Израел подготвя атака срещу Иран
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1469195"
Да му омръзне да ръси глупости?!MrGeek написа:Как не ти омръзна с тия глупости бе мухЪ?
Ти пак се доверяващ на медийте. Иран нямат интерес да правят такъв атентат в България. Израел са раздвоени. Хем искат Асад да остане на власт, хем ги е стах от Иран. Нека все пак изчакаме разследването. Ясно е, че е провокация. Възможно е и Турция да е намесена.MrGeek написа:И на какво точно се оповава твоята вяра? Защото досега следите на международните атентати срещу израелски граждани все са стигали до аятоласите, минавайки през терористичните им инструменти като Хизбула. Освен това Иран е единствената държава, обявила официално намеренията си да затрие от лицето на земята друга една държава - Израел. При всички тези факти да си мислим за марсианците ли?budtel написа:Според мен не дело на Иран, макар че и те не са стока.
Би ли ми дефинирал "интерес", за да тезбера?budtel написа:Иран нямат интерес да правят такъв атентат в България.
Bistra написа:Интересна статия:
Може ли пожарникарят от Банкя да запали Третата световна?
Ти имаш ли въобще мнение? Това е нещо ново за мен.myhata II написа:Явор Дачков,е на мойто мнение естествено !
А като гръмнаха бомби в центъра на Лондон и Мадрид, Англия и Испания в кой свят са??myhata II написа:.....,вече в Европа ни гледат като страна от третия свят,границата ни не е сигурна и държавата ни също ,............
За сега "разкритието" е чиста спекулация на мухоподобните, базирана на подобните къдрици на Mehdi Ghezali.myhata II написа:Днес разкриха че атентатора бил бивш затворник от Гуантанамо,как така няма инфо по летищата за този ?!??
Много е важно местоположението и държавата !-Ние "гарантирахме" безопасността на Европа-вече НЕ !!!!!ivandaman написа:А като гръмнаха бомби в центъра на Лондон и Мадрид, Англия и Испания в кой свят са??myhata II написа:.....,вече в Европа ни гледат като страна от третия свят,границата ни не е сигурна и държавата ни също ,............
Нищо се не разбра,ай мини на българскиablood написа:За сега "разкритието" е чиста спекулация на мухоподобните, базирана на подобните къдрици на Mehdi Ghezali.myhata II написа:Днес разкриха че атентатора бил бивш затворник от Гуантанамо,как така няма инфо по летищата за този ?!??