Срам ме е ....

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
Аватар
emilcho

Re: Срам ме е ....

Мнение от emilcho »

apple написа:
emilcho написа:
apple написа: Също така за никой не е тайна, че хомотата са емоционално нестабилни с нисък контрол над импулсите и поведението си. Затова нараняванията и убийствата от ревност между тях самите не са рядкост. Също и бутафорните самоубийства. Царе са на шантажа в това отношение... Изобщо опитите тази група да ни се представя като нормална са лесно оборими. Но разбира се нито традициите са това което бяха, нито нормите... И толерастията няма да спаси света... ;)
Нищо не може да спаси света от агресивната простотия на вкиснатите ябълки.
Кажи Инфантилчо, какво те мъчи? И ти ли си латентен младеж? По реакциите им ще ги познаете...както и преди казах... ;)
Ебалке, казвал съм го и пак ще го повторя: не е срамно да си гей, срамно е да си тъпа, арогантна и ограничена.
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
pumpy

Re: Срам ме е .... от моя народ

Мнение от pumpy »

azzura написа:Бистрице, некрофилите не си падат по животни. А тези, които практикуват суинг, го правят доброволно.
Не знам обаче кое е по-лошо,, да си гей или да си тъпанар?И защо едните се толерират, а другите не? :rofl:
:y: :y: :y: :y: :y:
pumpy

Мнение от pumpy »

myhata II написа:Я Пимпи сменил темата на " ... от моя народ "!!!

От кой народ бе Пимпи,от еврейския, българския или канадския , че не се разбира много !!! 8)
От два дни съм нов човек. Открих как да огранича интересните ми мнения и писането/четенето на форума стана доста по-приятно занимание. Това е последния път, когато виждам твое мнение, не се хаби повече......
pumpy

Мнение от pumpy »

YOUPPI написа:Щом приемаме, явно приемаме и содомистите, некрофилите, на изнасилвачите, педофили и всякакви подобни. Скоро ще има и манифестация на старци педофили, които ще манифестират по прашки, размахвайки бебешки кукли по Витошка ... Извинете, но не може да се дели сексуалната ориентация. Ще приемем и тях ...
Как е възможно да се отъждествява хомосексуализма с педофилията, изнасилването и содомията ???? В крайна сметка има закон и той определя кое е законно и кое не. Нали сме от "голямото европейско семейство" или сме от там само когато ни изнася, а когато ще бием жената и различните около нас сме си тъмни балкански субекти ?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

grozdan написа:Обаче най-толерантните тука, начело с Бистра виртуално тормозят Мухата, Ябълката и други индивиди, които не споделят тяхното мнение. Айде като сте толкова отворени, приемете и другите различни гледни точки/начини на живот, а!
Къде пък видя, че ги тормозя? Мислех, че обидите са техен специалитет. :o
И като си им такъв защитник, я ги попитай как анонимно (достойно за страхливци) се справят с опонентите си на едно друго място? :n:
Аз по агитации и паради не си падам, ако не си забелязал - нито на правите, нито на обратните. Мъчно ми е, че някой е бит, това е....
Последно промяна от Bistra на Пон Юли 02, 2012 1:27 pm, променено общо 1 път.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
YOUPPI

Мнение от YOUPPI »

pumpy написа: Как е възможно да се отъждествява хомосексуализма с педофилията, изнасилването и содомията ???? В крайна сметка има закон и той определя кое е законно и кое не. Нали сме от "голямото европейско семейство" или сме от там само когато ни изнася, а когато ще бием жената и различните около нас сме си тъмни балкански субекти ?
Ех, пумпи, ти по една или друга форма имаш нещо общо с медицината. Мисля, че тук си вкара автогол. Говорим за вид секс. Значи някои видове секс е законен, други не. Бря, ама в природата се срещат и кръвосмешителство, и де що съм ги описал по-горе. Кой ги е определил като противозаконни при хората? Църквата .... Или приемаш всички, или не. Не може природните закони да важат само за едни, за други не. Като вали, вали върху всички. Не подбира.
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

Bistra написа:
myhata II написа: Да си "тъпанар" е божия дарба,ама да си "гей" е БОЛЕСТ и за такива хора трябва да се направят болници или както са си решили " радикално" проблема едно време руснаците ! :y:
Или на арийците не щеш ли? :lol:
По-повод на "доброволността", за която говори азурка...Явно не знае факта, че само преди неколцина години е имало нахълтване на полицията в суинг клубове тук в Монреал...Да-да, най-толерантната в сексуално отношение провинция на Канада. Хората са били извличани с белезници на ръце, полуголи, били са снимани и давани по телевизията. Какво щастие, а? Нищо подозиращият ти шеф гледа новините и ти ги оглавяваш?! :rofl:
Та затова и хората правят шевствия. Да си извоюват право на спокоен живот. След като държавата им го е разрешила, значи не ги смята за потенциална опасност. Моралните норми и закони се тълкуват от всеки различно и това отново е :ЛИЧНО ПРАВО
Добре, че има опция за редактиране, иначе как щеше да ме връщаш в първи клас?! :rofl:
Хайде сега да видим шествията какво общо имат с шева и шевните истории?
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

