budtel написа:Аз отново казвам, че българският народ няма вина. Някои казват, че не реагирал достатъчно добре като грабели държавата. Ами видяхме какво стана в Гърция. Стачкуваха и започна да става по-зле. Империалистите като са решили нещо да стане то става и със стачки и без стачки все си е тая. За Естония и Полша е нормално да са по-добре от България. Те са си страни от Запада - католически държави. България, макар и в ЕС си е страна от Изтока и е третирана като такава, както и останалите правослвни държави.
Бих искал да ви дам един пример как един от големите империалисти се отнася към нашата държава. Хамериканците твърдят, че се отнасяме зле към ромите. От къде са го измислили това не ми е ясно, но определено е нагла лъжа, защото ромите получават социални помощи на гърба на обеднелия бългаски народ. Какво повече може да се направи за тези роми може ли някой да ми каже. В този случай става въпрос за една модерна война, която се води с българският народ. И целта е ясна - отслабване и дестабилизиране на държавата, заличаване на българския етнос, унищожаване на българското-сторическо и културно наследство.
В кайна сметка, човек като прочете тази статия ще каже веднага - ето българите са виновни. Но така ли е наистина?
Приятно четене!Сърбия православна държава ли са,войни водиха ли,империалистите бомбардираха ли ги?Били са винаги по-добре от нас и пак ще бъдат защото не са овце и не ги управляваха чобани десетилетия наред!Ако ние имахме техните патаклами в последните 20г....
http://dnes.dir.bg/news.php?id=11218532&nt=9"
Защо ми е чужбината?
-
Re: Защо ми е чужбината?
-
Сърбия православна държава ли е,водиха ли няколко войни с бивши югославски републики,бомбардираха ли ги мръсните империалисти?Бяха по-добре от нас сърбите и пак ще са,защото не са овце и не са ги управлявали чобани!Ако ние бяхме преживели техните патаклами през последните 20г.........budtel написа:Аз отново казвам, че българският народ няма вина. Някои казват, че не реагирал достатъчно добре като грабели държавата. Ами видяхме какво стана в Гърция. Стачкуваха и започна да става по-зле. Империалистите като са решили нещо да стане то става и със стачки и без стачки все си е тая. За Естония и Полша е нормално да са по-добре от България. Те са си страни от Запада - католически държави. България, макар и в ЕС си е страна от Изтока и е третирана като такава, както и останалите правослвни държави.
Бих искал да ви дам един пример как един от големите империалисти се отнася към нашата държава. Хамериканците твърдят, че се отнасяме зле към ромите. От къде са го измислили това не ми е ясно, но определено е нагла лъжа, защото ромите получават социални помощи на гърба на обеднелия бългаски народ. Какво повече може да се направи за тези роми може ли някой да ми каже. В този случай става въпрос за една модерна война, която се води с българският народ. И целта е ясна - отслабване и дестабилизиране на държавата, заличаване на българския етнос, унищожаване на българското-сторическо и културно наследство.
В кайна сметка, човек като прочете тази статия ще каже веднага - ето българите са виновни. Но така ли е наистина?
Приятно четене!
Какво са толкова добре сърбите. Дай някакви данни - заплати, цени и т.н. Гърците също са на път да се сринат - те пък взеха, че си помислиха, че Западът ги обича.
Я кажи къде го има това тогава 518 арестувани вчера в Монтреал,ми това мяса на революция !budtel написа:Аз отново казвам, че българският народ няма вина. Някои казват, че не реагирал достатъчно добре като грабели държавата. Ами видяхме какво стана в Гърция. Стачкуваха и започна да става по-зле. Империалистите като са решили нещо да стане то става и със стачки и без стачки все си е тая. За Естония и Полша е нормално да са по-добре от България. Те са си страни от Запада - католически държави. България, макар и в ЕС си е страна от Изтока и е третирана като такава, както и останалите правослвни държави.
Приятно четене!

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Тая стачка със студентите по добре да не я коментираме. Едва ли ще им разбереме кирливите ризи. Четох нещо за италиянската мафия, Блок кебекуа и т.н. нещата явно са доста политизирани. В България също може да се направи такъв протест стига някой да даде пари за това. Такива протести стават с пари.
То убво да стават,ама това са 518 арестувани,ти знаеш ли какво ще стане ако арестуват в България пне половината ?budtel написа:Тая стачка със студентите по добре да не я коментираме. Едва ли ще им разбереме кирливите ризи. Четох нещо за италиянската мафия, Блок кебекуа и т.н. нещата явно са доста политизирани. В България също може да се направи такъв протест стига някой да даде пари за това. Такива протести стават с пари.

