Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
MechoPuh написа:
Харесал съм и едни еноти тука,но докато се наведааа и те се шмугват в храстите...i v dvora nema nito edna kateritsa (tehnata m**a pomiarska) Enotite sa gotini s gorchitsa. Odirash go , ostaviash go da poeme ot gortschitsata i posle na skarata..fantazia...
Da ne ste posmeli da pipate kateri4kite ili marmotite, 4e 6te imame raznoglasia. :nut: :luk:
Te sa edno ot nai-hubavite ne6ta na tazi strana. 4ydo e 4e tezi divi jivotni yspiavat da se prisposobiat v gradska sreda.
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Abe ne znam dali e hubavo v Canada ili tz ama moga da kaja, 4e ribata im mnogo kylve i spored men ne e naplashena t.e. ne ya lovyat:)
A za patkite po kanalite si gi ima razbira se ama indiancite sigur tyrsyat da otstrelyat nqkoj shtyrkel 4e ot tam da si vzemat perata:P
MechoPuh написа:[ Vseki novodoshal kato mu kajesh za Rezervata Kanawake i dava zor da ide do tam da vidi indiantsi s pera... ama te tia pera goliam defitsit...iavno patkite sa se izhitrili i gledat vse okolo hora da se vartiat
Ymriax ci ot cmiax i az biax ot tia koito miclexa 4e indiancite v rezervata ca niakakva egzoti4na antrakcia , docta biax razo4arovana ot realnocta v rezervata .
Iliane, ne se nervirai na horata be chovek sha sia sasipesh mald i zelen
Mi za onova neshto to ludia ssttoo me natrese tam po povod edna tema da se delim na umni ikrasivi i az kazah che nemoga da se razchekna (vitsa za jabata)...i taka onia me natrese, no defakto niama nikakvi posledstvia ot tova. Az sam ministar bez portfeil...
Maria29. kateritsite sa dosdni, a marmotite sa jiva napast. pisnali sa mi...i az sam lubitel na prirodata ama za tselta hodia v gorata...nema nujda i prirodata da ida u nas
MechoPuh написа:Maria29. kateritsite sa dosdni, a marmotite sa jiva napast. pisnali sa mi...i az sam lubitel na prirodata ama za tselta hodia v gorata...nema nujda i prirodata da ida u nas
Ami to4no za6toto sa ti do6li na kraka y vas trabva da gi obi4a6
Moje6 da im kupuva6 ot Maxi fastatzi, no zadaljitelno da sa obezsoleni. Stra6no mnogo gi obi4at (za kateri4kite govoria). Stavat kato doma6ni lubimtzi (no na svoboda) i zapo4vat da razpoznavat glasa ti. Ne se 6eguvam. O4arovatelni sa
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
ilian79 iavno rabotata e seriozna zatova ste ti dam edno ramo za motivacia
az sqm tuk ot 2 god i polovina. minalata sedmica sqnuvah che sqm v bg i ne moga da doida tuk i vse ot sorta. subudih se celia poten, raztreperan stanah poglednah prez prozoreca i kato vidiah che niama nujda da imigriram otnovo legnah si i spah kato kqpan .
taka che nie tuk moje i da se bqzikame ama ti kato iskash info razrovi se nazad vqv foruma ima tolkova pisano za canada. ima i edin frenski forum cenzuriran samo hubavi nesta pishat na men kato mi padne motivaciata si go popreglejdam. are uspeh i nema da se puashish nali taka kazvate vie.
Haresvat mi kanadkite,osobenno prez zimata sa mnogo topli.Minalata zima si vzeh edna i vapreki,che malko se razocharovah kato vidyah na etiketa i da pishe ;made in China; pak si ya haresvam i ste ei ya nosya i tazi zima .
Haresva mi sashto ,che po neoficialna statistika 10% ot naselenieto sa obratni/pedali i lesbiyki/ i po taya prichina se chuvstvam po mag ,stoto se razlichavam.
Haresva mi kitayskata kuhnya ,i indiyskata sashto.
Haresvat mi yaponskite koli,i nemskite ,nay mnogo italianskite.
Haresvat mi ekzotichnite geni,na puk na groznite kanadki.
Haresvat mi pechkite ,che sa givi i istinski za razlika ot umrelite kanadci
Haresvam i mnogo drugi neshta.
Ne haresvam samo deto SAQ zatvarya v 6pm ,a knigarnicite za smetka na tova rabotyat do 12.Ne mi haresva da mi promivat mozaka ,ne mi haresva da sam chast ot stadoto ,iskam da imam izbor.