YOUPPI написа: Кой ги е определил като противозаконни при хората? Църквата ....
При светските общества, каквито са канадското и българското държавата е определяща, мисля.
Това, че си се научил как да се кръстиш и се правиш на вярващ не може да те направи добър човек. Лично мнение незадължаващо никого.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

azzura написа:
Bistra написа:
myhata II написа: Да си "тъпанар" е божия дарба,ама да си "гей" е БОЛЕСТ и за такива хора трябва да се направят болници или както са си решили " радикално" проблема едно време руснаците ! :y:
Или на арийците не щеш ли? :lol:
По-повод на "доброволността", за която говори азурка...Явно не знае факта, че само преди неколцина години е имало нахълтване на полицията в суинг клубове тук в Монреал...Да-да, най-толерантната в сексуално отношение провинция на Канада. Хората са били извличани с белезници на ръце, полуголи, били са снимани и давани по телевизията. Какво щастие, а? Нищо подозиращият ти шеф гледа новините и ти ги оглавяваш?! :rofl:
Та затова и хората правят шевствия. Да си извоюват право на спокоен живот. След като държавата им го е разрешила, значи не ги смята за потенциална опасност. Моралните норми и закони се тълкуват от всеки различно и това отново е :ЛИЧНО ПРАВО
Добре, че има опция за редактиране, иначе как щеше да ме връщаш в първи клас?! :rofl:
Хайде сега да видим шествията какво общо имат с шева и шевните истории?
Това ти го казваш ;)
Не знам обаче кое е по-лошо,, да си гей или да си тъпанар?И защо едните се толерират, а другите не?

...иначе е човешко да сбъркаш. Бих се притеснявала, ако никога да не ми се случва :lol:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Пимпи,ако децата ти гледат парада и се обарнат "наопаки" /недай си боже опази никога на никой да не се случва/ как ще реагираш,още ли ще се срамуваш или .... 8)
Бистра скъпа и за теб също е въпроса ,а нека после да се срамуваме от вашия отговор ... 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

Да кажа и аз бих се притеснила, понеже в такъв случай или паметници трябваше да ти вдигаме или да удряме чело по пет пъти на ден в източна посока :rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
grozdan

Мнение от grozdan »

Bistra написа: Къде пък видя, че ги тормозя? Мислех, че обидите са техен специалитет. :o
И като си им такъв защитник, я ги попитай как анонимно (достойно за страхливци) се справят с опонентите си на едно друго място? :n:
Аз по агитации и паради не си падам, ако не си забелязал - нито на правите, нито на обратните. Мъчно ми е, че някой е бит, това е....
Вашите взаимоотношения не ме интересуват! Просто като неутрален читател на форума ми прави впечатление, че когато някой изрази мнение, различно от общоприетото, бива оплют и виртуално набит. При това често под одобрителният поглед на властите. И после си говорим за толерантност ...

За парадите и това, че някой е бит несправедливо (само защото е различен) сме на едно мнение!

@pumpy - в нацистка Германия също е имало определени закони. Това, че нещо е разрешено от закона не го прави правилно!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Абе я, че се сетих...Имам един въпрос към YOUPPI, като се прави на толкова вярващ. Каква възраст определя църквата като нормална за започване на сексуални отношения? И ако дъщеря ти (хипотетично на 12 години, а може и по-рано при някои по-развити деца) се върне у вас надула корем, каква ще бъде реакцията ти? Ще излезеш ли да парадираш своята хетеросексуалност на площада, носейки внучето си на ръце като добър християнин, все пак? ;)
apple

Мнение от apple »

@pumpy - в нацистка Германия също е имало определени закони. Това, че нещо е разрешено от закона не го прави правилно!
Много си прав...законите се променят с времето. Педерастията е била противозаконна в БГ и наказуема, което иначе е малко парадокс, защото в същото време е признавана и за болест все още в международния класификатор на болестите. Такива са били времената, но в тухларните вместо терапия и превъзпитателни мерки те всъщност са си правили купона накуп... И не е вярно, че са били кой знае колко тормозени като се има предвид колко професионално реализирани, известни и уважавани бяха Парцалев и Емил Димитров. Просто не се разрешаваше да го показваш като поведение на публични места, за да не развращаваш младежта...Толкова ли е лошо? :?: http://e-vestnik.bg/7876"
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ами, Муха, аз разговарям с децата си. Казват, че добра дума заключена врата отваряла. От едното гледане (ако въобще има такова) на някакъв си парад не съм чула някой до момента да е обърнал резбата....Освен това, защо ли имам чувството, че най-големите противници на хомосексуализма си бяха правили екскурзии до Монреал да гледат, дивят се и цъкат, по време на парада? :lol:
Заключено