Срам ме е...от европейците(белгийци).
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Re: Срам ме е...от европейците(белгийци).
Малко Off topic но за тези които не са били в Белгия, в Брюксел има райони в които човек се чувства като в Пакистан/Иран или някоя подобна република под контрол на ислямски фундаменталисти..
Улиците са пълни с жени завити с чаршафи и бял човек не може да видиш... Дори и в Канада не съм виждал нещо толкова фрапиращо..
Кой каквото иска да си говори и да се прави на "толерантен" това според мен не е нито нормално нито добре за град който уж е столицата на Европа.. Ясно ми е че светът се променя и че такива гледки ще са все по-често срещани навсякъде по света, но откровенно казано не съм очарован от тенденцията..
Улиците са пълни с жени завити с чаршафи и бял човек не може да видиш... Дори и в Канада не съм виждал нещо толкова фрапиращо..
Кой каквото иска да си говори и да се прави на "толерантен" това според мен не е нито нормално нито добре за град който уж е столицата на Европа.. Ясно ми е че светът се променя и че такива гледки ще са все по-често срещани навсякъде по света, но откровенно казано не съм очарован от тенденцията..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
В десяткатаmiteto написа:Ако не се лъжа, YouTube прилага компресии, за да намали размера на качения файл, което води до "по-размазан" образ. Затова мисля че е по- правилно да се каже: Видеото качено в YouTube е доста размазано и би могло да води до предположение кой е учавствал, но чак за доказателство не става.ablood написа:Ето го записът от камерите:
http://www.youtube.com/watch?v=06YWL42BrnQ
Видеото е доста размазано и би могло да води до предположение кой е учавствал, но чак за доказателство не става. Тази чернилка (типичен белгиец, а?) спокойно може да е Уил Смит, или Куба Гудинг.
Кофти е, но момчето няма никакви спомени от последните мигове, така, че и той никого не може да посоче, или обвини. Да сме доволни, че е жив.
Както и да е, основната мисъл на IFF не е, дали камерата е достатъчно ясна или не. Мисълта му е, че и в Белгия има изроди, които без угризение могат да пребият до смърт някой различен (е, в случая не е гей, а някой позволил си да снима на публично място - нещо което е напълно законно). Едва ли останалите нормални белгийци ги е срам от това, че са белгийци.

И не само белгийците не ги е срам от такива прояви на група лумпени.miteto написа: Мисълта му е, че и в Белгия има изроди, които без угризение могат да пребият до смърт някой различен (е, в случая не е гей, а някой позволил си да снима на публично място - нещо което е напълно законно). Едва ли останалите нормални белгийци ги е срам от това, че са белгийци.
Незнайно защо обаче нас българите трябва да ни е срам ако нещо подобно стане в България.
Липса на самочувствие ? Комплексарщина ? Нихилизъм ?
Какво е pumpy ?
- ablood
- Обратна връзка:
Т'ва пък как го реши?crusader написа:И не само белгийците не ги е срам от такива прояви на група лумпени.
Я влез в някой белгийски новинарски сайт (във всеки един от тях е отразено събитието) и ще видиш, че всички коментари са съчувствие към българина и възмущение, че не могат да се открият/докажат виновните.
BTW по кадъра, в който се вижда относително разпознаваемо лице са арестували един от обичайните заподозрени (17 годишно момче), приличащ на лицето от видеото, но не са успяли да докажат нито с ДНК, нито с отпечатъци, или нещо друго, че е той. Образът не е бил достатъчно ясен за доказателство, така, че са го пуснали. Всъщност са го осъдили на 80 дена обществено полезен труд по друго обвинение, където имало доказателства.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Дори и ти не си писал за срам. Що тъй бря ?ablood написа:Т'ва пък как го реши?crusader написа:И не само белгийците не ги е срам от такива прояви на група лумпени.
Я влез в някой белгийски новинарски сайт (във всеки един от тях е отразено събитието) и ще видиш, че всички коментари са съчувствие към българина и възмущение, че не могат да се открият/докажат виновните.
- ablood
- Обратна връзка:

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
На нас това със срамуването ние от комунизма, тогава всички колективно се гордеехме и срамувахме.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
- Bistra
- Напуснал форума
Нашата държава направила ли е нужното да бъде изискано правосъдие? Жертвата не е все пак белгиец, нали така?
Що да се срамуват те? Всяка държава защитава гражданите си. Като си спомня как медицинските сестри бяха замалко заминали...Нямам думи! Добре, че се поизнамирва някой чат-пат да ни окаже помощ.
