относно съзливата заглавна страница на www.7hrazlika...

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Ena

Re: относно съзливата заглавна страница на www.7hrazlika...

Мнение от Ena »

Предлагам цитат от интервю с Красимир Гергов, който също може да се каже, че е от тези, които според представите на такива като Ябълката, Мухата, батето и т.н. си "въртят ланеца".
...Аз съм завиждал много пъти на хора, които имат добра заплата и нямат отговорности. Утре дори и да фалира фирмата, в която работят, те могат
да отидат на друго място.
- Вие им завиждате?
Ами да, защото те живеят спокойно – нямат отговорности. Човек, когато не отговаря за хиляди хора, които работят за него, за инвестиции от милиони евро, за конкретни срокове, той не знае за какво става въпрос. Това е отговорност, която, за да поемеш, трябва да имаш съответната психика.
В този смисъл много хора смятат, че тези, които имат голям бизнес, живеят добре, и им завиждат. В същото време мога да кажа, че е точно обратното, защото, когато нямаш отговорности, след като приключиш работа в 5 ч. следобед, можеш да правиш каквото си искаш. И в събота, и в неделя, и по празниците... Но това също е един съвсем достоен живот, не е задължително човек да успява.
Когато човек говори за неща, от които си няма абсолютно никаква представа, обикновено говори глупости.
Нали, apple?

Каква ирония само...!? Хората постигнали успеха изобщо не са го търсели, а тези които неистово се стремят към него, никога не го постигат.
kiril pironkov

Мнение от kiril pironkov »

:) Здравейте!
Абонирах се за 7hasarazlika.com.Ка4еството е страхотно на вси4ките им канали.Моята препоръка е да увеличат броя на каналите.А към другите българи ,които точно по български започват да недоволстват и тарсят безплатното"Научете се,че всичко се плаща.
Приятен ден на всички
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

И сега някой наивник ще каже, че този kiril pironkov не е клакьор?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Първият му пост - реклама. Току виж някой взел, че се вързал.

Още преди няколко дена аз написах, че качеството е добро, така че се учудвам защо използват подобни селски номера за правене на реклама.

И разбира се никой не ми отговори дали някоя от тия телевизии знае, че я излъчват по този начин, което ме навежда на мисълта, че това ще е поредният сайт-еднодневка от тоя тип. БГ телевизиите вече не пасат трева, щом успяха да издействат сваляне на сериали от YouTube, едва ли ще оставят подобен сайт, ако научат.
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

roumensp написа:И разбира се никой не ми отговори дали някоя от тия телевизии знае, че я излъчват по този начин, което ме навежда на мисълта, че това ще е поредният сайт-еднодневка от тоя тип. БГ телевизиите вече не пасат трева, щом успяха да издействат сваляне на сериали от YouTube, едва ли ще оставят подобен сайт, ако научат.
Аз затова казах, че тези сайтове гърмят до един. И този няма да е изключение. Сега разчитат на направят някакви кинти докато телевизиите се усетят...
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"