НАМИРЕХ СИ БЪРЗО ХУБАВА РАБОТА В МОНРЕАЛ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
bateto

Мнение от bateto »

Ot 2,5g. sam tuk ,hodya malko do USAto ,che ne mi ostava vreme da se motam po foruma i amo na edno me e yad ,che byrokratichnata mashina na Quebec or tiya 2,5god. mi zagubi 1,5 ot gurbetchiyskoto mi vreme,zakasnyavam malko s plana ,no kakto se kazva poradi nezaviseshti ot men prichini.
Ama vsashtnost ne znam ,ako giveeh v Monte Carlo ili Monaco i praveh sashtite 5k. na mesec koito pravya tuk,mogeshe i da imam po drugo otnoshenie kam gurbeta i imigraciyata.
Canada za men e dobro mesto za izkarvane na dobri pari s rabota /golemite pari kakto vsichki znaem se izkarvat s um/,no loshoto e ,che ne moge da ti predlogi visoko kachestvo na givot.
Ta po toya povod si zadavam vse vaprosa ,kade e po dobre da giveya za men s 5k. na mesec ,na 10000km. ot rodinata si ili na 10m.ot plagnata ivica v rodinata.Tova mi e bil nay lesniyat vapros s nay lesniyat otgovor.Eto tova e motivaciya.
todor73

Мнение от todor73 »

malko vstrani ot temata, no ako bateto ti razkaje kak e doshql ot vancouver v montreal ste padnesh. mnogo hubavo pishe. :D
bate samo bezavarino ti pojelavam, che tia kebekari te biaha pobqrkali :beer: :beer: :beer:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

E kolko xubavo go kaza 400-500k. I az iskam.Za sega zalagam na toto 4e niama mnogo iasna ideia kak da gi izkram no imam dosta iasna predstava kak da gi izxar4a
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
bateto

Мнение от bateto »

A ot Hongcouver kacnah sas samoleta ,obache moyat nov boss v aktivi/kashti,koli,sredstva za proizvodstvo/ za 7g. ima po veche ot 500k i vsichko mu e izplateno,ne visi na bankite,v momenta kriteriyat mu e da pravi 20k. chisto na mesec,znachi stava .
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Успех тогава, имаш още 2,5 години...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

I az poznavam edin gyrbedgia .Moiat consierge (toi vsushtnost ne e to4no consierge a po skoro neshto kato upravitel zashtoto se vodi 4e upravliava 3bloka) -romunec.Ima firma za vnos na perdeta ot Romunia.Sega misli da vkarva med.Naskoro se poxvali 4e e napravil purvia milen.

Радой Ралин
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

IRA написа:E kolko xubavo go kaza 400-500k. I az iskam.Za sega zalagam na toto 4e niama mnogo iasna ideia kak da gi izkram no imam dosta iasna predstava kak da gi izxar4a
Toto i v BG moje da se igrae 8) , daje tezi dni pak ludnaha po djakpota. 400-500k ne znam dali mogat da se izkarat, a pak da se spestiat savsem ne znam...no znam, 4e 4ovek triabva da si postavia iasni tseli i niakakvi priblizitelni srokove. Za6toto to vremeto si leti... Skoro se zapoznah s edna canadka ot egipedski proizhod, tuk e rodena, premestila se ot Ontario v Mtl, ta mi kaza 4e iska da jivee v Egipet..!. 2-ro pokolenie imigrant, no IMIGRANT. A i tova, koeto vijdam okolo men ne radva okoto mi, ne e tova miastoto kadeto iskam da ostareia. Zatova i gurbet4iiskoto mislene, kakto kazva bateto, zapo4va da me zastiga...Hubavoto mu e, 4e ima6 MNOGO IASNA IDEA KAKVO GONI6! 4e da ne stane taka, 4e sled 10 godini da se okaje, 4e si gonil mihalia...
To Live Is To Die
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Pravopisna greshka -Milion.Ama mnogo trudno 4ovek da si oprvi greshkite neshto.

Радой Ралин
monny

Мнение от monny »

браво бате,
къде се загуби
и аз мисля че човек който е НАЯСНО СЪС СЕБЕ СИ прави ТОЧНО ТОВА което си написъл
да не яхна тира ?– нали ще правим асоциация

любо е отишъл във времето когато е било по лесно и сега се прави че това няма значение,
но да хванеш влака на време е 50% от успеха, така че сега има право да седи и да се кефи на “мъките” на другите
monny

Мнение от monny »

