Privet na vsi4ki i az se vklu4ih v protsedurata...niakolko ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
k_mirchev

Privet na vsi4ki i az se vklu4ih v protsedurata...niakolko ?

Мнение от k_mirchev »

Za parvi pat pi6a no ot vreme na vreme razglezdaiki forumite sum se vuzhi6taval ot vseotdainostta na horata koito pomagat ei taka koi s kvoto moze na vseki popital i iskreno se nadiavam da ste s men v peripeetiite koito ste minali ili sega preziviavate.... Blagodaria vi predvaritelno!!!
1. Pratih pismo do Viena i 4akam formuliari...tova ne e gre6ka nali :) ili gi ima niakade otkudeto napravo da si gi svalia!.... :)
2.Ne mozah da nameria kude adzeba pi6e bankovite smetki na koito se pla6tat taksite! Ako moze da mi prati niakoi to4nata stranitsa :( li4nite vi bankovi smetki niama da gi vzimam vpredvid... :lol:
3.Malko pomo6t po vaprosa za podgotovkata po frenski v Sofia niama HI4 da mi e izli6na.
Ama mnogo-mnogo 6e se radvam za momenta da znam tia ne6ta...
BLAGODARIA VI PREDVARITELNO
Аватар
janyz

!

Мнение от janyz »

Zdravei, wellcome on the board ,kakto se kazva ! Formuljarite se tegljat ot internet (viz nachalnata stranica na saita ).Procheti parvo vsichkata informacia ot nachalnijat sait -tam ima mnogo predvaritelna informacia!Frenski mozesh da zapishesh vav Frenskijat institut, I4S ,chastni uroci ili drugi kursove !Pishi poveche za sebe si ,s kakva prof .si ,semeistvo,poznanija za ezici i t.n ! Uspeh !!!Ako neshto lichno da me pitash,pusni lichno sobshtenie !!!
fart

Re: Privet na vsi4ki i az se vklu4ih v protsedurata...niakol

Мнение от fart »

k_mirchev написа:Za parvi pat pi6a no ot vreme na vreme razglezdaiki forumite sum se vuzhi6taval ot vseotdainostta na horata koito pomagat ei taka koi s kvoto moze na vseki popital i iskreno se nadiavam da ste s men v peripeetiite koito ste minali ili sega preziviavate.... Blagodaria vi predvaritelno!!!
1. Pratih pismo do Viena i 4akam formuliari...tova ne e gre6ka nali :) ili gi ima niakade otkudeto napravo da si gi svalia!.... :)
2.Ne mozah da nameria kude adzeba pi6e bankovite smetki na koito se pla6tat taksite! Ako moze da mi prati niakoi to4nata stranitsa :( li4nite vi bankovi smetki niama da gi vzimam vpredvid... :lol:
3.Malko pomo6t po vaprosa za podgotovkata po frenski v Sofia niama HI4 da mi e izli6na.
Ama mnogo-mnogo 6e se radvam za momenta da znam tia ne6ta...
BLAGODARIA VI PREDVARITELNO
Майтапиш ли се или само така изглежда?
Aries

Мнение от Aries »

http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... t_DCS.html

Превода го правиш въз основа на тази страница. Ако нещо не ти е ясно - разпечатай си я и със страницата във банката.
Заключено