Това за 20 долара, го четох на много места, но не е ли проблема, че на рецепцията се сменят много често ?
Мнения за Puerto Vallarta
Re: Мнения за Puerto Vallarta
Мерси и на двамата. Ние си взехме 1 brd. апартамент. Изглежда поне по широк 
Това за 20 долара, го четох на много места, но не е ли проблема, че на рецепцията се сменят много често ?
те се сменят, обаче са там всеки ден, освен единия почивен. Просто питай съответния човек, кога работи през следващите дни.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
А как става процедурата с 20 долара, просто казваш искам готина стая и подаваш парите?
Не се притискай
, двайсетачката ще им го каже по-добре от теб и то на испански
.Това им е заплатата за 2 дена.
Хахаха. Аз вече си отделих 100 долара по 1 за дребни бакшиши
Случайно да си успявал да си правиш резервация за ресторантите преди да стигнете. Малко ме притеснява,че 1та вечер ще пристигнем малко късно.
- roumensp
Павел говори за т.н. "алакарте ресторанти" ... Освен тях си имаш и "стандартен" ресторант, в който винаги ще намериш място и не се изисква резервация.polo26 написа:Случайно да си успявал да си правиш резервация за ресторантите преди да стигнете. Малко ме притеснява,че 1та вечер ще пристигнем малко късно.
Да и аз тях имах предвид. Според резервацията ми в цената е включена a la carte breakfast, lunch and dinner.
Отделно има бюфет ресторант - може би в този има винаги места?
Аз питах, защото в много ревюта четох,че хора са си правили резерваций преди да отидат в курорта. От друга страна на мене по телефона Air Transat не много убеденно ми казаха,че всички си правели на място.
Отделно има бюфет ресторант - може би в този има винаги места?
Аз питах, защото в много ревюта четох,че хора са си правили резерваций преди да отидат в курорта. От друга страна на мене по телефона Air Transat не много убеденно ми казаха,че всички си правели на място.
Ние бяхме в силния сезон и успяхме да си направим резервации на място за всички вечери, с изключение на една, когато в един от бюфетите имаше вечер на морската храна (там всяка вечер има различна кухня "на народите"). Ако пристигате късно вечерта резервейшън деска ще е затворил, но на другата сутрин ще успеете. Наблегнете предимно на медитерениън и италиан ресторанти. В първия обезателно към десерта си поръчайте капучино фламбе - презентацията си заслужава и изисква хай деф камера
алакарте-то е само динър, няма зкуска и обяд - за това са бюфетите
алакарте-то е само динър, няма зкуска и обяд - за това са бюфетите
Не че ще е голяма разлика, ама пък в брошурата изрично пише - a la carte breakfast,lunch and dinner. Но пък аз на брошури отдавна не вярвам 
Въпросът е какво да ядем 1та вечер, предполагам,че ще има нещо като бюфет отворен до към 10 поне?
Като се върна обещавам да напиша подробно как е било, ако някой речи да ходи мноого подготвен
:)
Въпросът е какво да ядем 1та вечер, предполагам,че ще има нещо като бюфет отворен до към 10 поне?
Като се върна обещавам да напиша подробно как е било, ако някой речи да ходи мноого подготвен
Мисля, че централния бюфета ще е още отворен, а и има една пицерия (пици на пещ), която работи до късноpolo26 написа:Не че ще е голяма разлика, ама пък в брошурата изрично пише - a la carte breakfast,lunch and dinner. Но пък аз на брошури отдавна не вярвам
Като се върна обещавам да напиша подробно как е било, ако някой речи да ходи мноого подготвен:)
Супер. А как се справихте с Time Shares - много се оплакват от тях.
Ами просто ги игнорираш. М/у другото нахалниците са само в сградата където е централната рецепция - не са из целия ризорт.
Така, върнахме се и ние преди седмица. Ще напиша набързо своите впечатления, пък ако някой иска доп. инфо да пише на лична. Да не затрупваме форума с теми,които не са интересно на хората.
