Хубавото поне е че до някаква степен си има обяснение на проблема

2010 или 2011 сте пуснали?darena72 написа:Здравейте......вчера получихме e-mail искат ни TCFQ/или подобните там/ако не го изпратим до 90 дни ни спират процедурата.Искат само на водещия кандидат.Подали сме документи декември 2010,имахме проблем с плащането и се забавиха нещата.Има ли други подобни честитки?Питането ми е когато се явяваш на тези изпити си заявяваш нивото и как някои съм чела пишат че са взели B1/B2 не са ли отделно или B1 или B2?!
При TCFQ не заявяваш нищо. Колкото изкараш толкова.darena72 написа:2010 декември сме подали.Благодаря vennist.Но ако заявя ниво B2 а покрия B1 ще ми дадат ли B1 или не Притеснява ме въпроса какво да заявя?!!
Здравей!darena72 написа:Здравейте......вчера получихме e-mail искат ни TCFQ/или подобните там/ако не го изпратим до 90 дни ни спират процедурата.Искат само на водещия кандидат.Подали сме документи декември 2010,имахме проблем с плащането и се забавиха нещата.Има ли други подобни честитки?Питането ми е когато се явяваш на тези изпити си заявяваш нивото и как някои съм чела пишат че са взели B1/B2 не са ли отделно или B1 или B2?!
нещо ли ми замириса на предстояща сесия. Съвсем скоро ще разберемvennyst написа:Здравейте отново,
наше близко семейство (Подадени документи януари 2011) днес получи мейл с искане за представяне на следните документи в 90-дневен срок:
1. Attestation de travail de votre employeur (ясно, че става дума за служебна бележка от работодателя, но към настоящия момент или към датата на подаване на документите??)
2. Vos cotisations sociales (това, ако не се лъжа е документът, който издава НОИ)
Моля, някой с подобен случай да помогне с пояснение
Благодаря предварително