Interesuva me iziskva li se rabotna viza za da raboti6 v USA i ako da, kak se protsedira? Kandidatstvah za edno miasto v California i eventualnia mi rabotodatel ne znae kakva viza se iziskva za Canadian Perm. Residents. i me pompli da uto4nia i da mu kaja! Thanks!
St.Anger написа:Interesuva me iziskva li se rabotna viza za da raboti6 v USA i ako da, kak se protsedira? Kandidatstvah za edno miasto v California i eventualnia mi rabotodatel ne znae kakva viza se iziskva za Canadian Perm. Residents. i me pompli da uto4nia i da mu kaja! Thanks!
Botzo написа:E de ...... ne zabraviai 4e po-hubavo ot Canada niama :idea:
chestito Botzo,
dano da ti e poslednata "rodina" a ne sled niakoia druga da gledash na ug kam "golemia brat"
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Botzo написа:E de ...... ne zabraviai 4e po-hubavo ot Canada niama :idea:
chestito Botzo,
dano da ti e poslednata "rodina" a ne sled niakoia druga da gledash na ug kam "golemia brat"
e,ti pyk sega kakvo losho ima v tova.Pone polovinata ot Bg-rite,koito sa otishli v Canada sa go napravili,za da mogat posle da doidat v USA.pone az poznavam 10-ina takiva BG-ri,koito si chakat pasportite.Kakvo losho ima da izpolzvash Canada za tramplin?
goliama mechka,
nishto losho niama ama Botzo si obichashe novoto otechestvo oshte predi da go e vidial i az vikam da ne zeme da go razocharova.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
A be Botzo kaji dve tri dumi za Chili, 4e edin pak me naviva da hodia da rabotia tam za 3000 $/mes. s vklu4ena kvartira i razhodi! Kak varviat zaplatite tam? Stava li za jiveene?
St.Anger написа:A be Botzo kaji dve tri dumi za Chili, 4e edin pak me naviva da hodia da rabotia tam za 3000 $/mes. s vklu4ena kvartira i razhodi! Kak varviat zaplatite tam? Stava li za jiveene?
Da ne si posmial. Ti prosto neznae6 na iug za kakvo stava duma. Naviva te ami garantsia 4e 6te ti pla6tet 3000 $ kade e? Ina4e zaplatite tam sa ot 50$ do 100$ na mesets. V ARG e pulno s 4iliitsikoito rabotiat vupreki krizata. T.e. v ARG s kriza e po-dobre ot Chile. Ne se izlagai. To ako 6te hodi6 na iug po-dobre v ARG.