За мене почивка 7 дена в този хотел в Мексико за тази цена си е супер. Нямаше опера наблизо,ама пък ние искахме плаж
Иначе още от летището те удря една жега, направо търсиш сянката с трепет. Мексиканските митнически служители акто в БГ, тази дето ни проверяваше документите една дума не каза.
Летищетое малко,с автобусче бяхем до самата сграда. вътре климатик, всичко си е ОК. Иначе като си вземеш багажа става едно мазало. Дърпат те отвсякъде - Ние сме от Асоциацията на хотелите, елате трябва да се регистрирате с нас и почва едно омайване да си вземеш от тях еди аккво си ,пък те ще ти дадат безплатно еди какво си. Разкарваш ги и продължаваш. Ще те спират обаче поне 3 пъти
:)
Има 3 официални такси компаний. Представете си една будка като за билети и от там през прозорчето се подала една леля и размахва едни плакати с името на таки компанита и вика ли,вика.
Навънка ни чакаха от тур операторите от там в автобуса и след 25 мин. в хотела.
На рецепцията ни чакат. Хотелът обаче пълен. Послушах Павел, дадох 20 долара и изведнъж човекът вика - "Слушай 1 бедрум апартмънт имаме,ама са в старата част,дето не искаш. Ама понеже така, ще ти дам едим в клуба,дето са на плажната ивица с гледка към океана
:)".
Иначе може да се яде и пие нон стоп.
Съвет: АКо искаш кокетейл с водка и само го поръчаш ще ти сипят местна. Ако кажеш обаче изрично с Абсолют, ще ти сипят такава.
Съвет 2: Всичките закуски,обяди и вечери са ala carte - обаче за закуска трябва да си поръчаш меню иначе си ядеш каквото има на бюфета. То е повече от достатъчно де.
Вечерите са в хубави ресторанти, особено италианския.
Плуването с делфини е задължително,въпреки,че излиза към 200 долара за 4 човека.
Ако някой има въпроси да пита
За мене почивка 7 дена в този хотел в Мексико за тази цена си е супер. Нямаше опера наблизо,ама пък ние искахме плаж
Иначе още от летището те удря една жега, направо търсиш сянката с трепет. Мексиканските митнически служители акто в БГ, тази дето ни проверяваше документите една дума не каза.
Летищетое малко,с автобусче бяхем до самата сграда. вътре климатик, всичко си е ОК. Иначе като си вземеш багажа става едно мазало. Дърпат те отвсякъде - Ние сме от Асоциацията на хотелите, елате трябва да се регистрирате с нас и почва едно омайване да си вземеш от тях еди аккво си ,пък те ще ти дадат безплатно еди какво си. Разкарваш ги и продължаваш. Ще те спират обаче поне 3 пъти
Има 3 официални такси компаний. Представете си една будка като за билети и от там през прозорчето се подала една леля и размахва едни плакати с името на таки компанита и вика ли,вика.
Навънка ни чакаха от тур операторите от там в автобуса и след 25 мин. в хотела.
На рецепцията ни чакат. Хотелът обаче пълен. Послушах Павел, дадох 20 долара и изведнъж човекът вика - "Слушай 1 бедрум апартмънт имаме,ама са в старата част,дето не искаш. Ама понеже така, ще ти дам едим в клуба,дето са на плажната ивица с гледка към океана
Иначе може да се яде и пие нон стоп.
Съвет: АКо искаш кокетейл с водка и само го поръчаш ще ти сипят местна. Ако кажеш обаче изрично с Абсолют, ще ти сипят такава.
Съвет 2: Всичките закуски,обяди и вечери са ala carte - обаче за закуска трябва да си поръчаш меню иначе си ядеш каквото има на бюфета. То е повече от достатъчно де.
Вечерите са в хубави ресторанти, особено италианския.
Плуването с делфини е задължително,въпреки,че излиза към 200 долара за 4 човека.
Ако някой има въпроси да пита