Срам ме е ....
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Срам ме е .... от моя народ
Някои от най-нелепите вярвания, срещани във форума:
1. Хомосексуализмът бил заразен. Сякаш "нормално" момче, в среда от гейове, може да обърне резбата.
2. Педофилите били потенциални изнасилвачи. Сякаш "нормалните" не са.
3. Църквата/библията определяла нормалното и ненормалното. Предбрачен секс, самозадоволяване, орален... Значи в реалността е ненормално да си нормален.
1. Хомосексуализмът бил заразен. Сякаш "нормално" момче, в среда от гейове, може да обърне резбата.
2. Педофилите били потенциални изнасилвачи. Сякаш "нормалните" не са.
3. Църквата/библията определяла нормалното и ненормалното. Предбрачен секс, самозадоволяване, орален... Значи в реалността е ненормално да си нормален.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Бих искала да попитам защо никой не коментира статиите за убитите гейове в Канада от канадци или поне канадски поданници? Повтарям убити, а не набити... Не че и в България няма такива случаи. От това не се ли срамуваге, възмущавате? Или само когато нередните неща се случват в БГ са нередни? Когато ви отърва четете, а когато не ви ... мълчание... както и да е. Нищо ново под форумното слънце! Това обръщение е специално за няколко човека, те си се знаят, кои са.
- Люта чушка ®
Слънце ли те напече в полунощ, или що? Ти помниш ли изобщо каква е темата (Срам ме е .... от моя народ) ?apple написа:Бих искала да попитам защо никой не коментира статиите за убитите гейове в Канада от канадци или поне канадски поданници?
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Май тебе те е напекъл монитора от взиране в моите постинги... Автора на темата го беше срам от нещо конкретно, в конкретна статия, свързано конкретно с проявена нетолерантност към софийски гей. И ето отново ти пращам линковете да прочетеш и ти, че и тук си имаме същото явление. Явно си недоскив когато ти изнася или английския ти е колкото да си прочетеш името и при нужда да го напишеш?Люта чушка ® написа:Слънце ли те напече в полунощ, или що? Ти помниш ли изобщо каква е темата (Срам ме е .... от моя народ) ?apple написа:Бих искала да попитам защо никой не коментира статиите за убитите гейове в Канада от канадци или поне канадски поданници?

Някои хора като почнат да идеализират нещо, спирка нямат... Пак говорим за синдром на щрауса! Не няма такива неща в Канада, виждал съм, но няма!http://gayguidetoronto.com/2010/06/14/a" ... ada-soars/ Обърни внимание на посланието-графит! Толкова познато ми звучи, само езика е различен и мястото...
Да видим и крайните проявления...http://en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Webster"
http://www.thestar.com/news/canada/arti" ... in-halifax
http://www.towleroad.com/2012/04/taavelvigil.html"
Този пък младеж не издържал на подигравките и тормоза в училище....http://thefreedomofspeechobserver.blogs" ... lf-in.html
А тук случаят е по-инсересен и засукан...може ли да те изнасили гей, ако те напие или не...http://www.queerty.com/canadian-soldier" ... -20120608/
И малко обобщена статистика по темата, няма смисъл от статии на парче...http://en.wikipedia.org/wiki/Significan" ... ple#Canada
Хайде сега, Пумпи започвай да се срамуваш, че си канадец... И чети преса, преди да правиш генерални изводи... Имаш интернет възползвай се, четенето няма да ти навреди...
- Люта чушка ®
Sorry, нечленоразделна си! Дори на родния си език. Но и там не очакваме много от тебе вече 

Е нема да ти търсим френска версия на статийките, Цонке! Научи се да четеш на англе...Люта чушка ® написа:Sorry, нечленоразделна си! Дори на родния си език. Но и там не очакваме много от тебе вече

- Люта чушка ®
Неapple написа:Ти за себе си в множествено число ли говориш вече?

[quote="apple"
Май тебе те е напекъл монитора от взиране в моите постинги...[/quote]
Не се надявай на чак толкова внимание

Не се надявай на чак толкова вниманиеЛюта чушка ® написа:Неapple написа:Ти за себе си в множествено число ли говориш вече?
[quote="apple"
Май тебе те е напекъл монитора от взиране в моите постинги...

Тъкмо се канех да ти предложа същото щото при тебе времето е по-напред. При мене все още си е прилично време вечерта. Bonne nuit, chaud poivre!

- Люта чушка ®
Ще да е някакво ГМО в резултат от среднощна употреба на Гугъл-преводачаapple написа: chaud poivre

Безплатен урок, за да не се излагаш, докато четеш менютата по френските ресторанти: poivre = черен пипер, paprika = червен сладък пипер. Това, което си искала да употребиш по мой адрес обаче е piment = лют пипер, люта чушка
Интересно, но Прайда в Торонто не се охранява от кордон жандармерия, Църквата в Канада не забранява концертите на Мадона, изобщо хората са "малко" по-толерантни. А иначе престъпления има навсякъде, но това не е основание да не критикуваме тези от тях, които се случват в БГ.
Като си почнал да обаждаш за интересните неща ,що не каза за вдигането на цената на горивата с 30 цента за 2 седмици и никой не излезна да протестира,ми щото са овце беpumpy написа:Интересно, но Прайда в Торонто не се охранява от кордон жандармерия, Църквата в Канада не забранява концертите на Мадона, изобщо хората са "малко" по-толерантни. А иначе престъпления има навсякъде, но това не е основание да не критикуваме тези от тях, които се случват в БГ.

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Но тогава го прави и за двете държави. Досега нито един ред подобна кртика и срамммpumpy написа:Интересно, но Прайда в Торонто не се охранява от кордон жандармерия, Църквата в Канада не забранява концертите на Мадона, изобщо хората са "малко" по-толерантни. А иначе престъпления има навсякъде, но това не е основание да не критикуваме тези от тях, които се случват в БГ.

http://fakti.bg/bulgaria/42767-uorlik-v ... -pred-boga"Всички трябва да се отнасяме по еднакъв начин към всеки един човек. Мисля, че целият парад премина без някакви инциденти. Проведе се мирно и в положителен дух, добави Уорлик. Той заяви, че гражданите на България са отхвърлили политиката на омраза и предразсъдъци. Този парад, според Уорлик е повод да се демонстрира, че България е една толерантна страна.
Чак от целия народ едва ли трябва да се срамува човек. И в България, и в Канада, с изказвания против хомосексуализма по принцип, се занимават разни назадничави елементи.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Напълно съгласен. Заглавието оригинално не беше такова, за съжаление бях подведен емоционално да го променя във форма, която звучи ужасно. Когато го погледнах от страни и исках да го поправя пак нямах вече тази възможност.speedy написа:Чак от целия народ едва ли трябва да се срамува човек. И в България, и в Канада, с изказвания против хомосексуализма по принцип, се занимават разни назадничави елементи.
Разбира се че не се срамувам от целия народ и това е моя народ. Срамувам се от безумни, не можещи да мислят, първично действащи индивиди. Информация за такива ми попадна в българската преса покрай Прайда и затова пуснах темата. Тя както винаги се изроди във вечната, безсмислена разправия за/против Канада/България, за което съжалявам
Съжалявам, че заглавието стана такова тъпо. Съжалявам и че не мога да го променя.
Ако някой от модераторите е навит пак да се занимава с нея, бих помолил да разкарат това заглавие, да я заключат и към кофата. Грешки стават

Това вече звучи по-добре!
Но нека ти попада такава информация и тук, защото я има... Не чети само българска преса - все пак живееш в Канада.