Стефан Цанев
Стефан Цанев
А да, Амнести интърнешънъл и Хелзинкския комитет веднага ще почнат да пискат, че не се спазват човешките права и колко са лоши бългаските полицаи. Ясна е работата.myhata II написа:То убво да стават,ама това са 518 арестувани,ти знаеш ли какво ще стане ако арестуват в България пне половината ?budtel написа:Тая стачка със студентите по добре да не я коментираме. Едва ли ще им разбереме кирливите ризи. Четох нещо за италиянската мафия, Блок кебекуа и т.н. нещата явно са доста политизирани. В България също може да се направи такъв протест стига някой да даде пари за това. Такива протести стават с пари.
Тука нема такива филми,овце ли развъждат,що ли ,сега е време да се включи един наш именит съфорумник и да ни обади за мършата в стадото 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Знаеш ли, ще засегна болна тема ... ама се сещам за един цял блок българи в Монреал, дето са на социал и бачкат на черно. Къде е разликата с циганите в БГ?budtel написа:Аз отново казвам, че българският народ няма вина. Някои казват, че не реагирал достатъчно добре като грабели държавата. Ами видяхме какво стана в Гърция. Стачкуваха и започна да става по-зле. Империалистите като са решили нещо да стане то става и със стачки и без стачки все си е тая. За Естония и Полша е нормално да са по-добре от България. Те са си страни от Запада - католически държави. България, макар и в ЕС си е страна от Изтока и е третирана като такава, както и останалите правослвни държави.
Приятно четене!
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Странджа, ще си позволя да не се съглася с теб този път. Сърбите бяха по-добре единствено поради наличието на Словения и Хърватска в бивша Югославия. В момента Сърбия е поне 10 години назад в развитието си спрямо нас, дискредитирана и съсипана държава. А бяха далеч напред, нали? Така, че аз не вярвам скоро Сърбия да ни надмине.Странджата написа: Сърбия православна държава ли е,водиха ли няколко войни с бивши югославски републики,бомбардираха ли ги мръсните империалисти?Бяха по-добре от нас сърбите и пак ще са,защото не са овце и не са ги управлявали чобани!Ако ние бяхме преживели техните патаклами през последните 20г.........
Съгласен съм обаче със съпоставката за войните - ние ако имахме такива сега нито по форуми щяхме да пишем, нито в Канада щяхме да бъдем.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Пак нищо не каза Грозданеееgrozdan написа:Странджа, ще си позволя да не се съглася с теб този път. Сърбите бяха по-добре единствено поради наличието на Словения и Хърватска в бивша Югославия. В момента Сърбия е поне 10 години назад в развитието си спрямо нас, дискредитирана и съсипана държава. А бяха далеч напред, нали? Така, че аз не вярвам скоро Сърбия да ни надмине.Странджата написа: Сърбия православна държава ли е,водиха ли няколко войни с бивши югославски републики,бомбардираха ли ги мръсните империалисти?Бяха по-добре от нас сърбите и пак ще са,защото не са овце и не са ги управлявали чобани!Ако ние бяхме преживели техните патаклами през последните 20г.........
Съгласен съм обаче със съпоставката за войните - ние ако имахме такива сега нито по форуми щяхме да пишем, нито в Канада щяхме да бъдем.

Бяха по добре заради Тито,позволи им много неща,да пътуват свободно,частен бизнес и какво ли още не,за разлика от нас ,няма да чуеш и един сърбин да каже една лоша дума за него !

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Е, що, бе? Ние се борехме да станем 16-та република на (СССР са сила)myhata II написа:Бяха по добре заради Тито,позволи им много неща,да пътуват свободно,частен бизнес и какво ли още не,за разлика от нас ,няма да чуеш и един сърбин да каже една лоша дума за него !

Кой казва нещо лошо? Венсеремос!

Обаче сега се сетих как се млясаха старците в устите....Ау, гнус!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

В един руски форум четох, че ръководсвото на СССР се уплашило от мераците на България да стане 16 та република. Предполагали, че има таен заговор. Познавали добре хитроста и острия ум на Тодор Живков, затова не се съгласили.Bistra написа:Е, що, бе? Ние се борехме да станем 16-та република на (СССР са сила)myhata II написа:Бяха по добре заради Тито,позволи им много неща,да пътуват свободно,частен бизнес и какво ли още не,за разлика от нас ,няма да чуеш и един сърбин да каже една лоша дума за него !![]()
Кой казва нещо лошо? Венсеремос!
Обаче сега се сетих как се млясаха старците в устите....Ау, гнус!
Ами сигурно са се усплашили от това че който вземе България за съюзник свършва зле - исторически примери в това отношение има доста, но поне за мене има някакава голяма ирония в това че след като ни приеха в Евросъюза тях ги удари незапомнена икономическа криза. Сега е време да ни приемат в Шенген и след това в Еврозоната.budtel написа:В един руски форум четох, че ръководсвото на СССР се уплашило от мераците на България да стане 16 та република. Предполагали, че има таен заговор. Познавали добре хитроста и острия ум на Тодор Живков, затова не се съгласили.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Ха, ха, хаKoko написа:Ами сигурно са се усплашили от това че който вземе България за съюзник свършва зле - исторически примери в това отношение има доста, но поне за мене има някакава голяма ирония в това че след като ни приеха в Евросъюза тях ги удари незапомнена икономическа криза. Сега е време да ни приемат в Шенген и след това в Еврозоната.budtel написа:В един руски форум четох, че ръководсвото на СССР се уплашило от мераците на България да стане 16 та република. Предполагали, че има таен заговор. Познавали добре хитроста и острия ум на Тодор Живков, затова не се съгласили.