Евровизия
Евровизия
Чалгаджийката Софи Маринова не стигна до финала на Евровизия. Тя отиде да пее с голямо самочувствие, но получи "шамар" от журито. Облеклото с което се е представила е под всякаква критика. Абсолютна цигания. Това плашило, представете си, представя България. Добре, че този конкурс не е кой знае какво. Мисля, че чалгаджийте има над какво да се замислят, ако могат да мислят въобще..
http://www.blitz.bg/news/article/140473"
http://www.blitz.bg/news/article/140473"
Re: Софи Маринова се провали на Евровизия
ама тя на български и цигански ли пееше?
Не го дразни милия, не е важно какво прави, важното е че е ЦИГАНКА........prace написа:ама тя на български и цигански ли пееше?
ти що не отиде да се класираш като си толкова голям певец а ?budtel написа:bla bla
"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
Powered by Мосю Geek
Не бе, той не е певец, то е патриот и радетел на третия райх и на чистата нация и на.........davidT написа:ти що не отиде да се класираш като си толкова голям певец а ?budtel написа:bla bla
Само не ми е ясно важно събитие ли е евровизия или не е ? Като гледам колко го вълнува представителя ни ми изглежда като на важно, ама знам ли ?

- mortigur
- Обратна връзка:
Май само софка и циганската общност около нея се вълнува от това. Иначе сега Десислава която отпадна има да злобее....pumpy написа:Не бе, той не е певец, то е патриот и радетел на третия райх и на чистата нация и на.........davidT написа:ти що не отиде да се класираш като си толкова голям певец а ?budtel написа:bla bla
Само не ми е ясно важно събитие ли е евровизия или не е ? Като гледам колко го вълнува представителя ни ми изглежда като на важно, ама знам ли ?

Taxation is theft.
вчера някакси по случайност попаднах на "полуфиналите" на евровизия.
не успях да видя нашата представителка, но ми направи впечатление колко еднообразни са песните.
що догодина не вземем да се пробваме с нещо подобно и да изненадаме всички
http://www.youtube.com/watch?v=jxDTE0iV ... ure=relmfu"
не го познавам човека, ама кефи!

не успях да видя нашата представителка, но ми направи впечатление колко еднообразни са песните.
що догодина не вземем да се пробваме с нещо подобно и да изненадаме всички

http://www.youtube.com/watch?v=jxDTE0iV ... ure=relmfu"
не го познавам човека, ама кефи!

Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Защо ли си мисля, че се е зародил нов вид фашизъм. Предишния ненавиждаше евреите, а сегания ненавижда българите.
И някои негови подържници забравят,че благодарение на българите са се родили и щъкат по света,разнасяйки хули и храчки по България.budtel написа:Защо ли си мисля, че се е зародил нов вид фашизъм. Предишния ненавиждаше евреите, а сегания ненавижда българите.
- Bistra
- Напуснал форума
Че защо да ги ненавижда? Ти сам посочи активни действащи лица в предишния ни културен живот от друг етнически произход. Не виждам нещо да се променило в ситуацията. Може би процентното им съотношение, но това е съвсем нормално имайки предвид, че нашата държава не осигурява адекватни условия за живот. Преди всички бяхме вързани насила там. Е, вече не е така и това е положително. Не остава може би най-доброто и съответно то налага своята култура, но такива са даденостите. Какво да правим? Да си посипем главата с пепел ли?budtel написа:Защо ли си мисля, че се е зародил нов вид фашизъм. Предишния ненавиждаше евреите, а сегания ненавижда българите.
Ами мен лично не ме интересува. Дори и не знам кои са певците и певиците на мода в момента, па камо ли да ги обсъждам и да имам душевни терзания от това.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

За да си честна пред себе си не тряба никога да си ходиш в България и трябва да се откажеш от бългаското си гражданство. Когато направиш тези две неща ще ти повярвам.Bistra написа:Че защо да ги ненавижда? Ти сам посочи активни действащи лица в предишния ни културен живот от друг етнически произход. Не виждам нещо да се променило в ситуацията. Може би процентното им съотношение, но това е съвсем нормално имайки предвид, че нашата държава не осигурява адекватни условия за живот. Преди всички бяхме вързани насила там. Е, вече не е така и това е положително. Не остава може би най-доброто и съответно то налага своята култура, но такива са даденостите. Какво да правим? Да си посипем главата с пепел ли?budtel написа:Защо ли си мисля, че се е зародил нов вид фашизъм. Предишния ненавиждаше евреите, а сегания ненавижда българите.
Ами мен лично не ме интересува. Дори и не знам кои са певците и певиците на мода в момента, па камо ли да ги обсъждам и да имам душевни терзания от това.

А ние ще ти повярваме като се върнеш в България както се полага на един истински патриот, загрижен за бъдещето на страната 

- mortigur
- Обратна връзка:
А ти да докажеш че си родолюбец, на какъвто се пишеш можеш още утре да си стегнеш куфарите и да идеш в България.budtel написа:За да си честна пред себе си не тряба никога да си ходиш в България и трябва да се откажеш от бългаското си гражданство. Когато направиш тези две неща ще ти повярвам.Bistra написа:Че защо да ги ненавижда? Ти сам посочи активни действащи лица в предишния ни културен живот от друг етнически произход. Не виждам нещо да се променило в ситуацията. Може би процентното им съотношение, но това е съвсем нормално имайки предвид, че нашата държава не осигурява адекватни условия за живот. Преди всички бяхме вързани насила там. Е, вече не е така и това е положително. Не остава може би най-доброто и съответно то налага своята култура, но такива са даденостите. Какво да правим? Да си посипем главата с пепел ли?budtel написа:Защо ли си мисля, че се е зародил нов вид фашизъм. Предишния ненавиждаше евреите, а сегания ненавижда българите.
Taxation is theft.
Един ден със сигурност ще се върна. Но вие също може да се върнете, затова не се отказвате от българското си гражданство - пазите си го за всеки случай. Бъдете честни и станете невъзвращенци или спрете да плюете България и българите.
- Bistra
- Напуснал форума
Да ти кажа честно в България си ходя много рядко ( до момента само 1 път за 9 години )budtel написа:За да си честна пред себе си не тряба никога да си ходиш в България и трябва да се откажеш от бългаското си гражданство. Когато направиш тези две неща ще ти повярвам.
От българското си гражданство защо да се отказвам само не разбрах за да съм честна? Докато имам имот там не бих се отказала, защото съм вложила част от живота си в него. Може би след време, когато роднините ми напуснат тоя свят и аз се освободя от материалните си зависимости просто няма да го подновя, това е. Достатъчно честен ли ти се вижда този отговор?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")