Срам ме е ....

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: Срам ме е .... от моя народ

Мнение от ablood »

Някои от най-нелепите вярвания, срещани във форума:
1. Хомосексуализмът бил заразен. Сякаш "нормално" момче, в среда от гейове, може да обърне резбата.
2. Педофилите били потенциални изнасилвачи. Сякаш "нормалните" не са.
3. Църквата/библията определяла нормалното и ненормалното. Предбрачен секс, самозадоволяване, орален... Значи в реалността е ненормално да си нормален.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
apple

Мнение от apple »

Бих искала да попитам защо никой не коментира статиите за убитите гейове в Канада от канадци или поне канадски поданници? Повтарям убити, а не набити... Не че и в България няма такива случаи. От това не се ли срамуваге, възмущавате? Или само когато нередните неща се случват в БГ са нередни? Когато ви отърва четете, а когато не ви ... мълчание... както и да е. Нищо ново под форумното слънце! Това обръщение е специално за няколко човека, те си се знаят, кои са.
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

apple написа:Бих искала да попитам защо никой не коментира статиите за убитите гейове в Канада от канадци или поне канадски поданници?
Слънце ли те напече в полунощ, или що? Ти помниш ли изобщо каква е темата (Срам ме е .... от моя народ) ?
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
apple

Мнение от apple »

Люта чушка ® написа:
apple написа:Бих искала да попитам защо никой не коментира статиите за убитите гейове в Канада от канадци или поне канадски поданници?
Слънце ли те напече в полунощ, или що? Ти помниш ли изобщо каква е темата (Срам ме е .... от моя народ) ?
Май тебе те е напекъл монитора от взиране в моите постинги... Автора на темата го беше срам от нещо конкретно, в конкретна статия, свързано конкретно с проявена нетолерантност към софийски гей. И ето отново ти пращам линковете да прочетеш и ти, че и тук си имаме същото явление. Явно си недоскив когато ти изнася или английския ти е колкото да си прочетеш името и при нужда да го напишеш? ;)
Някои хора като почнат да идеализират нещо, спирка нямат... Пак говорим за синдром на щрауса! Не няма такива неща в Канада, виждал съм, но няма! ;) http://gayguidetoronto.com/2010/06/14/a" ... ada-soars/ Обърни внимание на посланието-графит! Толкова познато ми звучи, само езика е различен и мястото...
Да видим и крайните проявления...http://en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Webster"
http://www.thestar.com/news/canada/arti" ... in-halifax
http://www.towleroad.com/2012/04/taavelvigil.html"
Този пък младеж не издържал на подигравките и тормоза в училище....http://thefreedomofspeechobserver.blogs" ... lf-in.html
А тук случаят е по-инсересен и засукан...може ли да те изнасили гей, ако те напие или не...http://www.queerty.com/canadian-soldier" ... -20120608/ :?:
И малко обобщена статистика по темата, няма смисъл от статии на парче...http://en.wikipedia.org/wiki/Significan" ... ple#Canada
Хайде сега, Пумпи започвай да се срамуваш, че си канадец... И чети преса, преди да правиш генерални изводи... Имаш интернет възползвай се, четенето няма да ти навреди...
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

Sorry, нечленоразделна си! Дори на родния си език. Но и там не очакваме много от тебе вече :D
apple

Мнение от apple »

Люта чушка ® написа:Sorry, нечленоразделна си! Дори на родния си език. Но и там не очакваме много от тебе вече :D
Е нема да ти търсим френска версия на статийките, Цонке! Научи се да четеш на англе... ;) Ти за себе си в множествено число ли говориш вече? :?:
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

apple написа:Ти за себе си в множествено число ли говориш вече? :?:
Не :)
[quote="apple"
Май тебе те е напекъл монитора от взиране в моите постинги...[/quote]
Не се надявай на чак толкова внимание ;) И иди се наспи, че няма кой да те чете посред нощ :)
apple

Мнение от apple »

