Работа в млекопреработвателно предприятие.

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
arci

Работа в млекопреработвателно предприятие.

Мнение от arci »

При нас се търси човек за няколко месеца 4 или 5 или може малко повече.Работата се състои в преработване на сурово мляко,пастъоризиране,охлаждане ,заквасване и т.н.Тъй като спешно търсим човек имам уговорка с хюман ресурс,ако има подходящ кандидат да го реферирам,не казвам ,че е 100% сигурно ,че ще започне веднага(все пак ще мине интервю),но шанса е много голям.Заплащането мисля ,че е 16$,след 3 месеца още 0.50 цента и тъй като смените са 3-пъти седмично по 12 часа ,дават и prime au travaille,който е около 1.90$,но за финансовата страна все пак ще се разберете на интервюто.Ами общо взето това е,ако има някой заинтересован,да ми пише на л.с.

Забравих да кажа,че предприятието е в Бросард.И все пак ако има някой интересуващ се,добре би било да е работил в мандра ,да знае що е киселинност,плътност и т.н. :D
Аватар
balbi

Re: Работа в млекопреработвателно предприятие.

Мнение от balbi »

:y:
hridi1234

Мнение от hridi1234 »

пратих ти ЛС
arci

Мнение от arci »

Тъй като получих не малко лични съобщения,искам да кажа,че във вторник един сънародник мина интервю,и за сега чакаме резултата..Отговарям на всички лични съобщения,с тази уговорка,че ако момчето е минало интервюто,то поста е зает.Поздрави.
Публикувай отговор