Има ли такъв филм тука?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
Аватар
UnHoly
Напуснал форума

Re: Има ли такъв филм тука?

Мнение от UnHoly »

apple написа:
UnHoly написа:
Странджата написа: Значи това за коня се връзва идеално с ябълката!Между другото,конете много обичат ябълки.
Поговорката не беше ли как хубавите ябълки свинете ги ядат :D
Чудя се нещо и не мога да се начудя... Като толкова обичате да ме ядете пардън ми, да ме дъвчете тук /конкретно няколко активисти имам предвид/, дали от това логически следва извода, че сте представители на въпросния животински вид? :?:
Ще ти угодя за незмамкойсипът с отговор - пряко е свързано с въпроса дали ябълката е хубава ябълка, или е еманирала в оцет от ябълки. Тебе като те чете човек лесно може да си те представи в коя категория стоиш по-естествено.
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
apple

Мнение от apple »

:?:
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

myhata II написа:Ммм, от кога това да казваш истината е мрънкане ?
Некоректно дефиниран въпрос.

Един много подобен би бил: Откога щом някой е бял ... е кон ?

Белия може да е пръч, може да е заек, може да е вожд :)
Съответно пък един кон може да бял, черен и пр.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

бутилката е празна,това прави ли я пълна ? :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
apple

Мнение от apple »

Ще ти угодя за незмамкойсипът с отговор - пряко е свързано с въпроса дали ябълката е хубава ябълка, или е еманирала в оцет от ябълки. Тебе като те чете човек лесно може да си те представи в коя категория стоиш по-естествено.
И понеже нещата стоят точно така, продължаваш да ме ядеш и да правиш кисели физиономии след всяка консумация на мой пост. :?: Като няма вино и оцета става разправят някои хора... Наздраве! Скуката ли те кара да висиш във форума толкова често, що не бягаш по партита и купони като Бистрето? Само като се сетя тук какви "партита" правят и ме досмешава чак - детската градина първа група, донеси си сам храната, сподели я с другите, поговорете си за времето и, че Канада е дъ бест и купона свърши, а ако вземеш бира или твърдо ще ти го изпоркат като невиждали за нула време щото при тия цени се стискат и те така...наричат ги канадци. И в офиса или където ти е местоработата не можеш да почерпиш с една бира щото е забранено, навън пак е забранено, на плажа и в гората също била тя парк наречена или друго. Ако нарушиш забраните певци много. И нямат наяждане тия хора все им се яде, всеядни са каквото това е, ама да се яде яко... Сетих се лятото на плажа едни четирима си бяха взели бира и си дойдоха почерпени, донапиха се превърна се в бой с бирички във водата нещо като водна топка, врекавица, плискавица и то в океана в ледената вода. И странно, но никой не се обади на полицията по изключение. По принцип тези неща не ме кефят, ама в този случай даже ми стана приятно, някак си ми заприлича на нашенско, хората си купонясваха безстрашно и шумно кво толкова. Никой не убиха и без това навалица във водата нямаше, цял океан на тяхно разположение. Има и други престрашили се ама пийват биричката под стрес, напъхана в хартиен плик и се озъртат като лалугери докато преглъщат, после крият пакета в раничката - наблюдавах две девойки - голям смях беше и бяха пълнолетни при това. Друга приятна особеност на канадците е, че от деца ги учат да се пеят един друг. Дебнат се, записват си в тефтери къде си сгафил и в колко часа да не забравят. Стигат до там да ровят за касови бележки под седалките на служебните коли да търсят касови бележки със засечено време на покупката са и ако е в работно ...ооо кеф ей ся му ма...та на колегата. :lol: Истински случаи са, от първа ръка споделени... То и в БГ клюкари и интриганти много ама по желание, а тука ги формират от деца така - изпей другарчето и ще бъдеш поощрен... Ние в деската градина първо се плашехме един друг с култовата фраза: "Ще кажа на моля другарката пък!" И ако не хване дикиш, чак тогава пееш... Е има слава богу и канадци с нашенски манталитет, точно те и разказват и се възмущават. Абе в крайна сметка ако приемеш нещата философски или с хумор ще ти е по-лесно да се адаптираш, да. Ама дали ще си по-щастлив е друга тема.
А иначе Нечестивий, съм от сладко-киселите сортове, дребничка съм и не съм органик щото не съм расла на село. Един от тези сортове съм познай си сам:http://receptibg.com/articles.php?aId=21&p=0
И сега следва реването срещу бирата, шумните компании и естествено киселата/вкисната/отровна... ябълка, как иначе... Засичам време за реакция! Старт.... :lol:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ябълке,не знам с какво ги привличаш,ама правиш рекорд ,за 1 седмица 7000 преглеждания на темата,евала ашкоулсум,привличаш ги като с магнит :rock: :clap: :clap: :clap:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
UnHoly
Напуснал форума

