неосребрен чек
неосребрен чек
Здравейте, оказах се в кофти ситуация с неосребрен и вследствие изтекъл чек. Лесно ще го подновя, но къде трябва да го изпратя, при положение, че документите ми бяха до Виена? Има ли други кандидати с такъв проблем? Започнах да се притеснявам да не би да са ми изгубили документите при пренасянето им от Виена в Монреал!!! Моля ви посъветвайте ме какво да направя! Предполагам трябва да изпратя запитване, но къде и какво трябва да съдържа то? Благодаря ви предварително 

- Victualia
- Обратна връзка:
Re: неосребрен чек
Teozara здравей!
Няма страшно! Най-добре се обади в Монреал на този тел. 001 514 873 5760 около 17:00 часа наше време, избери 5 и попитай служителя, който ще ти вдигне, дали има проблем с кадидатурата ти. Мен ме попитаха от коя държава съм и каква е рождената ми дата - при тези данни веднага ме намериха в системата и ме назоваха по моминското ми име. Това ме навежда на мисълта, че така са заведени всички получени кандидатури, независимо дали имат номер на досие, някакви проблеми и т.н. Ние нямаме номер на досие и сме в "изчаквателна" позиция.
Според мен не бива да се безпокоиш, че документите ти може да се загубят по пътя. Не е невъзможно, но е малко вероятно, за това най-добре се обади и разпитай, да ти е мирна главата. А относно къде да изпратиш новия чек - всички допълнителни документи се пращат директно с Монреал.
Успех!
Няма страшно! Най-добре се обади в Монреал на този тел. 001 514 873 5760 около 17:00 часа наше време, избери 5 и попитай служителя, който ще ти вдигне, дали има проблем с кадидатурата ти. Мен ме попитаха от коя държава съм и каква е рождената ми дата - при тези данни веднага ме намериха в системата и ме назоваха по моминското ми име. Това ме навежда на мисълта, че така са заведени всички получени кандидатури, независимо дали имат номер на досие, някакви проблеми и т.н. Ние нямаме номер на досие и сме в "изчаквателна" позиция.
Според мен не бива да се безпокоиш, че документите ти може да се загубят по пътя. Не е невъзможно, но е малко вероятно, за това най-добре се обади и разпитай, да ти е мирна главата. А относно къде да изпратиш новия чек - всички допълнителни документи се пращат директно с Монреал.
Успех!
DCS 25.10.2011
Визи 25.10.2013
Полет 25.08.2014
"Formal education will make you a living, self-education will make you a fortune...
Визи 25.10.2013
Полет 25.08.2014
"Formal education will make you a living, self-education will make you a fortune...
Victualia, каква е тази изчаквателна позиция и на какво се дължи? На проблем с плащането ли?
Здравей Victualia, благодаря ти за изчерпателния отговор!
Днес ще се обадя да попитам, но на какъв език - френсия ми куца засега, а с английския ще се оправя. Къде мога да намеря адресав Монреал, където да изпратя чека, на официалния сайт ли? Още веднъж благодаря 

- Victualia
- Обратна връзка:
Изчакваме да се уреди проблем с плащането ни - банката работи по въпроса.
Адресът за кореспонденция е тук:
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... nnees.html"
Аз се оправих на френски, но във форума бяха споменали, че и с английски става, ако нещо запецне работата
Документите с куриер ли ги пращаш? Най-добре използвай фирма, която предоставя проследяване по интернет, тук имаше тема за различните фирми. Ние използвахме такава и сме много доволни, но и цената си я биваше.
Хайде успех от мен!
Адресът за кореспонденция е тук:
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... nnees.html"
Аз се оправих на френски, но във форума бяха споменали, че и с английски става, ако нещо запецне работата

Документите с куриер ли ги пращаш? Най-добре използвай фирма, която предоставя проследяване по интернет, тук имаше тема за различните фирми. Ние използвахме такава и сме много доволни, но и цената си я биваше.

Хайде успех от мен!
DCS 25.10.2011
Визи 25.10.2013
Полет 25.08.2014
Визи 25.10.2013
Полет 25.08.2014
Здравейте, вече два дни аз и още двама се опитваме и все не успяваме да се свържем със служителя. Линиите са все заети и казват обадете се по-късно. Разбрах, че по принцип отговарят на е-mail, знаете ли какъв е той? Не мога да преиздам и изпратя чека преди да съм сигурна че документите ми са при тях!Victualia написа:Teozara здравей!
Успех!

Намерих адреса и им изпратих запитване, дано отговорят бързо.
Изпрати си запитването на този адрес и до седмица ще ти отговорят на въпроситеTeozara написа:Здравейте, вече два дни аз и още двама се опитваме и все не успяваме да се свържем със служителя. Линиите са все заети и казват обадете се по-късно. Разбрах, че по принцип отговарят на е-mail, знаете ли какъв е той? Не мога да преиздам и изпратя чека преди да съм сигурна че документите ми са при тях!Victualia написа:Teozara здравей!
Успех!![]()
Намерих адреса и им изпратих запитване, дано отговорят бързо.
Biq.Vienne@micc.gouv.qc.ca
DCS-Виена-18.05.2011
Полет- 28-29.06.2015 София-Атина-Монреал
Полет- 28-29.06.2015 София-Атина-Монреал