Minahme interviu na 05.09

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
boto

Minahme interviu na 05.09

Мнение от boto »

Zdraveite na vsichki,koito se interesuvat dnes nie sas saprugata mi minahme interviuto.Parvo iskam da kaza che interviuirashtata e super tochna,nie s zena mi otidohme s misalta che po veroiatno niama da minem zashtoto ne blestim s nashia frenski,a i profesiite ni ne sa ot tarsenite,i moze bi poradi tazi prichina ne se valnuvahne koi znae kolko mnogo.Eto kak proteche vsichko,zena mi e vodeshtia aplikant zavarshila e pravo ima min.staz po specialnosta i staz kato prodavachka na mazka moda ot predi tova,az sam koraben motorist sas sr. spec obrazovanie i 6 g. trudov staz.Vliazohme navreme sled kratko izlozenie inerviuirashtata zapochna po dokumentite,ne se zadalbava mnogo vpisa niakoi novi neshta koito ne biaha otrazeni vav formuliarite osn. imahme promeni v trudovia staz.Povraten moment beshe kato poiska pasporta na nasheto bebe toi se rodi predi 4 1/2 meseca i tia popita nosim li niakakvi snimki,a nie nosehme i tia dosta se razveseli kato gi razgleda i neshtata tragnaha po leko,prosto momicheto e mnogo dobronamereno,vazno e da slushate vnimatelno kakvo pita i da ne se pritesniavate da govorite az naprimer pomagah na zena mi kogato zaseche niakolko pati,prevodachkata se vkl.po princip riadko no nie si kazvahme ako neshto ne sme razbrali i interviuirashtata s udovolstvie povtariashe ili raziasniavashe.Obshto vzeto vaprosite biaha dosta standartni imashe i niakolko malki kapana no ne se hvanahme kakto si govorehme za korabi i pravo mi be zadaden vaprosa kakvi sa cvetovete na vratovrazkata mi,az ne znaeh kak e vratovrazka na fr. no tova be edinstvenoto cvetno neshto po men taka chre se usetih,posle pita kakvo shte pravim utre i vdrugi den,kakvo sme pravili vcera,za patuvaneto do Sofia/nie sme ot Varna/,obshto vzeto elementarni neshta no triabva da se vnimava,kogato pita zena mi govori li angliiski tia zapochna no sled izvestno vreme se oplete i obiasni che ie trudno da prevkluchi ot fr. ,az sam s po dobar angliiski zashtoto go polzvam po vreme na rabotata si no sashto govorih osnovno na frenski dori mi pokachi tochkite,obiasnih i che e parviat frenskogovoriasht s koito govorim realno.Dopusnahme mnogo ezikovi greshki i spokoino mozwshe da ne ni pusne no pak kazvam mnogo e dobronamerena,vazno e da pokazete che ste uvereni v sebe si i da ne se pritesniavate tova e vse pak samo edin razgovor.Sashto i napraviha vpechatlenie profesionalnite mi sertifikati /klimatichna tehnika,parni kotli i sistemi,remont DVG/,sas vsichko tova sam se zanimaval,tia e naiasno che chovek kato men e mnogo po veroiatno da si nameri rabota po specialnosta priravniavaneto na sr.obarazovanie e mnogo po lesno ot visheto.Ot mnogo prikazki zabravih da izvadia nai-vazniat si koz preporaka ot posledniat mi shef koito be kanadec.Interviuirashtata se vpechatliava i ot bankovoto izvlechenie nie niamahme problem zashtoto az poluchavam zaplata v USD,pokazah i poslednia si dogovor za dokazatelstvo i tova beshe.Obshto vzeto tova e ot men dano sam bil polezen,ako ima neshto pitaite,edin posleden savet niakolko dni predi interviuto zarezete vsiakakvo uchene i shte se chuvstvate mnogo po dobre.Zelaia uspeh na vsichki.
Zabravih neshto,iskam i az da zadam edin vapros sled razpechatvaneto na sertifikatite podpisahme edna deklaracia koiato vkl. i s kakvi pari shte vlezem v Quebec,nito az nito zena mi si napravi truda da ia prochete biahme veche razvalnuvani kato razbrahme che sme uspiali,niakoi moze li da dade po podrobno info za kakvo tochno stavashe na vapros v deklaraciata.
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

4estito moriako,
Pojelavam vi kusmet i deteto da raste 6tastlivo v Canada.

Za deklaraciata - principno na leti6teto te pitat s kolko pari idvash i te triabva da otgovariat na napisanite na interviuto.
Razbira se oje da se praviat i izkliuchenia, stiga da ne si pisal 20000, a da vlezete s 5.. Az biah pisal 5000, vliazoh s 3000, no ni6to ne sa me pitali.

O6te vednuj uspehi!!!
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Minahme interviu na 05.09

Мнение от yaiuat »

Браво Бото :D. и успех по нататък... Моля те кажи ако желаеш за колко точно ви оцениха по езиците на самото интервю и вие колко бяхте писали във формулярите?
:idea: :lol:

boto написа:Zdraveite na vsichki,koito se interesuvat dnes nie sas saprugata mi ....................nito zena mi si napravi truda da ia prochete biahme veche razvalnuvani kato razbrahme che sme uspiali,niakoi moze li da dade po podrobno info za kakvo tochno stavashe na vapros v deklaraciata.
Аватар
Shtono
Обратна връзка:

Мнение от Shtono »

Честито и от мен! Пожелавам ви от тук нататък още по-успешна процедура. :D
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито и от нас! :D :D
Успех по-нататък и успешно "закотвяне" в Канада!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Браво, Бото!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Успешна процедура оттук нататък!!!!!!!!!!!!!!!
div

Мнение от div »

Chestito i ot nas!

Uspehi i zanapred!
:lol:
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Поздравления!!!

Мнение от emyangels »

ЧЕСТИТО И ОТ НАС!
Извиняваме се за притеснението, но ви молим за отговори на някои наши въпроси!!!
Имаме въпрос за вашето ниво на владеене на френски! Колко беше самооценката ви и покрихте ли я напълно на интервюто?
И дали първо разговарят с главния заявител и после с половинката му или разговорът върви успоредно?
Дали всеки един представя самостоятелно документите си или главния заявител ги представя и за двамата? Питам понеже съм подредила документите и на двма ни последователно както е в изискванията им в една папка.
Благодарим за вниманието предварително!
Аватар
billybg
Обратна връзка:

Мнение от billybg »

4estito i ot men,vsi4ki se radvame kogato uspee nqkoi.Dano vsi4ko da vyrvi dobre... :beer:
Pipi

Мнение от Pipi »

:D Честито! Все така лесно да върви процедурата ви и занапред! :D
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Bravo! Chestito, napravoste gi razbili s taya varnenska uverenost. :lol:
Pojelavam vi i taka da prodaljava vsichko v Canada, kato po voda. :beer:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Blue Passion