niakoi sponsoriral li e roditel skoro?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

niakoi sponsoriral li e roditel skoro?

Мнение от KolioBalkanski »

kolko dalgo vi vze procesa?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Hi Kole,
Az sam v protzes na sponsorirane na tashtata. Podadohme documenti predi okolo 6 sedmitzi. Ochakvam da ni otneme okolo 7-12 mesetza.
Kogato imam poveche info shte ti pisha.
Cheers
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

AlexAA написа:Hi Kole,
Az sam v protzes na sponsorirane na tashtata. Podadohme documenti predi okolo 6 sedmitzi. Ochakvam da ni otneme okolo 7-12 mesetza.
Cheers
blagodaria mnogo
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

AlexAA написа:Hi Kole,
Cheers
Оптимист :lol:. Ние подадохме точно преди 11 месеца. Преди 1 месец получихме писмо (единственото засега) потвърждаващо, че са ни получили молбата. В него пише, че в момента разглеждането на молби за спонсориране на родители отнема 14 до 16 месеца. И това е само за да ни одобрят спонсорството. А колко ли ще се туткат после и в Букурещ ... :roll:
:beer: :beer:
survivor

Мнение от survivor »

Кольо, един съвет - преди да започнеш процедурата е добре да извадиш на този, когото ще спонсорираш, МНОГОКРАТНА туристическа виза. Дават ги за няколко години, така че докато свърши процедурата ще може да си пътува до Канада.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

survivor написа:Кольо, един съвет - преди да започнеш процедурата е добре да извадиш на този, когото ще спонсорираш, МНОГОКРАТНА туристическа виза. Дават ги за няколко години, така че докато свърши процедурата ще може да си пътува до Канада.
merci
tva e umno
Заключено