Ние все още не сме се прибрали, но намерихме от къде да пишем, за да ви разкажем как мина.Както всички знаят вече господина е много добронамерен както и преводачката.Благодарим изключително много на тази жена,много ни помогна.Нашият френски беше на ръба и тя се включваше доста често.Аз си мислех че ще сме отхвърлени поради тази причина, но уви не е така.
За въпросите:проверките и помежду проверките и въпроси.Както за мен така и за съпруга ми.Стандартни въпроси имена дати и така нататък, след това образованието.По тази тема мен ме пита за хорариум от специализирани предмети, но в моята диплома няма такова нещо има общо за всички предмети и се наложи да ги смятат с преводачката.След това ме попита какво точно съм учила по специализираните предмети.Аз в началото не разбрах една от думите във въпроса и той повтори по бавно, след това помоли мадам да ми преведе думата.и това бяха въпросите за образование.За висше само името на специалността ме попита.На мен не ми стига стажа и за това човека се опита да компенсира това с професионалното ми образование,смята , гледа в една книга, сравнява.След това поговорихме за стаж.Мен ме попита каква е мотивацията ми за да отида в Квебек,но на английски, а след това се обърна към мъжа ми и съшия въпрос на френски.Какъв е План А и план Б и CV.Хора пишете всичко което сте учили работили и придобили като умения в живота си независимо дали ви е по специалността или не. Защото ние чухме една дълга реч за това.Накрая човека си подаде ръката и ни честити.Изобщо не усетихме как мина времето.Чак като излязохме "агидката" ни каза колко време сме били вътре и ние не повярвахме.Между другото да благодаря на хората който дойдоха, за да ни подкрепят и пожелавам успех на всички.
честито на boxiora1 и plam20. Стискаме палци за останалите. Дано както е почанало така да завърши всички да имат сертификати.
Чета и някакси усещам част от емоцията ви, наистина се вълнувам нали и нас ни чакат тези вълнения дай Боже скоро.
POSTREACT(ions) SUMMARY
DSC Виена-19.07.11
Получено акюзе-14.03.12
Писмо-изчакване интервю-12.07.12
TCFQ B1/B2 - 20.12.12
Интервю-13.09.13
Документи до Сидни - 11.10.13
Баркодове - 03.12.13
Покана за мед. - 23.01.14
Desito написа: честито на boxiora1 и plam20. Стискаме палци за останалите. Дано както е почанало така да завърши всички да имат сертификати.
Чета и някакси усещам част от емоцията ви, наистина се вълнувам нали и нас ни чакат тези вълнения дай Боже скоро.
Нямам какво повече да кажа, затова цитирам поста...
POSTREACT(ions) SUMMARY
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin. Полет - 16.06.2014 г.
Браво на успелите ! Колкото по-вече , толкова по-вече!Чакаме с нетърпение още добри и радостни новини.Дано мосю Льоблан засенчи мадам Ут по показател "Bien venu au Quebec
нещо не ми отваря страницата за да принтирам декларациатя за "финансова независимост".
Моля ,ако някои има копие в компютъра си ,да ми изпрати - интервюто ни е след няколко дена