Честно казано аз от българските полицаи съм доволен. Имах един инцидент и бях разпитван. В началото бяха по-агерсивни, защото един луд беше говорил хиляди глупости за мене, и ме бе представил като супер голям психар. После обаче разпитващия каза, че не му изгелждам на престъпник. Изпратиха ме с уважение и бяха доста любезни. Бяха професионалисти, хора с опит и нюх. Усещаха кой е бандит и кой не.
Смятам, че българските полицаи са доста добри професионалисти.
Искаш да кажеш българските милиционери,онези които дойдоха след 10 ноември се натискаха да махат за пари по улиците и за рушвети
Не знам Гикса какво реве от милиционерите,ама едно време бая по си вършиха работата съвестно
Нали ви казах че и в Канада е така ,като дойдох тук ми се стори България 84,86 година
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Без да чета темата одобрявам напълно случката описана в заглавието
"Куки бият семейството на основателка на ФБ група против Боко"
Според мен основателите на произволни ФБ групи, за или против когото/каквото и да било, както и техните семейства е добре да бъдат бити както от куките, така и от случайни граждани. Казах!
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
c200 написа:Без да чета темата одобрявам напълно случката описана в заглавието
"Куки бият семейството на основателка на ФБ група против Боко"
Според мен основателите на произволни ФБ групи, за или против когото/каквото и да било, както и техните семейства е добре да бъдат бити както от куките, така и от случайни граждани. Казах!
Това пък защо? Да не са направили разочаровани съученици от първи клас група срещу теб заради това, че не си ги поканил на последния си рожден ден?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")