Над сто убийци помилвани от Марин

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Re: Над сто убийци помилвани от Марин

Мнение от myhata II »

Школата му е майката -Политехниката в София-учениците на Професор Брадистилов! :y:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

myhata II написа:Гикс ,говорим за техническа/строителство и архитектура/ майна,не си прав
Така де, руснаците са най-големите строители и архитекти в света. Това го е казал моя приятел Франк Лойд Райт. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Как не те е срам бе,с тея знания в тиквата дето ги имаш да не са ти ги дали хамериканците или канадците,ехеее Гикс смешен ставаш,първо си кажи на колко си годинки и хората ще си преценят от де ти идат знанията.
Аз пак ще се повторя,убо че беше бай ти Тошо да се изучиш и изкласиш безплатно и сега да упражняваш занаята си,неблагодарник :D
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

MuhaII, това, че образованието ни е от българо-руската школа не ни дава никакво основание да го смятаме за най-доброто в света. По-скоро обратното.

Пък и "безплатно" не значи "даром", а включено в цената.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Кое те кара да мислиш така Аблоод,че живееш в Канада и караш хамериканска кола ли ?
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Не, че родителите ни бяха заточеници, крепостни селяни или както искаш го наречи.
Да не би да не са плащали данъци, а? Или пък реално да са били възнаградени за труда си?Я, виж бащата на Джовани каква заплата е взимал по това време в Сирия, ама-ха! :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Ангарията по бригади и в казармата все трябва да е стигнала за едно образование. Безплатен обяд няма. ;)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Румба, ти сериозно ли ? :D
А да ,ама "доброволно" да работиш в завод за да получиш опит и да ти го сложат в характеристиката нямаше ;)
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

myhata II написа:Кое те кара да мислиш така Аблоод,че живееш в Канада и караш хамериканска кола ли ?
:x
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Епа немаше, то назначението ставаше с "партиен билет" а не с опит и стаж. :fubar:
Dead Eyes See No Future
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

ablood написа:
myhata II написа:Кое те кара да мислиш така Аблоод,че живееш в Канада и караш хамериканска кола ли ?
:x
кажи си де ;)
Стефан Цанев
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Rall написа:Епа немаше, то назначението ставаше с "партиен билет" а не с опит и стаж. :fubar:
Ама стааше ,а тук не стаа от раз ,а пък и ако не си наш човек или не се обади некой за теб -кесиш ,същата работа Ралка ;)
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:Румба, ти сериозно ли ? :D
А да ,ама "доброволно" да работиш в завод за да получиш опит и да ти го сложат в характеристиката нямаше ;)
Последните няколко месеца на казармата дори съм правил панели, в ЗСК Кремиковци. Даваха ми и "заплата", около двайсетарка на месец, докато нормалните работници (не-войници) взимаха много добри пари за онова време, понеже това си беше нелека работа. И дори не мога да си го "сложа в характеристиката". :D В казармата съм правил какво ли не, за да не скучая като не съм караул (имам около 100) - разтоварвал съм вагони с цемент, брал домати, копал канали и ..... и аз вече не помня.
А като бях студент, на една бригада поставях плочки на тротоарите в кв. Лозенец. Те затова и плочките в София бяха такива, клатещи се и плискащи кална вода, защото такива като мен са ги правили. :D

А иначе в Северна Америка нито аз, нито жена ми някога сме били volunteers, просто не е имало нужда. В сегашната ми фирма никога не е имало volunteers, но за сметка на това постоянно има co-op студенти, които са платени почти като редовни служители.

Никой не те насилва да бъдеш volunteer, сам си решаваш, но от казармата и бригадите нямаше откачане, освен ако не си с дебели връзки. Аз съм един от последните, служили 2 години ... 2 загубени години от живота ти, без право на избор.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Муши-Буши, ще ти спираме пестицидния сок! Доброволно му се приработило в завод, тръби чува и т.н. :D
Абе, ослушвах се аз вчера в планината (нали е по-високо,де) като свинче със звънче да чуя поне една тръба....Еми, нямаше! :P
За сметка на това, мъжа ми ме побърка от бъзик и при всеки прелитащ над нас самолет ми казваше: "Ето, доволна ли си?" :D
Последно промяна от Bistra на Пон Яну 30, 2012 8:37 pm, променено общо 1 път.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

roumensp написа:
myhata II написа:Румба, ти сериозно ли ? :D
Последните няколко месеца на казармата дори съм правил панели, в ЗСК Кремиковци. Даваха ми и "заплата", около двайсетарка на месец, докато нормалните работници (не-войници) взимаха много добри пари за онова време, понеже това си беше нелека работа. И дори не мога да си го "сложа в характеристиката". :D В казармата съм правил какво ли не, за да не скучая като не съм караул (имам около 100) - разтоварвал съм вагони с цемент, брал домати, копал канали и ..... и аз вече не помня.
А като бях студент, на една бригада поставях плочки на тротоарите в кв. Лозенец. Те затова и плочките в София бяха такива, клатещи се и плискащи кална вода, защото такива като мен са ги правили. :D

А иначе в Северна Америка нито аз, нито жена ми някога сме били volunteers, просто не е имало нужда. В сегашната ми фирма никога не е имало volunteers, но за сметка на това постоянно има co-op студенти, които са платени почти като редовни служители.

Никой не те насилва да бъдеш volunteer, сам си решаваш, но от казармата и бригадите нямаше откачане, освен ако не си с дебели връзки. Аз съм един от последните, служили 2 години ... 2 загубени години от живота ти, без право на избор.
Съгласен :y:
Това за Волантирството ВАЖИ САМО ЗА КАНАДА,В САЩ е Забранено !!!!
Стефан Цанев
Публикувай отговор