La Rue –
ясно е каква е разликата между ЧИСТ ГУРБЕТ и ЕМИГРАЦИЯ /в която за мен също влиза и ПЕЧЕЛЕНЕ НА ПАРИ, а не СОЦИАЛ/ -
аз клоня повече към втория вид.
поне за сега /слава богу, не се знае до кога/ не се оплаквам от тежка работа и липса на пари, а повече от социалната среда – направо полудявам като почна да чета вестници или се срещам с държавната администрация и т.н. ... и стигнеш до шофирането по пътищата
НО не ме радва особено перспективата да започна в канада като вкарвач на данни в компютъра /и то с късмет/ , да уча една две години /платено в “социалната” канада/ след което да ме “повишат” до оперативен счетоводител /и все с ниски заплати/ и някой маринован морков да стои над главата ми и да ме поучава колко е 2+2х2
ако на това му казваш РАЗВИТИЕ
не мисля че ще ги изтърпя, че то като студент започнах като главен счетоводител, без никой да ме надзирава /да не изброявам че съм бил и преподавател и продуцент и .... все неща които не са свързани с лазене по стълбичката/
затова ми се струва че шофьор на тир е по-добре в “перспективна” канада “нуждаеща се” от специалисти – хем повече пари, хем по свободен
само че работата е гадничка – може да хванеш хемероиди
:lol: :lol:
LaRue

Мнение от LaRue »

Логиката ти е правилна, успех и безавариен път.
Това с хемероидите е опасно ...... :lol:
:beer: :beer: :beer:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

Az pak da vi kaza, koto prochetoh postinga na Monny, mi stana mnogo got, no posle razbrah maitapa.
V BG-to sam schetovoditel, vzimam okolo 700, koito ne mi stigat stoto sme trima, bachkam po 10 chasa i mai skoro ste spukam edna iazva ot nervi v rabotata. Ta ako razmahvam parcala i gi vzemam tezi 7.5, moge i da sam na sastoto pologenie - neka kazat kanadcite. A givot i zdrave da pouchime nesto, moge i po-dobre da stane.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

monny написа: ...
ако на това му казваш РАЗВИТИЕ
не мисля че ще ги изтърпя, че то като студент започнах като главен счетоводител, без никой да ме надзирава /да не изброявам че съм бил и преподавател и продуцент и .... все неща които не са свързани с лазене по стълбичката/
затова ми се струва че шофьор на тир е по-добре в “перспективна” канада “нуждаеща се” от специалисти – хем повече пари, хем по свободен
само че работата е гадничка – може да хванеш хемероиди
:lol: :lol:
monny, ти си направо природен талант бил :wink: Като студент почваш директно като главен, няма обикновен счети, няма чиракуване... Те ти викат "Дай шта праим експерт счет напрао батка и ша сметаш стинкити", ти им викаш "Ааа, нема, искам да съм ГЛАВЕН", те пак "Ма не е така бе бате, иксперта спраща куманди на главния, спраща заповеди - туй одити, туй отчети сичкото мат'риал иксперта го караштисва !", ти "Ай сиктир бе мекерета, батко ви е главен , анадънмо ?" :P
И още - какво е хемероиди и как се хваща ? Да не е нещо което получаваш безплатно от дамите с фриволно поведение по паркингите ? И защо е опасно ? Не са ми ясни тея работи, благодаря на всеки който ми обясни :D

П.С. Само се майтапя, то се видя че и тая тема е за лигавене :roll:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

monny, от доста време насам из фоума се прокрадва идеята, че най-добрата професия в канада е тираджия, след 5 години ставаш милионер и т.н. Батето лично не го познавам, но познавам няколко тираджии които са от години тука и повярвай ми, никой не е забогатял. Не че, не е възможно, но просто е малко вероятно. Това е горе долу същото да кажеш, че ще дойдеш ще станеш художник и за 5 години ще изградиш име и ще почнеш да продаваш картини за милиони. Та така, не че не ви го пожелавам, напротив много ще се радвам батето и всички да станат милионери и т.н., обаче искам да ви поотрезвя малко и да ви накарам да се позамислите...

Колкото до темата за гурбета, на мен ми напомня за турците дето идваха да бачкат по строежите в софия, спят по форгони и т.н. Ако това ви е целта в живота, да живеете в мизерия, да трупате всяко левче за да можете след 20 години да се върнете в БГ-то и чоплите семки по Банско и да въртите синджирчето по морето, направо ви съжелявам.

Та най-карая и моят съвет: Яжте, пийте, носете си новите дрехи и се радвайте на живота. От сън и от пари в банка спомени няма. Ходете на екскурзии, обикаляйте света и т.н защото утре като ви сгази някоя кола, жена ви ще ви харчи парите с някой друг...

Айде със здраве и успех.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

A, Lubo,
nai dobrata profesia e striptiziorka, ne tiradjia.
VIj, teia deto imat danni za tiradjii obiknovenno ne se plasirat kato striptiziorki :-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено