Българи в Канада достойни за уважение!
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Българи в Канада достойни за уважение!
Уф, не съм сега в състояние да ти отговарям... Току що дръннах едно уиски и съм приятно отпусната, а пък трябва и да си лакирам ноктите в ярко оранжево, така че приятен уикенд и със здраве!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
А този човек има интересна бизнес история тук...може да е някой от вас, вие си знате... http://www.24chasa.bg/Article.asp?Artic ... fferer=RSS" Това с марихуаната е интересно, но нещо не ми стана ясно това само за лична употреба ли е или допълнителен бизнес?
Тук миналата седмица арестуваха 9 полски граждани с канадско гражданство също за отглеждане и продажба на марихуана. Яки парници си направили общо 5 000 растения са открити засадени в специални кофи вероятно, за да са мобилни при нужда... Ама, незаконен бизнес разбира се. Тук разправят било доста разпространено отглеждането на канабис. Сега чак си обясних защо е толкова евтин Пота тук и толкова народ включително и бедняците си го пушкат редовно...
Made In Canada! 
- Bistra
- Напуснал форума
Да ти имам начина на прочит и анализ на статиите!
Е, това ли се налага като извод, че е най-достойно за уважение? Той и морфинът се използува за медицински цели, ама стои в заключен шкаф по болниците, що ли?
Господинът не е някой, който познавам. Не страдам и от глаукома, само от липса на задръжки. Ама това не е страдание, понякога помага, ако знаеш как да го контролираш.
Е, това ли се налага като извод, че е най-достойно за уважение? Той и морфинът се използува за медицински цели, ама стои в заключен шкаф по болниците, що ли?
Господинът не е някой, който познавам. Не страдам и от глаукома, само от липса на задръжки. Ама това не е страдание, понякога помага, ако знаеш как да го контролираш.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Да съм писала нещо за изводи и обобщения? Всеки да си чете сам и да се впечатлява от каквото си ще... И като нямаш какво да кажеш поне млъкни. Какви шкафове, какви 5 лева... Не мисля, че успяваш да се контролираш, затова и не си падаш по Пот. Тукашните от толкова задръжки, правила и натрапена им пряко волята любезност не могат да разпускат без нещо за "душата". Няма лошо, ами да вземат поне да я легализират нали уж са много демократични тук. То така и така е масово явление ми поне някой долар от такси да приберат и да намалеят старите маратонки увесени по стълбовете по улиците, че много грозят пейзажа нещо...Bistra написа:Да ти имам начина на прочит и анализ на статиите!![]()
- Bistra
- Напуснал форума
Аааа, по пот си падам, как да не си падам?...Да я лея в подходяща мъжка компания. Здравословно е, ще знаиш! Трябва да опиташ!
Любезността не им е натрапена. Просто са възпитани за разлика от някои кисели съфорумници.
Любезността не им е натрапена. Просто са възпитани за разлика от някои кисели съфорумници.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
На някои хора не може да им се угоди..
Канадците са или прекалено некултурни или прекалено любезни.. Квото и да правят все виновни..
Канадците са или прекалено некултурни или прекалено любезни.. Квото и да правят все виновни..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Нещо по темата имаш ли да кажеш или пак ще си чешеш езика за моя сметка?ivandaman написа:На някои хора не може да им се угоди..
И кое от всичко горенаписано е по темата "Българи в Канада достойни за уважение!"?apple написа:...Тукашните от толкова задръжки, правила и натрапена им пряко волята любезност не могат да разпускат без нещо за "душата". Няма лошо, ами да вземат поне да я легализират нали уж са много демократични тук. То така и така е масово явление ми поне някой долар от такси да приберат и да намалеят старите маратонки увесени по стълбовете по улиците, че много грозят пейзажа нещо...
Чесането на езика за чужда сметка да не би да е запазено право само за ник-а "аpple"?
- ablood
- Обратна връзка:
Леле... Кой го казва!apple написа:Нещо по темата имаш ли да кажеш или пак ще си чешеш езика за моя сметка?ivandaman написа:..
