdrlic.html"

Всичко от тук нататък е в твоята глава,
само ще ти кажа едно:
при теб желанието е повече от възможностите !!!
Успех ! :y:
Стефан Цанев
grozdan

Мнение от grozdan »

Аз пък не мога да си представя таксита в Yellowknife, Whitehorse или който и да е друг северен град. Главата ми не побира как там, в средата на нищото ще има хора без коли. Отделно като съм гледал картинки повечето са с разни джипки - пикапи, камиони, всякакви. Пътища няма, само неква кал. Та много ще се радвам някой да ме осветли какви са тези таксита там? Приемам, че има пияници, но чак пък толкова :^)
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
grozdan

Мнение от grozdan »

Pupped87, без да се обиждаш, но никога не вярвай, че в Канада измами няма! Никога! Не съм запознат със Севера и ми е интересно да чета темата, но просто си избий от главата горната мисъл. В младините си съм ставал жертва на подобна измама, но в Щатите, когато млад и зелен вярвах, че такива работи има само в България. Така, че ако приемеш и друг съвет: чети между редовете и позитивните и негативните мнения. Защото ако действително те лъжат нещо, ще се озовеш там и как ще си търсиш работа не е ясно. Имай едно наум, не се обиждай когато някой ти казва неприятни неща. Това е!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Pupped87

Мнение от Pupped87 »

Аз винаги ще си имам едно на ум, точно за това вися и по форуми и по сайтове разно да чета и да се информирам. Но просто каквото и да мисли болния ми мозък не знам каква може да е измамата. Получавам разрешително за постоянно пребиваване, отивам, оглеждам се и така... ако работата е реална супер, ако не е ще търся друга. Аз не изгарям от желание да съм "бакшиш", точно за това аз не подписвам нищо. Офертата е за мъжо, аз съм споус и се оправяме някак си. Както повечето са тръгнали без никаква идея и опит, така и ние. Само с разликата, че нас идеята за севера ни въодушевява и тръпнем от нетърпение да се сблъскаме с нещо ново, екстремно и вдигащо адреналина. Не че в България няма такива ситуации, като да ти дойде изравнителната сметка на парното, но тук говорим за по-различен адреналин. ;) То ако става въпрос и в БГ нищо сигурно няма, днес работиш утре те гонят и какво правиш... каквото на всякъде.. борба за оцеляване и развитие и така...
Лично мнение изразявам! Няма лошо да бъдеш предупреден, но да те нападат чак, с идеята колко сме заблудени и наивни е малко дразнещо.. има разлика от това да бъдеш посъветван.

Офтопик: http://www.youtube.com/watch?v=WRmBChQjZPs" поздрав и със здраве.. 8)
„Обществото често прощава на престъпниците. Но не и на мечтателите.“
Оскар Уайлд

05.10 IELTS 6.5
19.10 документи до Whitehorse, Yukon
grozdan

Мнение от grozdan »

Pupped87 написа:Аз винаги ще си имам едно на ум, точно за това вися и по форуми и по сайтове разно да чета и да се информирам. Но просто каквото и да мисли болния ми мозък не знам каква може да е измамата. Получавам разрешително за постоянно пребиваване, отивам, оглеждам се и така... ако работата е реална супер, ако не е ще търся друга. Аз не изгарям от желание да съм "бакшиш", точно за това аз не подписвам нищо. Офертата е за мъжо, аз съм споус и се оправяме някак си. Както повечето са тръгнали без никаква идея и опит, така и ние. Само с разликата, че нас идеята за севера ни въодушевява и тръпнем от нетърпение да се сблъскаме с нещо ново, екстремно и вдигащо адреналина. Не че в България няма такива ситуации, като да ти дойде изравнителната сметка на парното, но тук говорим за по-различен адреналин. ;) То ако става въпрос и в БГ нищо сигурно няма, днес работиш утре те гонят и какво правиш... каквото на всякъде.. борба за оцеляване и развитие и така...
Лично мнение изразявам! Няма лошо да бъдеш предупреден, но да те нападат чак, с идеята колко сме заблудени и наивни е малко дразнещо.. има разлика от това да бъдеш посъветван.
Това разрешително за постоянно пребиваване permanent resident ли ще рече? На Канада? Ако да - ОК, поне ще имате план Б, ако нещата не тръгнат. Да няма някоя скрита клауза, че ще го получиш след n-години, но преди това ще бачкаш на определеното място?
Хали Бали

Мнение от Хали Бали »

Pupped87 написа:Аз винаги ще си имам едно на ум, точно за това вися и по форуми и по сайтове разно да чета и да се информирам. Но просто каквото и да мисли болния ми мозък не знам каква може да е измамата. Получавам разрешително за постоянно пребиваване, отивам, оглеждам се и така... ако работата е реална супер, ако не е ще търся друга. Аз не изгарям от желание да съм "бакшиш", точно за това аз не подписвам нищо. Офертата е за мъжо, аз съм споус и се оправяме някак си. Както повечето са тръгнали без никаква идея и опит, така и ние. Само с разликата, че нас идеята за севера ни въодушевява и тръпнем от нетърпение да се сблъскаме с нещо ново, екстремно и вдигащо адреналина. Не че в България няма такива ситуации, като да ти дойде изравнителната сметка на парното, но тук говорим за по-различен адреналин. ;) То ако става въпрос и в БГ нищо сигурно няма, днес работиш утре те гонят и какво правиш... каквото на всякъде.. борба за оцеляване и развитие и така...

Офтопик: http://www.youtube.com/watch?v=WRmBChQjZPs" поздрав и със здраве.. 8)
Стоп малко лейди.Какво е това разрешително за постоянно пребиваване и как го получаваш

Получавам разрешително за постоянно пребиваване, отивам, оглеждам се и така... ако работата е реална супер, ако не е ще търся друга. Аз не изгарям от желание да съм

Май нещо бъркаш географиите.Ти как мислиш да се ленднете ,с работна виза чрез покана на работодател която е за определен срок от време и можеш легално да работиш само при този работодател и след изтичане на срока можеш да кандидатстваш по процедурата за постоянно жителство.Ако е така нямаш право ,ако удариш на калъчка при тоя работодател да работиш каквато е и друга работа и трябва да хващате обратния самолет.
Дай малко разеснения ,да не стане после някой друг ми ака в гащите.
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

myhata II написа: източна Канада,по скоро Медина и Ванкувър
:^) :rofl:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Такааа, след като поразчистихме малко плявата да поясня ситуацията на Pupped87 защото гледам се пали, а не си струва. Хали Бали е много стар форумец с нов никнейм, който е гонен на 3-4 пъти от форума. Прави си сметка дали има смисъл да му се връзваш. Мухата 2 пък е форумния пенкелер - няма област на човешкото познание в която да не е пълен експерт - от политика, коли, компютри и хай-тек джаджи до история, география и космически технологии.
Публикувай отговор