Ако някой може да помогне!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
electrified

Re: Ако някой може да помогне!!!

Мнение от electrified »

Някой може ли да ми каже тая декларация като роднината в Квебек я попълва с кое име трябва да впише (в нашия случай) сестра си - с фамилията след сключването на брака(респективно - моята) или с тая преди -моминската?
Никога няма да ни стигат парите, да сме достатъчно умни и да имаме достатъчно памет в цифровия фотоапарат.

http://immigration2quebec.blogspot.com
littlelenny

Мнение от littlelenny »

При мен е написана фамилията след брака. Аз съм с тире,но това едва ли има значение :) . Все пак документите са с фамилията след брака.
Аватар
UnHoly
Напуснал форума

Мнение от UnHoly »

electrified написа:Някой може ли да ми каже тая декларация като роднината в Квебек я попълва с кое име трябва да впише (в нашия случай) сестра си - с фамилията след сключването на брака(респективно - моята) или с тая преди -моминската?
Най-разумно ще е да е с фамилията, която фигурира на повечето и канадски документи за самоличност. Има видове документи на които омъжена жена, приела фамилията на съпруга си е с неговото фамилно име (canadian PR card, шофьорска книжка), докато на други се води с моминското си име (медицинска карта).
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Публикувай отговор