Спокоино,канадците са ви написали че ще ви поканят на интервю,никъде не пише кога.
Това може да е и март 2014 год.
Струва ми се че се надъхвате излишно,успокоите се всичко по реда си
УСПЕХ!!!
martatabs написа:Още една малка победа...и аз съм от чакащите за интервю. Преди няколко минути ми пратиха съобщение на емайла, чак ми се разхлопа дъск..., тоест сърцето. Ако я карам така интервюто ми ще е на 19 число...
За протокола: нямам сертификати за език и съм със средно професионално образование
Честито Марто! Много се радвам! Наистина още една стъпка напред към мечтата... За протокола - писмото ти пак ли е изпратено от Rujica Spasoevij?
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin. Полет - 16.06.2014 г.
Аз пък съм от тези,които твърдо вярават,че на интервю могат да извикат и хора без да са получавали подобни писма.
Историята на интервютата помни не малко случаи при които на интервю са викали кандидати без получено дори акюзе.
По-важното поне според мен е да доживеем до въпросното интервю.
Събитията от последните 24 часа в Бургас ни показват за пореден път,че мечтите са едно,а реалността съвсем различно нещо!Нищо сигурно няма вече на този свят!
Да сме живи и здрави само!
DSC 05/07/2011
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Честито на печелившити получили писмо от властите в Квебек- ако не друго, това писмо показва, че нещо се прави, че се работи и има надежда за кандидатурите от България. Дано скоро има програма с интирвюта и дано и нашата родина фигурира в него. Пожелавам на всички чакащи много скоро да получат също такова повдигащо духа писмо (в това число и на себе си ).
Поздрави и много късмет и търпение на всички!!!
Мъдростта е способността да виждаш бъдещите последици от решенията, които вземаш днес.
Честито на всички!
Нашето писмо беше подписано от друга дама с румънска фамилия. В момента не мога да се сетя точно как се казваше.
Значи поне двама души обработват досиетата от България
Ако беше лесно, всеки щеше да го прави. Трудното го прави велико. (A league of their own)
DSC Виена - 06.04.2011
Accusé - 12.08.2011
Писмо изчакване - 19.06.2012
Интервю - 25.10.2012 - Успешно!
Док. до Сидни - 08.11.2012
Мед. формуляри - 29.01.2013
Double Trouble написа:Честито на всички!
Нашето писмо беше подписано от друга дама с румънска фамилия. В момента не мога да се сетя точно как се казваше.
Double Trouble написа:Честито на всички!
Корина Илиеску
точно тя
Ако беше лесно, всеки щеше да го прави. Трудното го прави велико. (A league of their own)
DSC Виена - 06.04.2011
Accusé - 12.08.2011
Писмо изчакване - 19.06.2012
Интервю - 25.10.2012 - Успешно!
Док. до Сидни - 08.11.2012
Мед. формуляри - 29.01.2013
Misho76 написа:Честито на печелившите!
Гледайки датите на подаване на документи и споделената информация кой със сертификати и кой без такива получил е-mail аз лично стигнах до 2 извода:
1.Не е определящ фактора Тестове /иначе браво за положените усилия,ние имаме само един за единият кандидат/
2.Ред няма.Това е жалко!
В институцията в която бях когато имаш входящ номер и дата на подадени документи наистина си следваш реда.А уж в БГ нямало ред.
Може би си прав, батка... А може би има някакъв ред, но това на което наблягат е забулено в тънка мъгла за нас Все пак сертификатите и датата на подаване са само част от елементите, оформящи профила на всяка кандидатура...
DCS-Montréal-25.07.2013
Accusé de réception-04.10.2013
CSQ по пощата - 09.09.2015
Втори пакет документи-Sidney, NS, Canada - 22.10.2015
Баркодове - 18.01.2016
Медицински - 26.02.2016
Покана за визи - 02.03.2016
Визи - 22.03.2016
martatabs написа:Още една малка победа...и аз съм от чакащите за интервю. Преди няколко минути ми пратиха съобщение на емайла, чак ми се разхлопа дъск..., тоест сърцето. Ако я карам така интервюто ми ще е на 19 число...
За протокола: нямам сертификати за език и съм със средно професионално образование
Честито! Щях да съм изненадан ако те бяха забавили!
Честито на всички и от мен! Да си пожелаем бърза и успешна процедура от тук нататък!
Относно служителите, обработващи документи на българи - може би да включим и Caroline D (не знам фамилията )? С нея си кореспондирах, когато имаше проблеми с плащането, тя се беше заела с мен, така да се каже След това и акюзето дойде от нея.
DCS 25.10.2011
Визи 25.10.2013
Полет 25.08.2014
"Formal education will make you a living, self-education will make you a fortune...
Честито и от нас Мартине!
Успех и за напред! Дано си провлачиш крака за бургазлии ........
Успех и на всички други съфорумци! Дано писъмцата започнат да валят
Документи Виена - 16.12.2011
Accusse - 20.04.2012
Вкл.в листа на чакащи интервю-11.09.2013
Интервю 05.06.2014- Успешно !!!Счупен принтер...Очакване на сертификати по пощата.
Получени!!!
Документи NS-09.07.2014
Медицински- 09.09.2015/25.09.2015