Изгубени в България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Изгубени в България

Мнение от Bistra »

Ето, виждаш ли! Не знаеш какво е било, а клюкариш. :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Ето, виждаш ли! Не знаеш какво е било, а клюкариш. :)
Раззбирам да го знам само аз ,ама това цял форум го знае,ама щото взема да ставаш смешна като почна да поучаваш кой какъв бил и как си се усмихвала като акула и тралала :rofl:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Не го знае, бре! Вчера някакъв краен-оптимист(тук не се слага тире, ама аз нарочно) ми писа на лични, че му било първото включване във Форума и точно с мен искал да си комуникира. Таааа, резнах го, М-Дааа. Аз съм Бистра-традиционалист-анархист. Няма 2 мнения по въпроса! ;)
Това пък за акулата откъде-накъде ти дойде на акъл? Тралалалалала-ла? :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Omega3

Мнение от Omega3 »

budtel написа:Тези филми са открита антибългарска пропаганда. Един подарък от Америка. Те друго не могат и да дадат. Много са стиснати и са свикнали само да взимат.
България все още не е циганска държава!
Не се впрягай толкова. Няма нищо лично в тези филми. Американците са прагматици и правят филми които да се гледат и които да впечатлят зрителите. АКо бяха направили филм с доволни от живота и щастливи бьлгари, с западно европейски маниери, които работят усьрдно и се радват на животьт, ходят на опера и симфонични оркестри, никой няма да го гледа.
budtel

Мнение от budtel »

Не знам какво е ама американците наблягат предимо на циганите. Те били бъдещето на България, десетилетие на циганското включване и други тъпизми. Ами да си ги вземат при тях, като толкова много ги харесват. Писна ми от американски тъпизми и гнусотии! :@
Аватар
7George

Мнение от 7George »

apple написа:Ето как американците ни възприемат нас българите на наша територия http://www.youtube.com/watch?v=oJae-NOo3dw" На мене лично са ми много забавни коментарите. Има много истини както добри така и лоши... Това сме си ние! ;) Само дето ние сме толкова надути и над нещата, та не бихме живели точно в тези села след университетското си образование, а на хората даже им е забавно. На който му е интересно може да си изтегли и останалите епизоди.
За едно лято много хора биха се прежалили. Пък и им плащат вероятно.
На тебе май ти се ще да снимаш подобен филм за Канада. Ама не ти се връзват на сценария нещо? :)
Embrace your climate change!
apple

Мнение от apple »

За едно лято много хора биха се прежалили. Пък и им плащат вероятно.
На тебе май ти се ще да снимаш подобен филм за Канада. Ама не ти се връзват на сценария нещо? :)
Сигурен ли си? И не, не им плащат живели са 2-3 години в БГ като доброволци от "Корпуса на мира" и са работили при това за нашите деца така да се каже. А за риалити шоуто не знам дали са им платили - вероятно и логично е да са. Аз не познавам българи, които биха полагали години наред доброволен труд само срещу една храна и подслон дори за собствената си държава та камо ли за чужда... То затова сме и на този хал де. А филм за канадците би се получил доста скучен според мене та не бих препоръчала подобно риалити и също малко гнусно на моменти. Примерен сценарии за епизод Х: канадец се припича на слънце под терасите на блока, в който е наемател в следния вид - по скъсан слип със събути панталони и захвърлени до него в тревата с огрооооомно насрано дъно умишлено разтворени широко панталоните да се проветряват :puke:, той кърка бира космат и мизерен и си говори сам... Минаваш по тротоара и такъв кеф изпитваш като гледаш, че не е истина...то направо културен шок получаваш ама това е за другата тема. Ровенето по кофите не е нещо невиждано и за американците, както се вижда във филма човека си призна, че като малък е било част от живота му... Хората не са толкова различни когато са бедни!
prace

Мнение от prace »

budtel написа:Не знам какво е ама американците наблягат предимо на циганите. Те били бъдещето на България, десетилетие на циганското включване и други тъпизми. Ами да си ги вземат при тях, като толкова много ги харесват. Писна ми от американски тъпизми и гнусотии! :@
Канадците и американците различават ли се?
И по какво, ако не е тайна?
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

prace написа:
budtel написа:Не знам какво е ама американците наблягат предимо на циганите. Те били бъдещето на България, десетилетие на циганското включване и други тъпизми. Ами да си ги вземат при тях, като толкова много ги харесват. Писна ми от американски тъпизми и гнусотии! :@
Канадците и американците различават ли се?
И по какво, ако не е тайна?

Не е тайна, има изписано много по въпроса, но ако някой сам не може да го разбере и от девет кладенци да му донесеш вода - все тая. Тогава защо да я носиш ?
Апропо, който му е писнало, да не ходи да гледа каквото е гледал. Никой не му го навира насила.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Публикувай отговор