Евровизия
Re: Софи Маринова се провали на Евровизия
Гражданството не се подновява, а трябва човек да се откаже одфициално от него. По българското законодателство трябва да посочиш мотив за твоя отказ. Ще направиш ли такова нещо.
Последно промяна от budtel на Пет Май 25, 2012 6:00 pm, променено общо 1 път.
нека си признаем истината. на ЕВРОВИЗИЯ- 2012 г-ца. софи маринова изпя блестящо една безумно неподходяща песен без развитие, с елементарен текст и без изграден финал. сценичният й костюм можеше да бъде оправдан с присъствието на добре обмислено шоу, без което тя изглеждаше самотна и неоправдано весела. иначе, софи си остава най-характерният глас в жанра. и най- добрият!...
don azo - the spirit of istanbul.
Да, може и добре да пее, макар че на моменти цвили като кобила. Само че тя не е подходяща да представлява България. Ако представляваше Турция съм съгласен. Определено изпълнението не беше добро. Това го считам за провал на ромската култура, а не на българската. Ромската култура доста бедна.азо написа:нека си признаем истината. на ЕВРОВИЗИЯ- 2012 г-ца. софи маринова изпя блестящо една безумно неподходяща песен без развитие, с елементарен текст и без изграден финал. сценичният й костюм можеше да бъде оправдан с присъствието на добре обмислено шоу, без което тя изглеждаше самотна и неоправдано весела. иначе, софи си остава най-характерният глас в жанра. и най- добрият!...
- Bistra
- Напуснал форума
Добре, де, защо да го правя? Аз нямам мотив за отказ. Няма да си подновя паспорта и толкоз.Аз съм по рождение българка, но не ми харесва да живея там, следователно малко ме засяга какво се случва, особено ако свързващото звено, каквото са роднините ми в момента изчезне. Няма да тръгна да оправям света, я!budtel написа:Гражданството не се подновява, а трябва човек да се откаже одфициално от него. По българското законодателство трябва да посочиш мотив за твоя отказ. Ще направиш ли такова нещо.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Защо да нямаш мотиви за отказ. Ще ти помогна. Мотива ти може да е - омраза към България и българите причинена от икономическата криза, което те е принудило да емигрираш и поради тази причина не желаеш повече да стъпваш на българска земя. Точка.Bistra написа:Добре, де, защо да го правя? Аз нямам мотив за отказ. Няма да си подновя паспорта и толкоз.Аз съм по рождение българка, но не ми харесва да живея там, следователно малко ме засяга какво се случва, особено ако свързващото звено, каквото са роднините ми в момента изчезне. Няма да тръгна да оправям света, я!budtel написа:Гражданството не се подновява, а трябва човек да се откаже одфициално от него. По българското законодателство трябва да посочиш мотив за твоя отказ. Ще направиш ли такова нещо.

- Bistra
- Напуснал форума
Е, ти сега се опитваш да ми вмениш мисли ли? Аз не съм емигрирала поради омраза, нито поради икономическа криза, а по други причини. Харесва ми обаче да живея извън България и не смятам да се завръщам за постоянно местоживеене там. Точка.budtel написа:Защо да нямаш мотиви за отказ. Ще ти помогна. Мотива ти може да е - омраза към България и българите причинена от икономическата криза, което те е принудило да емигрираш и поради тази причина не желаеш повече да стъпваш на българска земя. Точка.![]()
![]()

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Тая верно е много досадна, а на дълбоко дръзнещият и пищящ фалцет не мога да издържа повече от 15 секунди..
Това че се е провалила не е нито новина нито изненада... Ако има някаква "изненада" тя е че въобще успя да се добере до Евровизията..
Това че се е провалила не е нито новина нито изненада... Ако има някаква "изненада" тя е че въобще успя да се добере до Евровизията..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
В цялата тема, единственото място където мога да си позволя да кажа, че виждам омраза е това:budtel написа:Мотива ти може да е - омраза към България и българите причинена от икономическата криза, което те е принудило да емигрираш и поради тази причина не желаеш повече да стъпваш на българска земя. Точка.![]()
![]()
Явно просто съдиш за хората по себе си и много лесно раздаваш такива силни определения, за хора, които изобщо не познаваш. Мисля, че малко скромност ще ти е от полза в северно американското общество.budtel написа:Чалгаджийката Софи Маринова не стигна до финала на Евровизия. Тя отиде да пее с голямо самочувствие, но получи "шамар" от журито. Облеклото с което се е представила е под всякаква критика. Абсолютна цигания.
А долния цитат смятам са изсмукана от пръстите теза, която за мен заслужава замитане в кофата. Няма да е зле да се замисляте малко преди да ги сипете подобни.
Guinness написа:И някои негови подържници забравят,че благодарение на българите са се родили и щъкат по света,разнасяйки хули и храчки по България.budtel написа:Защо ли си мисля, че се е зародил нов вид фашизъм. Предишния ненавиждаше евреите, а сегания ненавижда българите.

А ето и мнението на човек, който с това се занимава професионално, за разлика от будителя патриот:
Експертът не говори никъде за българска цигания, а за чалга. И ако трябва да сме искрени тази тенденция в музиката не е характерна само за циганите в България, за съжаление.....Много от държавите са готови на всичко, за да спечелят музикалната олимпиада. Готови са дори да изменят на собствената си култура, отбелязва Ирвинг Волтер, преподавател в Академията за музика, театър и медии в Хановер.
"На Евровизия по правило се представят стандартни песни, но някои държави направо се почувстваха предизвикани да се представят с най-характерното за тях - поради това България и Румъния наблегнаха на чалгата и манеле /румънската чалга б.р./", казва германският експерт.
Pumpy, това със Софи Маринова беше политически ход. България от отдавна се стреми да покаже пред света, че е демократична страна и спазва правата на човека. На фона на постоянните атаки на Амнести интърнешънъл, Хелзинкския комитет и Отворено общество правителството се стреми да угоди на новата глоблна политика. И въпреки това тези гнусни организции продължават да бълват лайна срещу България.
А това за фашизма е вярно и е време да се замислиш какво говориш и каква пропаганда правиш.
А това за фашизма е вярно и е време да се замислиш какво говориш и каква пропаганда правиш.
за горния "певец и родолюбец"
предлагам другата година тои да иде да ни представлява
наи много между песните да го пуснат да забавлява зрителите като палячо 
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1204819560"И нещо сериозно за Евровизията и комплексарите.
Три дни в нета се говорят какви ли не глупости, как оная проста циганка изложала България. Снощи излязоха официалните резултати. Нашата "проста циганка" има най-доброто класиране досега на Евровизия, след Елица и Стунджи, далече пред поп-икони като Миро Каризмата. Мариана Попова, Човекът Глас и кой ли още не /Дийпзон и Балтазар изобщо не ги броя/.
Софи Маринова има равен брой точки с норвежката представителка - по 45 и само защото Норвегия има две оценки по високи от нашите /при равен общ сбор/, е минала на финала.
Останалото си е ясно. Комплексари и мрънкала има ужасно много.
предлагам другата година тои да иде да ни представлява

"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"