Срам ме е ....

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
Аватар
OILERS

Re: Срам ме е .... от моя народ

Мнение от OILERS »

имаше един виц:Син отива при баща си и му казва :Тате аз съм гей.Баща му го пита - сине,ти имаш ли къща на три етажа с басейн?Синът отговаря-не.А имаш ли в гаража последен модел Мерседес,Ферари и Ролс-Ройс.Синът отговаря-не.Тогава бащата му казва:Синко ти не си гей,а си просто един младеж.

Аз мисля,че в България гейовете не са чак толкова много и предполагам .че на така наречения парад не са присъствали гейове а си е било чисто педерастка работа.А както знаем педерастките номера край нямат,така че,според мен каквото повикало,това и отговорило.
apple

Мнение от apple »

OILERS написа:имаше един виц:Син отива при баща си и му казва :Тате аз съм гей.Баща му го пита - сине,ти имаш ли къща на три етажа с басейн?Синът отговаря-не.А имаш ли в гаража последен модел Мерседес,Ферари и Ролс-Ройс.Синът отговаря-не.Тогава бащата му казва:Синко ти не си гей,а си просто един младеж.

Аз мисля,че в България гейовете не са чак толкова много и предполагам .че на така наречения парад не са присъствали гейове а си е било чисто педерастка работа.А както знаем педерастките номера край нямат,така че,според мен каквото повикало,това и отговорило.
Най-после едно мъжкарско мнение... :y: Вече се бях притеснила какво е станало с българския мъж или останало от него след няколко години живот в толерантна държава...
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

apple написа: Най-после едно мъжкарско мнение... :y: Вече се бях притеснила какво е станало с българския мъж ...
А ето и едно типично мнение на образцова българска женица, която си търси политически приятелства. Колкото до мене, не се притеснявам за настоящето на тоя женски вид. Те оцеляват, приспособявайки се ;)
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
YOUPPI

Мнение от YOUPPI »

OILERS написа:...
Има виц, но освен героите, другото е коренно различно.
- Тате, мисля че съм гей!?
- Сине, ти богат ли си?
- Не.
- Ти известен ли си?
- Не
- Сине, ти не си гей, ти си младеж!

Що се отнася до "различните", има две позиции
А - приемаме тези с различна сексуална ориентация
Б - не ги приемаме

Ако отношението към тези Б е ясно, то към А е доста широко. Щом приемаме, явно приемаме и содомистите, некрофилите, на изнасилвачите, педофили и всякакви подобни. Скоро ще има и манифестация на старци педофили, които ще манифестират по прашки, размахвайки бебешки кукли по Витошка ... Извинете, но не може да се дели сексуалната ориентация. Ще приемем и тях ...
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

А, не! Тук не мога да се съглася! Има сексуални поведения, които са описани в закона като неприемливи.
Това се отнася към:
- изнасилвачите (Сексът е занимание изискващо взаимно съгласие)
- педофилите ( причината е същата като по-горе )
Те са наказуеми => шествията не са разрешени
Другите, както си ги описал:
- некрофилите или тези, които онождат животни (Поправка: тези също са към горната група (азурка ме размисли), защото нито труповете, нито животните могат да изявят съгласие...Въх, че гадно! Само дето мярката за неотклонение е лудница, не затвор.)
- содомистите
- хомосексуалистите
- суингърите и т.н.
практикуват различни сексуални техники, дължащи се на болест или просто, защото търсят разнообразие. Някои от тях се афишират (пример гей-парада), други не. Това обаче не е основателна причина да бъдат пребивани с камъни, защото на всекиго може да се случи в един или друг период от живота си да е различен. Айде, да не споменавам, че главите на най-големите "мъжкари" много често са окичени с невидими рога. ;)
Дай да пребием сега жените им, че не са им били верни! :lol:
Друг е въпросът дали аз одобрявам или не гей-парадите. Аз лично не ги одобрявам, поради рекламния характер на операцията, но няма да тръгна да бия никого от тях, нито бих им се подигравала, защото: ТОВА Е ТЕХЕН ЛИЧЕН ИЗБОР!
Последно промяна от Bistra на Пон Юли 02, 2012 11:52 am, променено общо 2 пъти.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

