RADVAM SE ZA VSI4KI VI
Абе ужас,Сашо! За напълване го напълних,ама книжките така и не успях да забутам в най-далечния ъгъл...Пак учене пада-сега пък за Ун-та...След седмица пак изпит!abe JOY,
ти напълни ли хладилника ще те изгони мъжа ти еййййй
MechoPuh написа:Bravo Joy. kaji kade shte praktikuvash![]()
Ama ne za da biagme ot tebe, a naprotiv...
I az sam chlen, no me e sram da si priznaia![]()
Do sega ne znaeh che ima i chlenki, no pak ti shtom tolkova se radvash, znachi e neshto gotino...biah chuval da mahat chlen...abe neshto se opletoh v temata. Chestito i si pazi chlen-kartata che bez neia losha rabota
Сянка аз специално за да те разсмея я озаглавих така...Няма само ти да ни разсмиваш!Goliam4uk e da napishesh tema ozaglavena -"Nai-posle sam 4lenka"
....da si priznaia zabolia me herniata ot smiah...
Чул те господ!JOY, като се върна след два месеца, очаквам да разбера че вече работиш в най-добрата болница на града
Айде, махам се от форума вече. Успех
Sianka, za razlika ot tebe az ne vlojih losh smisal i Joy me razbra. Za herniata ti neznam, nomene me boli sartseto kato te cheta. Ne vinagi si losh, no neznam zashto v tebe ima tolkova otritsatelna energia. Chestno kazano sajaliavam che zapochnah temata po toia nachin...ama ti pri vsichki sluchai shteshe da namersish nachin da se izgavrish s momicheto. Ia kaji ti dokade ia dokara...moje pak naikoi drug da go zaboli herniataHisShadow написа:MechoPuh,
otdavna me sarbi da go kaja, no 4akah niakoi da dade ton
Shkumbata (1982, restorant Krim):
" -Vijte drugariu, v sada ne se govoriat takiva neshta, vmesto k.. shte kazvate 4len!
- ..., a , drugariu Sadia, na p.... 4lenka li da i vikam?"
Goliam4uk e da napishesh tema ozaglavena -"Nai-posle sam 4lenka"
....da si priznaia zabolia me herniata ot smiah...