Мнение от UnHoly »

myhata II написа:Ябълке,не знам с какво ги привличаш,ама правиш рекорд ,за 1 седмица 7000 преглеждания на темата,евала ашкоулсум,привличаш ги като с магнит :rock: :clap: :clap: :clap:
Обичаме цирк без пари, това е горчиво-киселата истина 8)
apple написа:...Скуката ли те кара да висиш във форума толкова често, що не бягаш по партита и купони като Бистрето?...
Продължавай да стреляш напосоки, много ме забавлява колко отчайващо безрезултатно го даваш в моята посока :D
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Написаното от Ябълката, ми се струва доста преувеличено. Или незнам може в нейната провинция пък и да е така. В Квебек няма такива неща, на бачкането ми например идват много хора с моторни шейни, купуват си бира и си я пият вънка на слънце ако е хубаво времето. Не съм видял някой да се крие.
Dead Eyes See No Future
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

Rall, наши приятели в BC ни разказаха, че няма отъвране от тая алкохолна полиция. Даже ако си с лодка в езерцето и решиш да си криеш бирата под водата, те разполагат и с неопрени. Нема лабаво :D
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
succes

Мнение от succes »

Друга приятна особеност на канадците е, че от деца ги учат да се пеят един друг. Дебнат се, записват си в тефтери къде си сгафил и в колко часа да не забравят. Стигат до там да ровят за касови бележки под седалките на служебните коли да търсят касови бележки със засечено време на покупката са и ако е в работно ...ооо кеф ей ся му ма...та на колегата.

:rofl: :rofl: :rofl:
Много свежо ... макар и леко плашещо ...
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

succes написа:Друга приятна особеност на канадците е, че от деца ги учат да се пеят един друг. Дебнат се, записват си в тефтери къде си сгафил и в колко часа да не забравят. Стигат до там да ровят за касови бележки под седалките на служебните коли да търсят касови бележки със засечено време на покупката са и ако е в работно ...ооо кеф ей ся му ма...та на колегата.

:rofl: :rofl: :rofl:
Много свежо ... макар и леко плашещо ...
Да и глупаво, поради несъстоятелността си. :D
Отново оценка 10 за кандидата, отхвърлен от публиката. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Странджата

Мнение от Странджата »

myhata II написа:Ябълке,не знам с какво ги привличаш,ама правиш рекорд ,за 1 седмица 7000 преглеждания на темата,евала ашкоулсум,привличаш ги като с магнит :rock: :clap: :clap: :clap:
Това не е много за хвалене,ама...
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Оставяме я да си изживее на спокойствие културния шок в очакване на нова серия от филма.
zigi

Мнение от zigi »

apple написа:
....а ако вземеш бира или твърдо ще ти го изпоркат като невиждали за нула време щото при тия цени се стискат...
По този повод и аз да се включа с един виц ;)

Кой как си тръгва от частно парти:
Англичанинът си тръгва с достойнство.
Французинът си тръгва с домакинята.
Руснакът си тръгва на четири крака.
Българинът си тръгва с остатъка от пиячката. :D
Кой какво си мисли по пътя за в къщи:
Англичанинът си мисли: “Дали успях да си опазя достойнството? ”
Французинът си мисли: “Дали дъщерята не беше по-хубава от майката? ”
Руснакът си мисли:”Май остана още много неизпито пиене! ”
Българинът си мисли:”Дали не трябваше да взема и тортата, която остана?! ”
apple

Мнение от apple »

Да и глупаво, поради несъстоятелността си. :D
Отново оценка 10 за кандидата, отхвърлен от публиката. ;)
Хубаво Бистра ама при фирменото обучение на кандидат това е вмъкнато като част от него с обяснение колко е важно нередностите да се докладват своевременно пък ти си приказвай каквото щеш. А иначе не всички си записват разбира се, просто са паметливи... :lol: и разбира се зависи къде работиш ама досега никой не ми се е похвалили от добър психоклимат на работното място. Точно както и в БГ между другото! Разликата е, че тук открити конфликти не вървят. Като те нарочат просто те изхвърлят и това е без много обяснения, даже никакви. Нещата се случват подмолно, а в БГ и двата варианта си протичат паралелно. Но пък колкото и странно да прозвучи трудовото право дава доста повече възможности за съд и възстановяване отколкото тук. Лично мнение не го налагам този път само го съобщавам /уточнение за избягване на излишни спорове/. ;)
Заключено