Бистрице, некрофилите не си падат по животни. А тези, които практикуват суинг, го правят доброволно.
Не знам обаче кое е по-лошо,, да си гей или да си тъпанар?И защо едните се толерират, а другите не? :rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Meжду другото кой е постановил хомосексуализма за неприемлив, като явлението се среща и в природата?
Отговорът е еднозначен: Римо-католическата църква.
Айде сега към противниците: Като сте толкова праволинейни си сложете ръка на сърцето и си признайте колко от вас са истински вярващи?...
Не знам дали сте забелязали тънката закачка, която вмъкнах под формата на шега към Златната превъзходна и Кръстоносеца по-горе...Всъщност не се шегувах. По-сериозна надали някога съм била. Айде хубав ден, че мъча една много интересна книжка на френски.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

azzura написа:Бистрице, некрофилите не си падат по животни. А тези, които практикуват суинг, го правят доброволно.
Не знам обаче кое е по-лошо,, да си гей или да си тъпанар?И защо едните се толерират, а другите не? :rofl:
Да си "тъпанар" е божия дарба,ама да си "гей" е БОЛЕСТ и за такива хора трябва да се направят болници или както са си решили " радикално" проблема едно време руснаците ! :y:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

azzura написа:Бистрице, некрофилите не си падат по животни.
Представи си, че знам! Ай, ти се върни в 1-ви клас втория срок и си припомни значението на това : "или" :lol:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Meжду другото кой е постановил хомосексуализма за неприемлив, като явлението се среща и в природата?
Отговорът е еднозначен: Римо-католическата църква.
Айде сега към противниците: Като сте толкова праволинейни си сложете ръка на сърцето и си признайте колко от вас са истински вярващи?...
Не знам дали сте забелязали тънката закачка, която вмъкнах под формата на шега към Златната превъзходна и Кръстоносеца по-горе...Всъщност не се шегувах. По-сериозна надали някога съм била. Айде хубав ден, че мъча една много интересна книжка на френски.
От мен по голям вярващ и безгрешен няма скъпа,а ти си затънала в грехове ... :lol:
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: Да си "тъпанар" е божия дарба,ама да си "гей" е БОЛЕСТ и за такива хора трябва да се направят болници или както са си решили " радикално" проблема едно време руснаците ! :y:
Или на арийците не щеш ли? :lol:
По-повод на "доброволността", за която говори азурка...Явно не знае факта, че само преди неколцина години е имало нахълтване на полицията в суинг клубове тук в Монреал...Да-да, най-толерантната в сексуално отношение провинция на Канада. Хората са били извличани с белезници на ръце, полуголи, били са снимани и давани по телевизията. Какво щастие, а? Нищо подозиращият ти шеф гледа новините и ти ги оглавяваш?! :rofl:
Та затова и хората правят шевствия. Да си извоюват право на спокоен живот. След като държавата им го е разрешила, значи не ги смята за потенциална опасност. Моралните норми и закони се тълкуват от всеки различно и това отново е :ЛИЧНО ПРАВО
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: От мен по голям вярващ и безгрешен няма скъпа,а ти си затънала в грехове ... :lol:
Ти откъде знаеш? Да не си ми светил? А това, че сам се обрисуваш като светец те прави много съмнителен и незаслужаващ уважение.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Я Пимпи сменил темата на " ... от моя народ "!!!

От кой народ бе Пимпи,от еврейския, българския или канадския , че не се разбира много !!! 8)
Стефан Цанев
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

azzura написа:Не знам обаче кое е по-лошо,, да си гей или да си тъпанар?И защо едните се толерират, а другите не? :rofl:
:rofl: :y:
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
grozdan

Мнение от grozdan »

YOUPPI е прав! Как така хора с независимо каква сексуална ориентация ще си правят паради, а останалите - не?!

Дайте да си спретнем един парад на нормалните мъже и жени, да има конкуренция!

Не ме разбирайте погрешно - обратните не ми пречат, нито ме интересуват. Всеки сам си решава какво го боли и къде да се почеше, обаче не съм съгласен с паради и празненства по случая.

Нито съм съгласен с това някой да бъде бит щото е различен. Обаче най-толерантните тука, начело с Бистра виртуално тормозят Мухата, Ябълката и други индивиди, които не споделят тяхното мнение. Айде като сте толкова отворени, приемете и другите различни гледни точки/начини на живот, а!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Заключено