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Идеята е много ясна - да пуснеш линк към нещо интересно описващо българи живеещи в Канада или живели, които са постигнали нещо, от което се възхищаваш или още по-добре и за предпочитане е да разкажеш лично за такива пък било то и без лични детайли, които по някакъв начин биха могли да им навредят. Обаче тук никой явно на никого шапка не сваля, което хич не ме учудва. Това вече си е толкова bulgarian.... А може и само да плюеш тая пък..., тия пък кво толкова са..., аре пък на мене тия..., баси и лузърите измислени... ехе аз когато..., аз каквото....и т.н. Това си е още по-bulgarianEna написа:И кое от всичко горенаписано е по темата "Българи в Канада достойни за уважение!"?apple написа:...Тукашните от толкова задръжки, правила и натрапена им пряко волята любезност не могат да разпускат без нещо за "душата". Няма лошо, ами да вземат поне да я легализират нали уж са много демократични тук. То така и така е масово явление ми поне някой долар от такси да приберат и да намалеят старите маратонки увесени по стълбовете по улиците, че много грозят пейзажа нещо...
Чесането на езика за чужда сметка да не би да е запазено право само за ник-а "аpple"?
За оригинална ли се мислиш с тъпите си спамове или и ти си от тези, които уважават само себе си? 
Mислех че е смешно, честно, да гласуваме ако искаш. Каквото е лумпенизирано като мен населението, тук току виж и спечеля
...
Аз вече казах че уважавам всички. Естествено най-достойните са останали в България и ни плащат образованието и външния дълг, творят наука и история. Всеки тук, колкото и достоен за уважение да е за това че живее добре, може би работи за хората, но в друга държава и се грижи за четирибуквието си основно.
Не ми се споменават конкретни примери за хора, които уважавам, защото ми се струва че целта ти е да ги оплюеш и овъргаляш в катран и пера, като че ли от това се храниш.
Ти защо дойде? Какви са ти целите освен да имаш повече пари, отколкото в бг? Да напуснеш родината не значи ли по принцип че се отказваш да бидваш за всенародното уважение? Особено на народ който е неспособен да уважава, за който всяко нещо може да бъде раздърпано на омърсени малко парченца, които вече не са чак толкова за уважение
...
Чета една книга на Глен Еленбогън, за оралния садизъм и вегетарианския тип личност, и се надявам да има нещо което ти доставя удоволствие и душевен мир, дори за кратко, все пак три дена празници се задават, форума ще е празен
...
Аз вече казах че уважавам всички. Естествено най-достойните са останали в България и ни плащат образованието и външния дълг, творят наука и история. Всеки тук, колкото и достоен за уважение да е за това че живее добре, може би работи за хората, но в друга държава и се грижи за четирибуквието си основно.
Не ми се споменават конкретни примери за хора, които уважавам, защото ми се струва че целта ти е да ги оплюеш и овъргаляш в катран и пера, като че ли от това се храниш.
Ти защо дойде? Какви са ти целите освен да имаш повече пари, отколкото в бг? Да напуснеш родината не значи ли по принцип че се отказваш да бидваш за всенародното уважение? Особено на народ който е неспособен да уважава, за който всяко нещо може да бъде раздърпано на омърсени малко парченца, които вече не са чак толкова за уважение
Чета една книга на Глен Еленбогън, за оралния садизъм и вегетарианския тип личност, и се надявам да има нещо което ти доставя удоволствие и душевен мир, дори за кратко, все пак три дена празници се задават, форума ще е празен
Циганите - на Сатурн !
- MrGeek
- Путлер Капут
Виж сега rotten епълке, явно не усещаш колко просташко е да се нахвърляш по този начин към такъв кротък и незлоблив човек като anxeli. Освен това колажа е толкова сполучлив и на място, че чак си заслужава да бъде преместен в специална отделна тема.apple написа:За оригинална ли се мислиш с тъпите си спамове или и ти си от тези, които уважават само себе си?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- ablood
- Обратна връзка:
Не осъзнаваш ли, че огромна част от плюенето в този форум идва от една конкретна съфорумничка?apple написа: А може и само да плюеш тая пък..., тия пък кво толкова са..., аре пък на мене тия..., баси и лузърите измислени... ехе аз когато..., аз каквото....и т.н. Това си е още по-bulgarianАма няма да те уча - това някои хора тук си го могат, отдава им се по природа дето се казва....
И точно тя седнала да ми раздува, че плюенето било БГ черта. Ха!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.