Спешно. Моля отговорете
Спешно. Моля отговорете
Не ми стана съвсем ясно дали трябва да се приложат копия от задграничните паспорти на децата.
При положение, че едното е на два месеца, а другото няма трябва ли да им извадя?
Какво ще стане, ако изпратя документите без тези копия?
Моля, някой, който е минавал процедурата с деца да ми отговори!
При положение, че едното е на два месеца, а другото няма трябва ли да им извадя?
здрасти
Надявян се някой по компетентен да ти отговори защото нямам деца и не знам със сигурност как се процедира. Но доколкото съм чувал на всяко дете трябва да се изкара задграничен паспорт без значение възраста !
Ей, sve, поля ли визата? :
Видях,че Ариес е дал официалния отговор от Виена.
Успех! Иво
Видях,че Ариес е дал официалния отговор от Виена.
Успех! Иво
Последно промяна от IVO на Пет Юни 25, 2004 8:43 am, променено общо 1 път.
Аз вече подадох поръчка за международни (двойна цена - три дена) за децата си.
За тези, които не знаят официалния отговор на Виена беше:
Ако децата ги има вписани в международните паспорти тогава трябва да се изпрати копие от това вписване, ако не - собствен паспорт.
Децата, които имат лични карти, при положение, че те са на латиница (а те са) могат да минат и с тях.
Все пак най-добре е да има международен паспорт според мен.
За тези, които не знаят официалния отговор на Виена беше:
Ако децата ги има вписани в международните паспорти тогава трябва да се изпрати копие от това вписване, ако не - собствен паспорт.
Децата, които имат лични карти, при положение, че те са на латиница (а те са) могат да минат и с тях.
Все пак най-добре е да има международен паспорт според мен.
-
Re: Спешно. Моля отговорете
1.За втори път те питам: такъв ли си ....... или успешно се преструваш?Aries написа:Не ми стана съвсем ясно дали трябва да се приложат копия от задграничните паспорти на децата.
2.Кой, ти иска копия от паспортите? Защо вместо да задаваш глупави въпроси не прочетеш официалната информация по въпроса на http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... dex_en.asp
3. За документите във Виена е важно как се изписват имената на латиница и сериините номера на паспортите
4.По нормален път напускането на българската територия става с документ наречен паспорт
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

LaRue, виждам от множеството ти постинги как направо се пукаш по шевовете от напъващия те от вътре интелект. Малко приличаш на плашилото от Магьосника от Оз, на което мозъка му беше пробил главата (толкова му беше остър).
Както и да е. Хората са казали, че с питане и до цариград се стига, а това е твърде сериозна крачка, за да пуснеш документите пък било то и с минимални съмнения.
Това по първа точка.
По втора: Хората са го написали - във List of the forms and documents to be appended to your application for a selection certificate пише
copy of the identification pages of your passport and that of each of the persons accompanying you.
Както виждаш искат копия именно от паспортите. Изключение се прави при децата, където може или да се приложи копие от личната карта (ако детето има такава) или да бъде вписано в МЕЖДУНАРОДНИЯ паспорт на единия от родителите. Ако тези две услония не са налице - собствен паспорт.
3. За това как се изписват имената на латиница има: 1. Сертификат попълнен от тебе; 2. Акт за раждане; 3. Акт за граждански брак; 4. Куп други документи; 5. Номера на паспорта може и да бъде сменен ако му изтече срока докато ти дойде реда за интервю или виза.
4. Предполагам, че доста по-често ми се е налагало да напускам по нормален път територията на българия и много добре знам, че това става с паспорт. Само че, до този етап (напускането на територията) ще минат от 10 до 15 месеца и ако нямаш представа как се изменя едно бебе за такъв период помоли някой да ти обясни.
Хайде, стига толкова сам писал. Този форум се поддържа от толерантно настроени хора, които не смятат, че най-великия кеф на света е това да блеснат с остроумие за сметка на някой друг, но за съжаление това си е типично балканска чертичка.
Както и да е. Хората са казали, че с питане и до цариград се стига, а това е твърде сериозна крачка, за да пуснеш документите пък било то и с минимални съмнения.
Това по първа точка.
По втора: Хората са го написали - във List of the forms and documents to be appended to your application for a selection certificate пише
copy of the identification pages of your passport and that of each of the persons accompanying you.
Както виждаш искат копия именно от паспортите. Изключение се прави при децата, където може или да се приложи копие от личната карта (ако детето има такава) или да бъде вписано в МЕЖДУНАРОДНИЯ паспорт на единия от родителите. Ако тези две услония не са налице - собствен паспорт.
3. За това как се изписват имената на латиница има: 1. Сертификат попълнен от тебе; 2. Акт за раждане; 3. Акт за граждански брак; 4. Куп други документи; 5. Номера на паспорта може и да бъде сменен ако му изтече срока докато ти дойде реда за интервю или виза.
4. Предполагам, че доста по-често ми се е налагало да напускам по нормален път територията на българия и много добре знам, че това става с паспорт. Само че, до този етап (напускането на територията) ще минат от 10 до 15 месеца и ако нямаш представа как се изменя едно бебе за такъв период помоли някой да ти обясни.
Хайде, стига толкова сам писал. Този форум се поддържа от толерантно настроени хора, които не смятат, че най-великия кеф на света е това да блеснат с остроумие за сметка на някой друг, но за съжаление това си е типично балканска чертичка.
-
Това може да го каже баба ми, която е 89 години, а не млад човек .Aries написа: Както и да е. Хората са казали, че с питане и до цариград се стига .
който живее в света на интернет и носи отговорност за живота и съдбата на две малки деца
щом си видял какво пише защо задаваш въпроса по този начин?Aries написа:
Хората са го написали - във List of the forms and documents to be appended to your application for a selection certificate пише
copy of the identification pages of your passport and that of each of the persons accompanying you .
В България е на лице само условието собствен паспортAries написа:
Както виждаш искат копия именно от паспортите. Изключение се прави при децата, където може или да се приложи копие от личната карта (ако детето има такава) или да бъде вписано в МЕЖДУНАРОДНИЯ паспорт на единия от родителите. Ако тези две услония не са налице - собствен паспорт..
Когато отидеш да си преведеш документите ще поискат да видят как са изписани имената в паспорта, а като видиш, че ти изтича срока на паспорта ще го подмениш преди да го изпратишAries написа:
За това как се изписват имената на латиница има: 1. Сертификат попълнен от тебе; 2. Акт за раждане; 3. Акт за граждански брак; 4. Куп други документи; 5. Номера на паспорта може и да бъде сменен ако му изтече срока докато ти дойде реда за интервю или виза .
Щом по-често напускаш по нормален път територията на България няма да дискутираме. По отношение на децата имам по-богат опит от теб, та няма да питам никогоAries написа:
Предполагам, че доста по-често ми се е налагало да напускам по нормален път територията на българия и много добре знам, че това става с паспорт. Само че, до този етап (напускането на територията) ще минат от 10 до 15 месеца и ако нямаш представа как се изменя едно бебе за такъв период помоли някой да ти обясни.
За хората, които поддържат форума съм напълно съгласен с теб,но за типично балканската чертичка мога да допълня,че ти с твоите въпроси ми приличаш на един литературен герой, който казва "Я да видя, дали както съм седнал мога да изям една круша"Aries написа: Този форум се поддържа от толерантно настроени хора, които не смятат, че най-великия кеф на света е това да блеснат с остроумие за сметка на някой друг, но за съжаление това си е типично балканска чертичка.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???

