Проблема е, че станахме прекалено много маймуни на клона
 образно казано.
  образно казано. 
  образно казано.
  образно казано.
Ммм, не, не съм съгласен. Сега се обадих на човека, с който подадохме заедно документите, чека вече им е изтекъл, нямат отговори на запитванията по имейла на Лиза. Не съм сигурен, но мисля че Лиза подбира на кои кандидати да отговори, или при мен си беше просто късмет.Misho76 написа:mufc написах както виждаш,че всичко е на база лични предположения.
Абсолтно е възможно да има съвпадение,но пък и интересното е,че 3-ма от тези които писахме на официалната форма за запитване имаме акюзета или са дръпнати парите.
Успех!

Честито!kamy написа:Днес получихме акюзе с дата 14/02 от Александра Лесновски

Много се зарадвах на новината. Вече бях почнала да се чудя дали няма да спре дъждът...
 Много се зарадвах на новината. Вече бях почнала да се чудя дали няма да спре дъждът... 

Честито! Добавих ви. Моля те кажи как сте платили - с чек или КК? Определено ми се струва, че тези с чековете вървят по-бързичко.libre написа:Здравейте!!!Честито на всички получили заветното и така дълго чакано писмо:)Нас също днес ни зарадваха!!!Не можем да се впишем в статистиката,така че ако някой има желание и възможност ще се радваме да го направи:)