Много жалко за момчето, но аз намирам темата за безпредметна и в никакъв случай сравняема с другата! Ама нали сега трябва да си го изкараме на Пумпи...Не може така да го оставим да се измъкне безпрепятствено...Аааа-ма-ха!
Що да се срамуват те? Всяка държава защитава гражданите си. Като си спомня как медицинските сестри бяха замалко заминали...Нямам думи! Добре, че се поизнамирва някой чат-пат да ни окаже помощ.

Много жалко за момчето, но аз намирам темата за безпредметна и в никакъв случай сравняема с другата! Ама нали сега трябва да си го изкараме на Пумпи...Не може така да го оставим да се измъкне безпрепятствено...Аааа-ма-ха!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Аз както знаете чета избирателно от няколко дена, но коментара на Бистра ме кара да се включа:
Да, сега ще гледаме някоко дена издирени под дърво и камък статии за Белгия, Канада, САЩ и кой знае още от къде опитващите се да докажат, че простотии се случват и по света
Това, което аз не разбирам е как това ни ТОПЛИ нас българите. Или на принципа " юне е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле" след като намерим няколко кофи световна помия, ще забравим за нашата си, родната.......
Да, сега ще гледаме някоко дена издирени под дърво и камък статии за Белгия, Канада, САЩ и кой знае още от къде опитващите се да докажат, че простотии се случват и по света

Това, което аз не разбирам е как това ни ТОПЛИ нас българите. Или на принципа " юне е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле" след като намерим няколко кофи световна помия, ще забравим за нашата си, родната.......
Нищо не сте разбрали. Никой не казва,че трябва да се срамуват белгийците, а по скоро идеята е - ето на белгийците не се срамуват, защо ние се срамуваме за щяло и нещяло...Трябва като тях да не се срамуваме.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
Exactly !IRA написа:Нищо не сте разбрали. Никой не казва,че трябва да се срамуват белгийците, а по скоро идеята е - ето на белгийците не се срамуват, защо ние се срамуваме за щяло и нещяло...Трябва като тях да не се срамуваме.
- Bistra
- Напуснал форума
Ами, Ира, ако потърпевшият беше белгиец и аз нямаше да се срамувам. Щях да махна с ръка и да си кажа..."Какво пък толкоз - улични банди, да е внимавал къде стъпва и кой снима!"...Въпреки, че този начин на разсъждение все пак говори за бездушие, а бездушието не води до нищо добро.IRA написа:Нищо не сте разбрали. Никой не казва,че трябва да се срамуват белгийците, а по скоро идеята е - ето на белгийците не се срамуват, защо ние се срамуваме за щяло и нещяло...Трябва като тях да не се срамуваме.
Виж обаче при нас това не може да се случи. Ние сме винаги адски любезни с чуждите, а нашите кучета ги яли!...Какво сега да си затворим очите ли, че някой е пребит? Вярно хомосексуалист е бил, ама със същия успех можеше да е всеки един от нас...Я, да си спомним миналогодишния инцидент с убитата в градинката девойка! Нямаше ли пак вопли от същата групичка клакьори, че си го е търсила, м?
Аз лично се срамувам от българския манталитет: "Я, че помогнем на Пешо съседо, щот вчера добре са напихме. А на брат ми, че го зачукам, щото баща ми му завещА нивата!"
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Бистре, това ти мнение няма нищо, ама абсолютно нищо общо с тезата изказана от IFF !Bistra написа:Ами, Ира, ако потърпевшият беше белгиец и аз нямаше да се срамувам. Щях да махна с ръка и да си кажа..."Какво пък толкоз - улични банди, да е внимавал къде стъпва и кой снима!"...Въпреки, че този начин на разсъждение все пак говори за бездушие, а бездушието не води до нищо добро.IRA написа:Нищо не сте разбрали. Никой не казва,че трябва да се срамуват белгийците, а по скоро идеята е - ето на белгийците не се срамуват, защо ние се срамуваме за щяло и нещяло...Трябва като тях да не се срамуваме.
Виж обаче при нас това не може да се случи. Ние сме винаги адски любезни с чуждите, а нашите кучета ги яли!...Какво сега да си затворим очите ли, че някой е пребит? Вярно хомосексуалист е бил, ама със същия успех можеше да е всеки един от нас...Я, да си спомним миналогодишния инцидент с убитата в градинката девойка! Нямаше ли пак вопли от същата групичка клакьори, че си го е търсила, м?