Люта чушка ® написа:
apple написа:Ти за себе си в множествено число ли говориш вече? :?:
Не :)
[quote="apple"
Май тебе те е напекъл монитора от взиране в моите постинги...
Не се надявай на чак толкова внимание ;) И иди се наспи, че няма кой да те чете посред нощ :)[/quote]
Тъкмо се канех да ти предложа същото щото при тебе времето е по-напред. При мене все още си е прилично време вечерта. Bonne nuit, chaud poivre! ;)
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

apple написа: chaud poivre
Ще да е някакво ГМО в резултат от среднощна употреба на Гугъл-преводача :D
Безплатен урок, за да не се излагаш, докато четеш менютата по френските ресторанти: poivre = черен пипер, paprika = червен сладък пипер. Това, което си искала да употребиш по мой адрес обаче е piment = лют пипер, люта чушка
pumpy

Мнение от pumpy »

Интересно, но Прайда в Торонто не се охранява от кордон жандармерия, Църквата в Канада не забранява концертите на Мадона, изобщо хората са "малко" по-толерантни. А иначе престъпления има навсякъде, но това не е основание да не критикуваме тези от тях, които се случват в БГ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

pumpy написа:Интересно, но Прайда в Торонто не се охранява от кордон жандармерия, Църквата в Канада не забранява концертите на Мадона, изобщо хората са "малко" по-толерантни. А иначе престъпления има навсякъде, но това не е основание да не критикуваме тези от тях, които се случват в БГ.
Като си почнал да обаждаш за интересните неща ,що не каза за вдигането на цената на горивата с 30 цента за 2 седмици и никой не излезна да протестира,ми щото са овце бе :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
apple

Мнение от apple »

pumpy написа:Интересно, но Прайда в Торонто не се охранява от кордон жандармерия, Църквата в Канада не забранява концертите на Мадона, изобщо хората са "малко" по-толерантни. А иначе престъпления има навсякъде, но това не е основание да не критикуваме тези от тях, които се случват в БГ.
Но тогава го прави и за двете държави. Досега нито един ред подобна кртика и сраммм :$ не съм чела постнато от тебе по адрес на Канада. Мислиш ли, че това е нормално? Не е ли плод на самозаблуда и идеализиране и не води ли към такива онези, които четат написаното зад океана и си представят идеалната държава - с мили толерантни граждани, висока култура, евтино образование, евтини наеми и цени на имоти, безплатно здравеопазване, социал на корем и толкова много работа, че чак от летището те дърпат работодателите и се боричкат за тебе... Толкова е вярно колкото и за България да го кажеш... Виж ти ама Уорлик пък е на друго мнение за българския народ, я вземете се разберете двамата кой лъже? :lol:
Всички трябва да се отнасяме по еднакъв начин към всеки един човек. Мисля, че целият парад премина без някакви инциденти. Проведе се мирно и в положителен дух, добави Уорлик. Той заяви, че гражданите на България са отхвърлили политиката на омраза и предразсъдъци. Този парад, според Уорлик е повод да се демонстрира, че България е една толерантна страна.
http://fakti.bg/bulgaria/42767-uorlik-v ... -pred-boga"
speedy

Мнение от speedy »

Чак от целия народ едва ли трябва да се срамува човек. И в България, и в Канада, с изказвания против хомосексуализма по принцип, се занимават разни назадничави елементи.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
pumpy

Мнение от pumpy »

speedy написа:Чак от целия народ едва ли трябва да се срамува човек. И в България, и в Канада, с изказвания против хомосексуализма по принцип, се занимават разни назадничави елементи.
Напълно съгласен. Заглавието оригинално не беше такова, за съжаление бях подведен емоционално да го променя във форма, която звучи ужасно. Когато го погледнах от страни и исках да го поправя пак нямах вече тази възможност.

Разбира се че не се срамувам от целия народ и това е моя народ. Срамувам се от безумни, не можещи да мислят, първично действащи индивиди. Информация за такива ми попадна в българската преса покрай Прайда и затова пуснах темата. Тя както винаги се изроди във вечната, безсмислена разправия за/против Канада/България, за което съжалявам

Съжалявам, че заглавието стана такова тъпо. Съжалявам и че не мога да го променя.

Ако някой от модераторите е навит пак да се занимава с нея, бих помолил да разкарат това заглавие, да я заключат и към кофата. Грешки стават ;)
apple

Мнение от apple »

Това вече звучи по-добре! :handshake: Но нека ти попада такава информация и тук, защото я има... Не чети само българска преса - все пак живееш в Канада.
Заключено