На нас ни искаха допълнителни документи...и единия от тях беше справка за трудовия стаж за последните 5 години...ние също се чудихме тогава откъде да го намерим този документ...didrov написа:Банда,днес обиколих НОЙ ,НАП, всички възможни институции,всички ми казаха,че подобна справка и официален документ за соц.осигуровки за 5 год.назад,не се издава по-никакъв повод!Връчиха ми ПИК код и ми казаха по новите разпоредби за защита на лич.данни ,да си направя сама справка в страницата на НОЙ след 01.02.!!!!Направо ме объркаха,аз казвам,че има хора на който е изваден подобен документ,а те(служителки) :НЕ неможе да бъде!Няма официален документ!Само справка!А ми СЕГА??????
Отидохме в НОИ и си изкарахме справка за 3.60 лв. (мисля, че това се вижда ,ако ти направят и някакъв код, за който ти говориш), но поне за тия 3.60 го получихме с печат на НОИ и си е официален документ...не сме го заверявали нотариално ,а пратихме направо оригинала (заверката ще излезе много по-скъпо отколкото да си направиш нов оригинал)...
И мисля ,че са ни го признали този документ, защото ни казаха да се готвим за интервю