Аз лично се срамувам от българския манталитет: "Я, че помогнем на Пешо съседо, щот вчера добре са напихме. А на брат ми, че го зачукам, щото баща ми му завещА нивата!"
Жалко за разясненията от miteto, IRA и моя милост. Нищичко не си разбрала ...
Сефте! Аз в началото и се връзвах, ама после разбрах че няма смисъл. Сега даже и не я забелязвам кога се включва.crusader написа:Бистре, това ти мнение няма нищо, ама абсолютно нищо общо с тезата изказана от IFF !Bistra написа:Ами, Ира, ако потърпевшият беше белгиец и аз нямаше да се срамувам. Щях да махна с ръка и да си кажа..."Какво пък толкоз - улични банди, да е внимавал къде стъпва и кой снима!"...Въпреки, че този начин на разсъждение все пак говори за бездушие, а бездушието не води до нищо добро.IRA написа:Нищо не сте разбрали. Никой не казва,че трябва да се срамуват белгийците, а по скоро идеята е - ето на белгийците не се срамуват, защо ние се срамуваме за щяло и нещяло...Трябва като тях да не се срамуваме.
Жалко за разясненията от miteto, IRA и моя милост. Нищичко не си разбрала ...
Гледайте, гледайте, нещо става в южната ни съседка. Среля се без видима причина. Срам ли ги е какво ли, но нещо не е наред.
http://www.dnes.bg/world/2012/07/06/str ... height=412"
"Най-зле беше положението в Чикаго, където при няколко стрелби в сряда загинаха 5 души, а 21 бяха ранени. До вчера сутринта още двама души загубиха живота си, а други осем бяха ранени.
В Ню Йорк при 13 отделни случая бяха простреляни 17 души, от които трима фатално, а полицай беше ранен. Само за около 4 часа в Бруклин бяха простреляни 8 човека. Насилието продължи през нощта, когато служител на нюйоркската полиция беше прострелян в Лоуър Ийст Сайд. Полицаят остана жив благодарение на бронираната си жилетка, а стрелецът избяга.
"Навсякъде в района просто летят куршуми", каза кметът на Ню Йорк Майкъл Блумбърг на пресконференция, на която призова гражданите да "спрат тази лудост", посочва "Гардиън".
В южната част на Лос Анджелис 14-годишно момиче загуби живота си, а други двама души бяха простреляни, докато наблюдаваха заря с фойерверки"
"Смятам, че голяма част от насилието и престъпността в нашето общество и в САЩ се дължи на различни социални проблеми, които просто продължават да ни измъчват. От време на време някой изблик на насилие може да насочи вниманието ни към проблемите, а после погледът ни се измества и се разсейваме с някакви други въпроси, но проблемите очевидно са бедността, безработицата, дискриминацията, провалящите се училища, разбитите семейства и, разбира се, оръжията, наркотиците, бандите", заяви специалистът, цитиран от "Гардиън".
http://www.dnes.bg/world/2012/07/06/str ... height=412"
"Най-зле беше положението в Чикаго, където при няколко стрелби в сряда загинаха 5 души, а 21 бяха ранени. До вчера сутринта още двама души загубиха живота си, а други осем бяха ранени.
В Ню Йорк при 13 отделни случая бяха простреляни 17 души, от които трима фатално, а полицай беше ранен. Само за около 4 часа в Бруклин бяха простреляни 8 човека. Насилието продължи през нощта, когато служител на нюйоркската полиция беше прострелян в Лоуър Ийст Сайд. Полицаят остана жив благодарение на бронираната си жилетка, а стрелецът избяга.
"Навсякъде в района просто летят куршуми", каза кметът на Ню Йорк Майкъл Блумбърг на пресконференция, на която призова гражданите да "спрат тази лудост", посочва "Гардиън".
В южната част на Лос Анджелис 14-годишно момиче загуби живота си, а други двама души бяха простреляни, докато наблюдаваха заря с фойерверки"
"Смятам, че голяма част от насилието и престъпността в нашето общество и в САЩ се дължи на различни социални проблеми, които просто продължават да ни измъчват. От време на време някой изблик на насилие може да насочи вниманието ни към проблемите, а после погледът ни се измества и се разсейваме с някакви други въпроси, но проблемите очевидно са бедността, безработицата, дискриминацията, провалящите се училища, разбитите семейства и, разбира се, оръжията, наркотиците, бандите", заяви специалистът, цитиран от "Гардиън".