Джанти
Джанти
Продавам 4 бр. джанти 14" с летни гуми, които не са нови, но стават за каране и има доста хляб в тях за 100$. http://prikachi.com/images/892/3916892U.jpg" За подробности на ЛС.
Re: Джанти
Джантите са в перфектно състояние комплект с тасчета към тях, а гумите са карани 1-2 сезона и са в много добро състояние, бих казал дори завидно състояние. При нужда мога да дам бонус и крик... Намираме се в Монреал CDN.
-
здравей,може ли да дадеш дадеш размера на гумите, и с колко дупки са джантите? мерси. 

Джантите са с 4 бр. дупки 14" за Хюндай Елантра в това съм сигурен на 100%. Виж за гумите не съм така сигурен, но мисля, че бяха 195/65/14... Казвам, че не съм на 100% сигурен защото това е по памет, а тях самите съм прибрал в чували и в клетка, а и са затиснати, пък и достъпа до тях ми е доста затруден така, че не става само с един поглед, но, ако си сериозен можем да се уговорим да ги извадя и да ги видиш на място?!
Ето и малко по-конкретна информация за джантите: MODEL HYUNDAI ELANTRA YEAR (92-UP) O.E. WHEEL SIZE (14x6) BOLT PATTERN (4x114.3) STUD SIZE (12x1.5) HUB/CENTER BORE (67.1) OFFSET (H)