Твое право е да смяташ всички, които задават въпроси в този форум за умствено изостанали.
Тяхно право е да не толерират това твое мнение.
Доста хора забравят правилата на приличното поведение, когато се намират в нета и започват да избиват комплексите си. Питам се, какъв ли ти е на тебе проблема?
Въпроса ми по-скоро беше отчаян опит да не видя очевадното. Просто милата родина има няколко процедури за издаване на паспорт, но най-евтината е за 30 дена. Тази (втората по скорост) за 3 дена е на двойна цена. И за да предотвратя въпроса ти ще кажа, че не, не съм габровец, но цена парите си, които не са ми подарени от мама и от тати.
Две малки деца може би имаш ти (или пък изобщо нямаш такива?). Ако прочетеш внимателно ще видиш, че при мен ситуацията не е съвсем такава.
Що се отнася до литературно-балканския ти персонаж интересно каква "круша" ти изяждам с факта, че задавам, пък било то и ОЧЕВАДЕН (за теб) въпрос.
Този форум е затова, за да могат следващите да намерят пълна информация.
Интересно, защо получих по-бързо отговор от Виена (при това след 24 часа след въпроса), отколкото от високо интелигентен образ като тебе.
Не ми е ясно какво точно преследваш, когато се заяждаш с хората в този форум, но наистина ти съчувствам.
Тяхно право е да не толерират това твое мнение.
Доста хора забравят правилата на приличното поведение, когато се намират в нета и започват да избиват комплексите си. Питам се, какъв ли ти е на тебе проблема?

Въпроса ми по-скоро беше отчаян опит да не видя очевадното. Просто милата родина има няколко процедури за издаване на паспорт, но най-евтината е за 30 дена. Тази (втората по скорост) за 3 дена е на двойна цена. И за да предотвратя въпроса ти ще кажа, че не, не съм габровец, но цена парите си, които не са ми подарени от мама и от тати.
Две малки деца може би имаш ти (или пък изобщо нямаш такива?). Ако прочетеш внимателно ще видиш, че при мен ситуацията не е съвсем такава.
Що се отнася до литературно-балканския ти персонаж интересно каква "круша" ти изяждам с факта, че задавам, пък било то и ОЧЕВАДЕН (за теб) въпрос.
Този форум е затова, за да могат следващите да намерят пълна информация.
Интересно, защо получих по-бързо отговор от Виена (при това след 24 часа след въпроса), отколкото от високо интелигентен образ като тебе.
Не ми е ясно какво точно преследваш, когато се заяждаш с хората в този форум, но наистина ти съчувствам.