какво ви харесва в canada?
въпрос към канадците
въпрос към канадците
Az ne sum kanadka ama shte otgovoria
1.Sus srednata kanadska zaplata givees po dobre otkolkoto sus sredna zaplaat v BG.Suotvetno vodish po spokoen givot.
2.Mogesh da oceliavash i bez rabota.
3. Krade dosta po malko(kazvam po malko shoto mi svixa koleloto)
Za mene (li4no mnenie) Canada e po dobro miasto za givot ot BG,no towa ne mi pre4i da zabelqzvam i nedostucite.

1.Sus srednata kanadska zaplata givees po dobre otkolkoto sus sredna zaplaat v BG.Suotvetno vodish po spokoen givot.
2.Mogesh da oceliavash i bez rabota.
3. Krade dosta po malko(kazvam po malko shoto mi svixa koleloto)
Za mene (li4no mnenie) Canada e po dobro miasto za givot ot BG,no towa ne mi pre4i da zabelqzvam i nedostucite.
Pochti...mi ide dalag week-end i sia kov da sa fashtam za rabota po nikoe vreme...pak az fana li se da rabotia znachi da otvoria rabota za drugite...mani, ne si struva sha ma namraziat...ei go na kolegata chete nekav arabski forum...kvo sega da mu davam rabota_stanbinev_ написа:Mecho pak useshtam njamash kakvo da pravish dnesMechoPuh написа:Aman ot toia vapros. Kakvo znachenie ima kakvo haresvam az...moje pak na tebe da ne ti haresa. Za vseki ot nas Canada e razlichno dobra ili losha. Niama retsepta ili algoritam za haresvane.))))))))))

интересно ми е,има 4актуални в момента теми кой какво не харесва в канада,колко са прости канадците(и децата им),прииска ми се да има малко равновеесие.пък и малко позитивизъм да лъхне,човек като чете му се струва че сте на заточение там.но явно щеше да има по голям успех темата"колко повече сме от всички останали"!
- Lub0
- Обратна връзка:
ilian79, проблема е, че тези теми отдавна се изтъркаха, ако наистина те интересува, порови назад във форума. Колкото до негативните теми, хората пишат там повече, защото или обичат да се оплакват или пък са прочели откровенни глупости.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Hei, Mitak, ti pecheli sh dnes jaltata flanelka za nai-gotin maitap...naprav ome razbi. oshte mi se chudiat za kakvo se hilia kato pachaDimitar Kolev написа:На мен много ми харесва,че има патки по каналите-като няма кой да ме види отстрелвам по някоя за вечеря със саморъчно направения ми лък-после жената я оскубва и си правим гуляй с останалите цигани под моста![]()
![]()
![]()
...а перата даваме на индианците от резервата срещу цигари![]()
![]()

Ako imahs problemi s pecheneto dai da ia opravim na moito BBQ

Vseki novodoshal kato mu kajesh za Rezervata Kanawake i dava zor da ide do tam da vidi indiantsi s pera...

Хе-хе-аз тва го писах щото на личния си имейл съм получил едно такова писмо-"как е в Канада не замръзнахте ли под мостовете?"
Между другото получих л.с. от една не безизвестна личност във форума с нападки заради темата"Минйори в Лабрадор и Нюфаундленд",където пишеше,че е по-шибано 6 месеца да се клатушкаш по корабите отколкото да си минйор там(не мога да го намеря тоя ермалък и тва е!) и писмото свършваше с някакво заключение"Нъц-Нъц Пръц-Пръц аз пък отивам в Париж!"-много съм се смял,ама някои хора наистина нямат чувство за хумор!
Между другото получих л.с. от една не безизвестна личност във форума с нападки заради темата"Минйори в Лабрадор и Нюфаундленд",където пишеше,че е по-шибано 6 месеца да се клатушкаш по корабите отколкото да си минйор там(не мога да го намеря тоя ермалък и тва е!) и писмото свършваше с някакво заключение"Нъц-Нъц Пръц-Пръц аз пък отивам в Париж!"-много съм се смял,ама някои хора наистина нямат чувство за хумор!

Знаеш ли Илиане, през форума наистина минаха доста хора които искаха да слушат само хубави неща за Канада, но интересното е че след като пристигнат в Канада, такива хора обикновенно спират да пишат. И преди съм се питал, защо се получава така – дали защото наистина нямат възможност или по-скоро е защото са видяли че наистина в Канада не всичко е идеално и че и тук има и проблеми и трудности? На мен също би ми се искало хора които са от скоро в Канада да споделят впечатленията си, но май няма много желаещи, за съжаление.ilian79 написа:защо да са се изтъркали?!всеки ден нови хора се регистрират във форума,както и нови хора заминават за канада,доста нови(доста голяма част са с малко постове) хора могат да кажат нещо хубаво,пък и от по старите все нещо положително са видели от последния подобен пост.
Koko написа:Знаеш ли Илиане, през форума наистина минаха доста хора които искаха да слушат само хубави неща за Канада, но интересното е че след като пристигнат в Канада, такива хора обикновенно спират да пишат. И преди съм се питал, защо се получава така – дали защото наистина нямат възможност или по-скоро е защото са видяли че наистина в Канада не всичко е идеално и че и тук има и проблеми и трудности? На мен също би ми се искало хора които са от скоро в Канада да споделят впечатленията си, но май няма много желаещи, за съжаление.ilian79 написа:защо да са се изтъркали?!всеки ден нови хора се регистрират във форума,както и нови хора заминават за канада,доста нови(доста голяма част са с малко постове) хора могат да кажат нещо хубаво,пък и от по старите все нещо положително са видели от последния подобен пост.

Не е иделно тука разбира се - но определено по-спокойно като обществен климат.
Ама много се дразня на накои дебелокожи и ограничени същества в тоя форум от следните два вида -
едните: Канада е пълна дупка що дойдох тук,
другите: Канада е топ и всичко е наред и щом сте дошли тука да си мълчите - в тази категория са малко ама много силно се изказват.

Ако се разровиш назад из форума, сигурен съм че ще намериш и теми както за култура, така и за риба, пък и за други неща. А на мен ми се струва че и в руските форуми могат да се намерят доста негативни отзиви за Канада.ilian79 написа:въпроса ми го провокира еди руски форум,там хората си говореха за култура,за природата определяха си срещи за риба,та реших че има нещо объркано
Всъщност на мен в Канада ми харесва, но ако сега ме попиташ какво точно ми харева – всъщност харесва ми по принцип, наистина живота е по-спокоен и по-подреден. Имай предвид обаче че отнема доста време докато и са нужни много много усилия, докато новодошлия имигрант стигне до там да не се притеснява за това дали ще има пари да си плати наема в началото на следващия месец.