Срам ме е...от европейците(белгийци).
Срам ме е...от европейците(белгийци).
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4951611"
Ей това е Еуропата и Демокрацията, всеки си пази гражданите, били те английски хулигани, белгийски такива или други. И в политиката и икономиката е същата работа, всеки гледа да наклеца другия в ........! А ние все се правим на по-светци и от папата......и се срамуваме.
Ей това е Еуропата и Демокрацията, всеки си пази гражданите, били те английски хулигани, белгийски такива или други. И в политиката и икономиката е същата работа, всеки гледа да наклеца другия в ........! А ние все се правим на по-светци и от папата......и се срамуваме.
Re: Срам ме е...от европейците(белгийци).
Така е IFF, пустият български нихилизъм не прощава.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Total Rezil
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Добре, IFF, ти знаеш, че обвиненият е бил наистина виновен, защото....?????
Защото е свикнал с правораздаването в България, където всеки виновен е оправдан по принцип, и тотално неоправдан по време на всякакво разледване срещу него.Marto написа:Добре, IFF, ти знаеш, че обвиненият е бил наистина виновен, защото....?????
Помните ли англичанчето, дето го осъдиха в България за това, че беше разбил главата на един барман, май беше? Как ни оплюваха в Англия, и какъв натиск беше да не го съдим.
Помним, но съдебната ни система направи това, което е правилно. Спомням си и натиска, който бе приложен към Кадафи за сестрите ни - това е нещо нормално.....
- klisurov
- Обратна връзка:
И аз за това се замислих.Marto написа:Добре, IFF, ти знаеш, че обвиненият е бил наистина виновен, защото....?????
Бил разпознат чрез камерите.
Съда не ги признал.
Въпросът е, защо.
Може образа да не е ясен, лицето му да е били скрито и т.н.
Тогава не виждам по какъв начин биха могли да го осъдят.
Според мен информацията е недостатъчна, за да имам становище.
Кофти е, че се е случило и виновните не са наказани.
Но би било кофти, ако се осъди невинен, само и само за да има наказан.
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
- ablood
- Обратна връзка:
Ето го записът от камерите:
http://www.youtube.com/watch?v=06YWL42BrnQ
Видеото е доста размазано и би могло да води до предположение кой е учавствал, но чак за доказателство не става. Тази чернилка (типичен белгиец, а?
) спокойно може да е Уил Смит, или Куба Гудинг.
Кофти е, но момчето няма никакви спомени от последните мигове, така, че и той никого не може да посоче, или обвини. Да сме доволни, че е жив.
Видеото е доста размазано и би могло да води до предположение кой е учавствал, но чак за доказателство не става. Тази чернилка (типичен белгиец, а?

Кофти е, но момчето няма никакви спомени от последните мигове, така, че и той никого не може да посоче, или обвини. Да сме доволни, че е жив.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- klisurov
- Обратна връзка:
Някои кадри ми се струват доста ясни ... но не съм спец по разпознаване.ablood написа:... Видеото е доста размазано и би могло да води до предположение кой е учавствал, но чак за доказателство не става.
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Koko
Koko
Размазани??? Дори по тубата образите са си доста чисти, да не говорим за възможностите на полицията да обработва и къде по-неясни такива. Май въпросът е - дали белгийските власти не ги е страх да разследват и съдят тъмнокожи които могат, по почина на американските си братя (случая Родни Кинг), да подпалят града. Българите не биха подпалили дори един виртуален форум. Колко жалко, че момчето е бял българин.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- ablood
- Обратна връзка:
Някои образи са почти разпознаваеми, но ние не знаем кой точно е обвиняемият, кои са свидетели, кои са от първата "банда"...
Първата "банда" не го били били а само се сдърпали, защото снимал момичетата от "бандата" въпреки, че изрично му казали да спре.
Какво е станало между него и втората "банда" бихме могли да гадаем само ако ги хванат и те представят тяхната версия. На този етап наистина момчето е невинна жетрва.

Първата "банда" не го били били а само се сдърпали, защото снимал момичетата от "бандата" въпреки, че изрично му казали да спре.
Какво е станало между него и втората "банда" бихме могли да гадаем само ако ги хванат и те представят тяхната версия. На този етап наистина момчето е невинна жетрва.
това да не ти е CSI? Много филми гледаш.Павел написа:...да не говорим за възможностите на полицията да обработва и къде по-неясни такива.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Отвратително и аз съм възмутена.
честно,ако съм на семейството му, ще уредя да го убият тоя.
честно,ако съм на семейството му, ще уредя да го убият тоя.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Явно само ти и белгийската полиция не сте чули за "restoration of motion-blurred images"! Това е от "първа търсачка"ablood написа:Някои образи са почти разпознаваеми, но ние не знаем кой точно е обвиняемият, кои са свидетели, кои са от първата "банда"...
това да не ти е CSI? Много филми гледаш.Павел написа:...да не говорим за възможностите на полицията да обработва и къде по-неясни такива.
http://www.digitalphotofix.com/fix-blur ... hotos.html"
Лично съм виждал снимка на номер на кола, направена от чипарска наблюдателна камера, при която нито една цифра не се разпознава. След това ми показаха същата снимка, обработена в полицията, на която доста добре се виждат всички цифри.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Ако не се лъжа, YouTube прилага компресии, за да намали размера на качения файл, което води до "по-размазан" образ. Затова мисля че е по- правилно да се каже: Видеото качено в YouTube е доста размазано и би могло да води до предположение кой е учавствал, но чак за доказателство не става.ablood написа:Ето го записът от камерите:
Видеото е доста размазано и би могло да води до предположение кой е учавствал, но чак за доказателство не става. Тази чернилка (типичен белгиец, а?) спокойно може да е Уил Смит, или Куба Гудинг.
Както и да е, основната мисъл на IFF не е, дали камерата е достатъчно ясна или не. Мисълта му е, че и в Белгия има изроди, които без угризение могат да пребият до смърт някой различен (е, в случая не е гей, а някой позволил си да снима на публично място - нещо което е напълно законно). Едва ли останалите нормални белгийци ги е срам от това, че са белгийци.