Терор в България !!
Re: Терор в България !!
Като жител на Бургас мога да кажа, че не съм очаквал такова нещо на наша територия...но няма застраховани. По това време бях в ж.к. "Изгрев", когато се е случило това, но не разбрах какво точно е станало, само ми направи впечатление воя на сирените.
Дано да сме си взели поука и да няма подобни неща.
Дано да сме си взели поука и да няма подобни неща.
Поука от какво ?
Такива неща не могат да се избягват,това си е война !
Такива неща не могат да се избягват,това си е война !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Войната срещу терорирзма е като войната срещу наркотиците... Обречена кауза.. Няма как да се спечели..
Отнонсно конкретният случай. Жалко че е станало на наша територия. РИП за жертвите и дано да хваната виновниците..
Отнонсно конкретният случай. Жалко че е станало на наша територия. РИП за жертвите и дано да хваната виновниците..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Дали е тероризъм или не, никой не може да каже, и едните и другите използват удари под пояса, с многобройни цивилни жертви. Дето имаше един лаф-ако един преврат успее, метежниците се наричат борци за свобода, ако ли не, се определят като терористи 

- MrGeek
- Путлер Капут
Точно така, избиването на израелски туристи на територията на България може и да не е тероризъм. А на някои дори им е смешно. Чудя се докъде може да стигне човешката п.......IFF написа:Дали е тероризъм или не, никой не може да каже, и едните и другите използват удари под пояса, с многобройни цивилни жертви. Дето имаше един лаф-ако един преврат успее, метежниците се наричат борци за свобода, ако ли не, се определят като терористи
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
- mortigur
- Обратна връзка:
Тероризъм е според агенция Ортана са получени две бомбени заплахи
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/07/ ... operatora/"
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/07/ ... operatora/"
Taxation is theft.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Вече май бунтовници им викат не терористи.
Чух че намерили полуизгорял паспорта не единия от бунтовниците с косъм от брадата на ирански молла близо до автобуса!
Sorry... неможах да се въздържа.
Чух че намерили полуизгорял паспорта не единия от бунтовниците с косъм от брадата на ирански молла близо до автобуса!
Sorry... неможах да се въздържа.
To па некой е очаквал точно ти да се въздържиш...Kpetrov написа:...Sorry... неможах да се въздържа.

Dead Eyes See No Future
- MrGeek
- Путлер Капут
Какви бунтовници те гонят бе другарю? Иначе да ти обадя малко интересни факти. Точно преди 18 години на 18-ти юли 1994-та в Буенос Айрес се случва най-кървавия атентат в историята на Аржентина. Взривена е сградата на израелско-аржентинската асоциация, когато загиват общо 85 души. В края на 2006-та година разследването обявява за физически извършители Хизбула, а за финансисти и подбудители на операцията Иран. Още интересни съвпадения трябват ли ти?Kpetrov написа:Вече май бунтовници им викат не терористи.
Чух че намерили
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
- Bistra
- Напуснал форума
Много тъжно и това доживяхме да видим. 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ablood
- Обратна връзка:
Поне можем да сме доволни, че както се очаква на българска територия, терористичният акт е бил нескопосан по нашенски - със само 6 убити, вкл самия бомбаджия.

Много ми е интересно, какво затягане на сигурността на автобусния транспорт са очаквали от нас израелците. Те българските междуградски автобуси са опасни и без терористи, даже доста повече жертви има.
Хронология: Тежки инциденти с автобуси в последните години:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/06/ ... oslednite/

Много ми е интересно, какво затягане на сигурността на автобусния транспорт са очаквали от нас израелците. Те българските междуградски автобуси са опасни и без терористи, даже доста повече жертви има.
Хронология: Тежки инциденти с автобуси в последните години:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/06/ ... oslednite/
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Няма как да го напиша на български, съжалявам.....Magnified and sanctified be G-d's great name in the world which He created according to His will. May he establish His kingdom during our lifetime and during the lifetime of Israel. Let us say, Amen.
May G-d's great name be blessed forever and ever.
Blessed, glorified, honored and extolled, adored and acclaimed be the name of the Holy One, though G-d is beyond all praises and songs of adoration which can be uttered. Let us say, Amen.
May there be peace and life for all of us and for all Israel. Let us say, Amen.
Let He who makes peace in the heavens, grant peace to all of us and to all Israel. Let us say, Amen.
Отвратителен терористичен акт.
Според мен не дело на Иран, макар че и те не са стока. Жалко, че стана в България. Вече и нашата страна е белязана от терористите.
Според мен не дело на Иран, макар че и те не са стока. Жалко, че стана в България. Вече и нашата страна е белязана от терористите.
- MrGeek
- Путлер Капут
И на какво точно се оповава твоята вяра? Защото досега следите на международните атентати срещу израелски граждани все са стигали до аятоласите, минавайки през терористичните им инструменти като Хизбула. Освен това Иран е единствената държава, обявила официално намеренията си да затрие от лицето на земята друга една държава - Израел. При всички тези факти да си мислим за марсианците ли?budtel написа:Според мен не дело на Иран, макар че и те не са стока.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
7:00 ч.- По последни данни са загинали седем души между тях има един българин, това е шофьора на автобуса.
п.п. М/у другото не изпитвам някакъв страх след взрива за живота ми, ако беше насочено пряко към България жертвите щяха да са повече и със сигурност нямаше да взривят автобус. Но, като цяло ситуацията е много неприятна и смятам, че това едва ли ще навреди на региона и на България, като цяло.
Само не знам, ако бомбата е била в един от пътниците, как е успяла да мине през контролните органи???
8:00 ч.- От данни преди няколко минути жертвите са вече 8, починала е жена, която е била в много тежко състояние. Според информацията бомбата е задействана от самоубиец-камикадзе, става въпрос (най-вероятно) за американски гражданин с фалшив паспорт. Туристите, които са блокирани на летището ще бъдат върнати в Израел с правителствения самолет по нареждане на министър-председателя. Късно снощи към спасителните екипи от България са се присъединели и тези на Израел.
п.п. М/у другото не изпитвам някакъв страх след взрива за живота ми, ако беше насочено пряко към България жертвите щяха да са повече и със сигурност нямаше да взривят автобус. Но, като цяло ситуацията е много неприятна и смятам, че това едва ли ще навреди на региона и на България, като цяло.
Само не знам, ако бомбата е била в един от пътниците, как е успяла да мине през контролните органи???
8:00 ч.- От данни преди няколко минути жертвите са вече 8, починала е жена, която е била в много тежко състояние. Според информацията бомбата е задействана от самоубиец-камикадзе, става въпрос (най-вероятно) за американски гражданин с фалшив паспорт. Туристите, които са блокирани на летището ще бъдат върнати в Израел с правителствения самолет по нареждане на министър-председателя. Късно снощи към спасителните екипи от България са се присъединели и тези на Израел.