Програма за събиране на семейства

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
pumpy

Re: Програма за събиране на семейства

Мнение от pumpy »

miteto написа:
India has the world's largest Hindu, Sikh, Jain, Zoroastrian, and Bahá'í populations, and has the third-largest Muslim population and the largest Muslim population for a non-Muslim majority country.
Безмислен цитат. Защото ако гледаме абсолютна стойност сигурно е така и е нормално при общ брой индийци от над милиард. Ако гледаме процентно, сигурно са някъде назад в класацията. Все едно аз индиец мюсюлманин не познавам, а мога да кажа, че познавам доста от училище.....
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

pumpy написа:Ако гледаме процентно, сигурно са някъде назад в класацията.
largest Muslim population for a non-Muslim majority country - в коя класация са назад? Това че ти не познаваш такива вече го разбрахме и аз бих казал, че няма никакво значение ти лично колко познаваш или не познаваш.
pumpy

Мнение от pumpy »

miteto написа:
largest Muslim population for a non-Muslim majority country - в коя класация са назад? Това че ти не познаваш такива вече го разбрахме и аз бих казал, че няма никакво значение ти лично колко познаваш или не познаваш.
Когато генерализираме е коректно да кажем на каква основа го правим. Всичко останало са празни приказки. Относно процентите ти казах, че няма смисъл, защото те са повече от милиард и единствено Китай може ги би в такава класация, а там толкова мюсюлмани няма :)
def34

Мнение от def34 »

pumpy написа:
miteto написа:
Когато генерализираме е коректно да кажем на каква основа го правим. Всичко останало са празни приказки. Относно процентите ти казах, че няма смисъл, защото те са повече от милиард и единствено Китай може ги би в такава класация, а там толкова мюсюлмани няма :)
Pumpy, аз познавам 15-тина българи.Всичките са с висше образование и висок доход.Това значи ли че всички в България са високо образовани и богати и кой генерализира?!
В Индия мюсолманите са между 13-15% от населението което в относително число си е бая народ, в Китай са около 20 милиона или около 1,5 %.
Не мога да разбера за какво спориш..ако имаш някой познат в IRB попитай го кой злоупотребява със системата за спонсориране най-много..може да останеш изненадан!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

pumpy написа:Всичко останало са празни приказки.
Така де, аз вече му изгубих края ти за какво точно спориш - че няма индийци мюсюлмани, че индийците мюсюлмани са нищожно малко или че ти лично не познаваш индийци мюсюлмани? Ако е последното, не вярвам някой да ти го оспорва, ако е за първите две, не знам какво повече да кажа...
pumpy

Мнение от pumpy »

Интересна ми беше генерализацията с "някои етнически групи" които били попрекалили със спонсорирането, уредени бракове, уредени разводи и т.н.
Аз просто казах, че не познавам индийци, които да не с уредени бракове, не познавам и индийци, които са развеждани и/или изобщо мислят, че такава възможност съществува.
А колко са инийците мюсюлмани няма кой знае какво значение в случая.
Публикувай отговор