Срам ли ви е от българския народ !?!?
- Люта чушка ®
Re: Срам ли ви е от българския народ !?!?
Добре ми си пожелал здраве, вземам го! А от кого какви чувства изпитвам, не очаквай да се изповядам публично. И лично също не бих 

Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Стига сме си правили оглушки...
Това твоите деца какви ще се представят зависи от теб и твоята съпруга,какво ще им предадете и на какво ще ги научите скъпи Аблъд,всичко зависи от вас много е просто въпрос на възпитание !!ablood написа:Муха, аз не се срамувам, че съм българин. Не го крия но и не се гордея чак толкова.
Като ме питат откъде съм, вече си знам репликата - От България, източна Европа. Иначе казват "Аха" с явно неразбиране.
Въпреки това многократно (!!!) в последствие разбирам, че ме мислят за румънец. Толкова сме световно известни и толкова поводи за гордост сме дали на света.
Така, че аз приемам, че съм българин, представям се като българин, но не чувствам нито гордост нито срам от това.
А сънът ми, който напусна българия като бебе, или дъщерите ми, които са родени тук едва ли ще се представят като българи, когато излязат в чужбина. Въпреки, че имат български фамилии, паспорти и знаят езика. И те няма да се срамуват от корена си, но на анкета като твоята...

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ablood
- Обратна връзка:
Нали? Ние си решаваме.myhata II написа:Това твоите деца какви ще се представят зависи от теб и твоята съпруга,какво ще им предадете и на какво ще ги научите скъпи Аблъд,всичко зависи от вас много е просто въпрос на възпитание !!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- klisurov
- Обратна връзка:
myhata II написа:Клисурка,много просто бе майна ...
BTW, това, ако Koko няма против, направо ще отиде в подписа ми.Koko написа:Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Koko
Какво против да имам?klisurov написа:myhata II написа:Клисурка,много просто бе майна ...BTW, това, ако Koko няма против, направо ще отиде в подписа ми.Koko написа:Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Жалко обаче че отговор няма да получа.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Мухи,извини ме за растягането на темата ти,но някои моге ли да даде пример за гордост... че да не ме е срам?
Последно промяна от minchev на Вто Юли 03, 2012 12:37 am, променено общо 1 път.
Документи, Виена - 28.10.2011
Осребрен чек - 29.02.2012
accusee (e-mail) - 05.06.2012
- ablood
- Обратна връзка:
Ти в училище не си ли ходил?
Българин е изобретил компютрите!
И кирилицата.
Българите са супер умни и работливи.
И сплотени.
Българската гостоприемност е всеизвестна.
Руският министър председател се е страхувал от българския...
Българин е изобретил компютрите!
И кирилицата.
Българите са супер умни и работливи.
И сплотени.
Българската гостоприемност е всеизвестна.
Руският министър председател се е страхувал от българския...
забравих да допиша в последните 20 години,за сегашните Българи не когато за пример са давани твоите или моите родители,да видим ние какви сме ги сваршили и дали се гордем с това?или те е срам

500 и кусур години са ни мачкали в робство и сме оцеляли и като бит и култураminchev написа:Мухи,извини ме за растягането на темата ти,но някои моге ли да даде пример за гордост... че да не ме е срам?
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ablood
- Обратна връзка:
Би ли обяснил защо се предполага, че не е трябвало да оцелеем?myhata II написа:500 и кусур години са ни мачкали в робство и сме оцеляли и като бит и култура
С какво повече са ни мачкали османлиите 5 века, отколкото собствените ни комунисти за 45 години?
Някой историци твърдят, че именно благодарение на разумното и дълго (5 века!!!) управление на Османската империя, България е оцеляла като нация, вместо да бъде разделена и асимилирана от европейските сили.
На теб ти е простено за тези думи Емине ,ти не си българин а турчин роден в България и се мислиш за българин,за да не дразниш останалите в форума,се представи и им кажи кой си и каква религия изповядваш, за да могат да ти разберат щуротиите отгореablood написа:Би ли обяснил защо се предполага, че не е трябвало да оцелеем?myhata II написа:500 и кусур години са ни мачкали в робство и сме оцеляли и като бит и култура
С какво повече са ни мачкали османлиите 5 века, отколкото собствените ни комунисти за 45 години?
Някой историци твърдят, че именно благодарение на разумното и дълго (5 века!!!) управление на Османската империя, България е оцеляла като нация, вместо да бъде разделена и асимилирана от европейските сили.

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ablood
- Обратна връзка:
Муха,
За 2 поста успя да обърнеш на 180 градуса мнението и отношението ми към теб.
myhata II написа:500 и кусур години са ни мачкали в робство и сме оцеляли и като бит и култураminchev написа:Мухи,извини ме за растягането на темата ти,но някои моге ли да даде пример за гордост... че да не ме е срам?
ок,съгласен съм с този ти довуд,но кажи според теб каква частица от този бит и култура сме запазили сегашният народ на България.По мое скромно мнение голямата част от хората наричащи себеси балгари нямат и минимална култура.От това се срамувам.
за какво ми говориш,вземи за пример форума,ако в целия форум намериш една тема в която да има повече от 15 мнения,които са по дадената тема,ще те черпя(ако мина процедурата
).почват се някакви бесмислени спорове,кои колко пари искарвал,колко наем плащал.На кой му крив боико ,на кой комонистите,на кой седесарите,на кой му било студено или топло.Как да не те е срам,ние знаем само да негодуваме,и да обвиняваме другите и нищо да не правим

ablood написа:Муха,

Извинявай ако съм те обидил но не може да кажеш това ...
От модератора:
Муха, с този пост насочен към ablood си изпроси 4 дни почивка. Поста ти беше върха на глупостта, както и анкетата и извинението не решава проблема.
Стефан Цанев
Стефан Цанев