интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
stiv

интервю

Мнение от stiv »

Здравейте
Предстои ни интервю в началото на октомври.Някой скоро минал ли е за да ми каже подробности,как е минал ,какво са го питали ,въртяли ли са го много,заяждал ли се е интервюиращия както миналата година и т.н.?Има ли някакви новости,тънкости??/
предварително благодаря :idea:
Аватар
janyz

Мнение от janyz »

Stiv,poslednite intervjuta bjaha mai ,sega shte ima prez juli ! Az minah na 14 april ! Nikoi na intervjuto ne se zajazda ,naprotiv , dobronamereni sa ,no iziskvanijata za ezika se uvelichavat ! Ako ima drugo -pitai ! Njama strashno! Uspeh !!
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Интересно! Кога ти насрочиха датата? Дай повече инфо за своя кейс! Щото ние чакаме покани за юли или септември и ... изведнъж - октомври!?!? :?:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
D&N
Обратна връзка:

Мнение от D&N »

Az sam na interview na 23 uli ot 12 4asa. Sled tazi data moga da napisha podrobnosti
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

Stiv ti ot BG li kandidatsva6? 6toto naistina e interesno kak taka ima6 data za intervu na4aloto na oktomvri!!! Dai pove4e info, ako ne ti predstavlyava trudnost! Blagodarya!
stiv

Мнение от stiv »

Фаиловия номер ни излезе края на април.И според отговора,който полу4их заедно с файловия номер от Виена се полу4ава интервюто да е октомври,но дата все още нямаме.Зна4и щом има септември може би и ние ще сме тогава.
От БГ съм подал вси4ки документи и от Бг си кандидатствувам.Зная,4е отвън по-лесно се подава.
stiv

Мнение от stiv »

D&N,на вас кога ви насро4иха датата за интервюто/имам в пред вид за 23 юли?
Заключено