Zdrawejte.
Wapros kam schetopwoditelite:
Nqkoj uspql li e da se prebori s wlizaneto w ordena?
Kolko trqbwashe da platite?
Dali zawarshihte w HEC ili McGIll.
W momemta obsajdam reshenieto si da se zapisha za BAC w HEC.
Kakwo ste me posawetwate?
Struwa li si usilieto?
dobri li sa zaplatitew dejstwitelnost?
Dali e trudno da se nameri rabota, pri uslowie, che sme imigrants.
Blagodarq.
Accountants in Montreal
-
Re: Accountants in Montreal
Ордерите по счетоводство всъщност в момента са 3, с тенденция от догодина да останат 2 - два от тях предстои да се слеят. По принцип всеки от тях има собствени изисквания към кандидатите за членство.Movie Star написа:Zdrawejte.
Wapros kam schetopwoditelite:
Nqkoj uspql li e da se prebori s wlizaneto w ordena?
Kolko trqbwashe da platite?
Dali zawarshihte w HEC ili McGIll.
W momemta obsajdam reshenieto si da se zapisha za BAC w HEC.
Kakwo ste me posawetwate?
Struwa li si usilieto?
dobri li sa zaplatitew dejstwitelnost?
Dali e trudno da se nameri rabota, pri uslowie, che sme imigrants.
Blagodarq.
При определени условия човек може да получи статут на студент към някой от тях, това все пак е по-добре отколкото да си само с диплома от чужбина. За пълноправно членство обаче се иска не само да си взел изпитите по програмата им, но и да имаш признат трудов стаж, част от който задължително трябва да е придобит в Канада, което е по-големия препъникамък.
Това да запишеш Бак в някой от университетите не е лошо като идея - определено във всички обяви за работа искат канадско образование. Въпроса е обаче дали имаш време и пари за такова следване. Ако си изкарал Бак, то това ще ти покрие може би 80% от програмата на ордера, но ако все пак искаш да станеш член на някой от ордерите, то тогава ще трябва да вземеш няколкото финални изпита през ордера със сигурност.
Дали си заслужава - това всеки преценява сам за себе си. Според мен в дългосрочна преспектива си заслужава, но усилието определено е много сериозно и трябва да си наясно с какво се захващаш. Парите за учене никак не са малко, но имай предвид че и ученето наистина е много сериозно и иска да отделяш много време.
В момента в счетоводния бранш има много голямо предлагане и не толкова голямо търсене на специалисти - като резултата от това работа се намира доста трудно.