http://www.dokumentalni.com/?p=1882"
Ако това е спасителният план за Гърция, за съжаление гърците ще се окажат прави, че им предстои да станат като България.
а това е списъка на всички филмчета
http://www.dokumentalni.com/?page_id=5"
Едно филмче за Гърция, което ни връща в миналото на България
Re: Едно филмче за Гърция, което ни връща в миналото на Бълг
Не може да "паднат" до нивото на българите, защото те винаги са били по-мързеливите.anitsa написа:...за съжаление гърците ще се окажат прави, че им предстои да станат като България....

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Плюят България,ама иначе всяка година си ходят обратно ,луда работа е това
А най ненормалното е да четеш мненията на човек живеещ в Сайбир да обажда какво било в България ,е няма бели мечки и никой не ги ще
А най ненормалното е да четеш мненията на човек живеещ в Сайбир да обажда какво било в България ,е няма бели мечки и никой не ги ще

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Кой това бе, глупи?myhata II написа:Плюят България,ама иначе всяка година си ходят обратно ,луда работа е това

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
- optics
- Модератор
Имена колега, имена ?myhata II написа:Плюят България,ама иначе всяка година си ходят обратно
(вица смятам го знаете)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Както щеш и да ми викаш не ми пука,под нивото си ми пич,ама много съдници станахте на България а и сте много малки да давате акъл кой какъв бил и какво щял да стане,това че сте живяли там в мизерия никой не ви е виновен,айде със здраве и по леко по магазините с връщането на стоките,щото и там има брояч колко връщаш и защоtonich написа:Кой това бе, глупи?myhata II написа:Плюят България,ама иначе всяка година си ходят обратно ,луда работа е това

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Кой на какво ниво е прозрачно ясно! Още като отвориш форума и се вижда. 
ПП. Никога не съм плюл България.
Никога не съм си ходил ежегодно.
Никога не съм живял в Сибир.

Ако прочетеш още веднъж какво съм писал, ще разбереш, че смятам гърците за мързеливи, а не българите. Капиш?myhata II написа:...много съдници станахте на България...
ПП. Никога не съм плюл България.
Никога не съм си ходил ежегодно.
Никога не съм живял в Сибир.

"